α μαλιστα! και σεις μαγειρευατε χτες ε? αντε αντε! να βαλουμε ΜΠΡΟΓΙΟ για το μιτσο! χαχαχαχαχαχαχα
μαουκιοτσα η μαμα ε? τσαχπινια και δε συμαζευεται!!! χαχαχαχαχ
Printable View
α μαλιστα! και σεις μαγειρευατε χτες ε? αντε αντε! να βαλουμε ΜΠΡΟΓΙΟ για το μιτσο! χαχαχαχαχαχαχα
μαουκιοτσα η μαμα ε? τσαχπινια και δε συμαζευεται!!! χαχαχαχαχ
ouuuuuuuuuuu απο τσαχπινια να φαν κ οι κοτεσ.....εξ ημιση ομωσ η αλλη μιση ειμαι απο ικαρια...χεχεχεχε ακομα απορω τι μιξη ειμαι...χαχαχαχαχα....μαγειρ� �μα το λενε εδω?? αν ειναι ετσιιι ναιιιι εφτιαξα ενα σοφριτοοοοοοοοοοοοοο μουρλια χτεσσσ
"ΜΗ ΦΑΣ, ΜΗ ΦΑΣ, ΜΗ ΦΑΣ" σκέφτομαι η δύσμοιρη βρισκόμενη στη δεύτερη νύχτα της προσπάθειας ενώ χτυπάει την πόρτα ο διαβολάκος της ανίας! ΥΠΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΙΖΕΛΙ!
σοφριτο power!!! αν και ειμαι της παστιτσαδας με 7 κιλα κανελλα μεσα :P
Σημερα ξυπνησα με ΦΟΒΕΡΗ ναυτια στις 8 το πρωι.. ποιος! εγω! 8 το πρωι! ναυτια!
σκευτομαι λοιπον μηπως επιασε το μαγειρεμα που εκανα με τον λεβεντη μου
αλλιως ειμαι ετοιμη να υποδεχτω ιωσουλα
Μεγεια μου λοιπον :p
ιιιιιιιι θα κανεισ μπεμπε;;
εχουμε βασιμες υποψιες,σωστα;;;;
καλημερουδια Σκαρλετ ! πολυ πιθανο αφου στις γονιμες του δωσαμε και καταλαβε χαχαχαχα...
πρωτη φορα με πιανει ναυτια στη ζωη μου , γιαυτο μου μπηκαν λιγο ιδεες... ξυπνησα απο αναγουλα εγω η υπναρου... θα δειξει στο τελος του μηνα !!!
Αχ τετοια ευχαριστα να ακουωωω να τρελαινομαιιι!
Τελεια,μακαρι να πανε ολα οπως τα θελεις κουκλα μου!
Αν ειναι κατι ευχαριστο θα πεσει συρμα με τη μια δε το συζητω! :P Αν ειναι καμια ιωσουλα παλι θα πεσει συρμα δεν το συζητω! :lol: :lol: :lol: :lol:
Να'σαι καλα κοριτσαρα μου και γω ευχομαι ολοι μας να ειμαστε χαλαροι και χαρουμενοι... τι στο καλο μια ζωη την εχουμε τη ρουφιανα ας μην της βγαζουμε τα ματακια ΟΞΩ!
φιλακιααααα
Αντε,τα καλυτερα ερχονται!!!
αμα ειναι ιωσουλα κανε στη μπαντα μη μας κολλησεις! :P
αντε με το καλο κοκονα!:thumbup:
στη μπαντα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
νασε καλα ωρη κοκονελα !οτι καλητερο και για σενα και για ολους μας !!!
παω γαριτσα τωρα για ποικιλια και ενα ουζο (τελευταιο?) :lol:
εχει φανταστικη μερα τσου κορφους αντε δεν πεταγεσαι καμια μερα? :smilegrin:
Εγωωωωω θελω να ερθω,καλε παρτε με κι εμενα:(
mitsokolo...ουουουοου τι ακουω????? λεσ να το εφτιαξεσ κιολασ το μιτσο???χεχεχε
αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!! αχ τυχερη πασ γαριτσααα για ουζακιιιιιιιιιιιιι θελω κ εγωωωωω
εγω πηγα ταχα μου στη κινεζικη παρελαση για την πρωτοχρονια του...μουφα ητανννννν
παρακμη σκετη...τουλαχιστον εκανα τα ψωνια μου ηπια το καφε μου κ στανιαρα !!!!
χεχεχεχε...........αχχχχχχχ πιες κ ενα ουζακι λεμοναδα για εμεναα σμουτσσσσ
να κανονισετε ενα τουρ στα επτανησα! δε καταλαβα? εμεις στο πηγαδι κατουρισαμε???? ε?ε? :puzzled:
χαχαχαχα βασικα λογο του ξανθου ισωσ να μην το επιασα...??/???κανε ενα ριπιτ///χαχαχα