Πλαϊ
Printable View
Πλαϊ
Εύγε ! Εύγε άξιο κορίτσι!
Καταπληκτική ιδέα...Είσαι πρασινομάτα;δε φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες σου. Τα μαλλιά σου είναι πιο καστανά έτσι;
Μ' αρέσει που έβαψες και τα νύχια της! Αλλά από στήθη...σκίζει η κουκλίτσα σου!:smilegrin:
Καλή επιτυχία στην τούρτα...που σίγουρα θα την έχεις!:starhit: ΜΙΑΜΜΜΜΜΜΜ.....
Οχι δεν είμαι πρασινομάτα. Μακάρι να ήμουνα!!!!!
Τα μαλιά μου τώρα ναι, είναι πιο καστανά, αλλά αυτό το χρόμα που έκανα στην κοπέλα το είχα παλιά και είναι από τα αγαπημένα μου.
Τα στήθη είναι τα δικά μου!!! χαχαχαχαχα
Ο άντρας μου με το που την είδε, το πρώτο πράγμα που είπε "Τα δικά σου βιζιά της έκανες?" χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ καλή μου!
Οταν κάνω την τουρτα στις 4 Μαιου θα σας την ανεβάσω να την δείτε!!! Είμαι πολύ περίφανη για το σχέδιο που αποφάσισα να κάνω!!! Και για τα χρώματα που θα βάλω!! σαν παιδική χαρά θα μοιάζει!! χαχαχα
χαχαχαχα! Είχα μια παρόμοια σκέψη στο μυαλό μου...χιχιχι!
Σίγουρα θα θέλει να φάει αυτός εκείνο το σημείο...:wink1:
Σεμνάααα! Τι το κάναμε εδώ μέσα...
χαχαχαχαχα δεν ξέρω τί έχει στο μυαλό του, πάντος με ρωτούσε αν τρώγετε:P
τελεια η κουκλίτσα...:)
φαντάζομαι δύσκολο να κανεις τόσες λεπτομέρειες, δαχτυλάκια, νυχάκια, μάτια, χείλη,..
το δυνατό σημείο της κούκλας είναι το μπούστο :P
και ωραίο φόρεμα με καρδούλες.....!
έχει λίγο στοματάκι περίεργο :S αλλά φαντάζομαι δύσκολο να κανεις χείλη !
Δύσκολο Σίσι μου γιατί δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεια, και όταν τα έψαξα στην αγορά τα βρήκα περίπου 50 ευρώ το σετ, που δεν έλεγε να αγοράσω προς το παρόν. Τώρα αν ξεκινήσω να κάνω τούρτες με λεπτομέρεις και μου χρειάζονται, θα τα πάρω.
Τα χείλη ναι, όντως είναι κάπως παράξενα, αλλά είναι λεπτό σημείο, και η κοπέλλα είναι μικρή άρα καταλαβαίνεις τι μέγεθος έχουν!!!! με οδοντογλυφίδα τα έφτιαξα!!! Ούτε τα ματια βγήκαν πολύ πετυχυμένα για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
οσο για το μπούστο είπαμε, είχα ζωντανό μοντέλο!!!! χαχαχαχα
Πάντος ήταν η πρώτη μου προσπάθεια για κατασκευή με ζαχαρόπαστα!!!!!
για πρωτη προσπάθεια τέλεια βρε ούτε συζήτηση:thumbup::blush:
Ασε και σήμερα είχα πρόταση για ακόμη 2 τούρτες, και της θέλουν και τις 2 μεγάλες...... Η μία θα είναι δικιά μου επιλογή το τί θα κάνω, άρα κανονίζετε, η άλλη είναι επιλογή της αδελφής μου. Ασε να δούμε τί θα διαλέξει. Και θέλω να φτιάξω και μια στην ξαδέλφη μου που θα γεννήσει τον Ιούνιο, και είναι και οι άλλες 2 τον Ιούνιο, καλά θα περάσω!!!!!
ρε εχεις ταλεντο σοβαρα τωρα!!!!!!!!!!
τελειο το ζαχαροτετοιο τελειο
φανταζομαι η τουρτα θα τα σπασει!
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Κόπιασε όποτε θες, αλλά πίστεψέ με, δεν θα θες να φύγεις!!!!!! Α και κάτι άλλο, αν έρθεις, ξέχνα θερμιδομετρητές, δίαιτες κτλ!!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
θα μου κανεις το τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;; =(((( πλιζζζζζζζ!!!!!!
καλα εισαι, το σημερινο και να παρω 5 κιλα δε το μετανοιωνω γιατι το φαι το αξιζε, ετσι οπως βλεπω τα δικα σου, δε θα με πειραξουν και 10 κιλα να παρω! ανοιξε η ορεξη μου και ξανατσιμπισα με τις φωτο! 2 κιλα τα εχω παρει στανταρ, αλλα εχουμε οοοοοοοολη μας τη ζωη να περιορισουμε το φαι, εχουμε λιγες μερες μονο να το απολαυσουμε πραγματικα ^_^ (εννοω γιορτες/φαι που το αξιζει κτλ)
Κλικ μου σε ευχαριστώ!!!
Και εγώ έτσι πιστεύω, αν και θα δείξει το αποτέλεσμα!!!!!
παρα πολυ ωραιο Πωλινα μου μπραβο!!!!! με τι χρωματα εβαψες τη ζαχαροπαστα?
Θενκς Μιτσοκόλο μου, άμμα λες εσύ πως είναι ωραίο, συμαίνει είναι, πάει και τελείωσε!!!! Με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Αγόρασα μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο και γαλάζιο και φτιάχνω ανάλογα την απόχρωση που θέλω. Φυσικά στην κοπέλα μόνο το μαλί ήταν απόχρωση.