λιγο εως πααααρα πολυ δυσκολο να βρω σουπερ μαρκετ στα γιαννενα με προιοντα ατκινς
Printable View
λιγο εως πααααρα πολυ δυσκολο να βρω σουπερ μαρκετ στα γιαννενα με προιοντα ατκινς
στα μεγαλα καρφουφ βρισκω, εχει εκει;
γεια σας παιδια..κατε καλη αρχη..δημητρουλα μια χαρα πει το θεμα...ευχαριστιεμαι γλυκακια με βρωμη,γιαουρτακια και ζελε Light..
αντε αδερφή λίγο μας έμεινε!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by migg
γεια σας παιδια..κατε καλη αρχη..δημητρουλα μια χαρα πει το θεμα...ευχαριστιεμαι γλυκακια με βρωμη,γιαουρτακια και ζελε Light..
εεεεεεεεχω ακομαααααααααααααα....αχ αχ...χαχαχαχα..εσυ τυχερουλα αλλο ενα μηνα το πολυ...μετα θα τρως και θα καθομαι μ ανοιχτο το στομα..χαχαχαχαQuote:
Originally posted by loukouloukou
αντε αδερφή λίγο μας έμεινε!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by migg
μιγκ μου κατεβηκε κ αλλο η ζυγαρια σου???μπραβοοοοοοοοοοοοοοο! !!! τελεια!!!!! συγχαρητηρια!
αν εχετε intersport κοίτα εκείQuote:
Originally posted by κατέ
καλησπερα κοριτσια, τωρα σε λιγο θα παω κι εγω σουπερ μαρκετ να εφοδιαστω
προς το παρον εφαγα ενα αυγο για να με κρατησει
δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα, χειροτερα δεν θα μπορουσα να ειμαι
εσεις τι κανετε?
ευχαριστω δημητρουλα κοντα δυο βδομαδες για να φυγει ενα κιλο...
αγαπες μου ειμαι πολυ ευτυχισμενη...οχι μονο εφυγε σε 2 μερες το κιλο που ειχα πηρε κ αλλα μαζι του κ η ζυγαρια το πρωι εδειξε 89.8...απιστευτο????μετα απο τοοοοοοσα χρονια μπροστα το 8....θα περιμενω ν εδραιωθει κ αυριο θα αλλαξω και το τικερακι....ειμαι ευτυχισμενη!!! μιγκ μου το θεμα ειναι ν φευγουν προς τα κατω.....τοσα εχασεσ...τα ξερεισ μην σου τα λεω...πεφτουν οι ρυθμοι...το ευτυχες ειναι οτι χανεισ :)
ειμαι χαρουμενη....θελω αυτη η αισθηση ν κρατησει....μακαρι να μην με πιασει κανενα ξεσπασμα...χτες η αδερφη μου και οι φιλες της τρωγανε καρμποναρα κ μετα παγωτα και δεν ζηλεψα ουτε στιγμη... οχι οτι αν μπορουσα δεν θα ετρωγα ομως δεν λυγισα εστω..... μακαρι απο εδω κ περα ν πανε ολα καλα σ ΟΛΟΥΣ μας.... επομενος μικρος στοχος τα 85 κιλακια.... για να δουμε ποτε θα τον φτασουμε!
dimitroula22 ενα μεγαλο μπραβο ! Θα φτάσεις συντομα στο στοχο σου γιατι το θέλεις πολυυυυ! Μπραβο και πάλι μπραβο!
γλυκια μου alma libre εσεις μου δινετε δυναμη!!!! φυσικα και το θελω πολυ και τρεμω στην ιδεα οτι μπορει κατι να γινει και να τα ξαναπαρω.... ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος....σιγα σιγα σκεφτομαι να ξεκινησω και το γυμναστηριο εκτος απο χορο ....:tumble:
dimitroula22 το άγχος και ο φοβος δεν ειναι καλος συμβουλος ! Εχασες 6 ολοκληρα κιλα !!! Απολαυσε το και κοιτα μπροστα το τελειο κορμακι που σε περιμενει!
Προσωπικα θεωρω το χορο την καλυτερη γυμναστικη , αν ομως νοιωθεις οτι θες και γυμναστηριο ξεκινα . Απλα μην εξαντληθεις προσεξε !
εχω τοσα αποθεματα ενεργειας απο τους 3 μηνες που ειχα χτυπησει και δεν εκανα τιποτα που δεν νομιζω ν εξαντληθω τοσο γρηγορα...πιστευω οτι αν δω οτι δεν με παιρνει πια θα σταματησω.... κι εγω πιστευω οτι ο χορος ειναι η καλυτερη γυμναστικη γ αυτο ακομα κ τωρα στα 89.8 ( δεν χορταινω να το βλεπω σημερα ) εχω καπως συμπαθητικο σωματακι....στρουμπουλο στρουμπουλο αλλα τουλαχιστον σφιχτο.... δεν νομιζω να σταματησω ποτε τον χορο....με κανει τοσο δυνατη εξαλλου...ομως λεω ν αρχισω γυμναστηριο ν κανω πιλατες γ ν στηριχτει η μεση μου που μετα το πεσιμο ατροφησε σχεδον κ θελω ν σφιξω ραχιαιουσ κυριως...σαφως και για την βοηθεια που θα μου δωσει και στην διαιτα μου :smug b: