Δηλαδή η ζυγαριά δεν σε έδειξε κάποια γραμμάρια μείον; Όσο για τον ένα χρόνο, δεν νομίζω ότι είναι ένας χρόνος άμα χάνεις, εγώ υπολόγιζα 4 κιλά το μήνα άρα 15 κιλά σε 4 μήνες σχεδόν.
Printable View
Δηλαδή η ζυγαριά δεν σε έδειξε κάποια γραμμάρια μείον; Όσο για τον ένα χρόνο, δεν νομίζω ότι είναι ένας χρόνος άμα χάνεις, εγώ υπολόγιζα 4 κιλά το μήνα άρα 15 κιλά σε 4 μήνες σχεδόν.
ζυγιστηκα την Κυριακη και απο 88, 5 που ημουν την περασμενη βδομαδα, με εδειξε 87,6 αλλα μετα αδιαθετησα και παει το 87.... θα δω την Κυριακη που μας ερχεται τι θΑ γινει... ρε γμτ πιστευα πως αφου εκοψα τοοοοσα απο τη διατροφη που ηταν ακρος παχυντικα, θα εχανα κ κατι....
τες πα..
2 βδομαδες και συνεχιζουμε!!!!
Θα τα χάσεις αφού είναι από περίοδο, θα τα χάσεις..
Μη σε απογοητευει, κατακρατηση ειναι.. Συνεχισε κανονικα και θα δικαιωθεις!
Εγω ζυγιστηκα στα κλεφτα σημερα και με εδειξε 64,3!! Πεταξα απο τη χαρα μου, νιωθω πολυ ωραια ηδη! Επισημο ζυγισμα τη Δευτερα ομως!
μακαρι....
θα σου την Κυριακη το αποτελεσμα......
καλησπέρα κοριτσάκια
σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα και έχασα 1,4 :)
ΤΕΛΕΙΑ καραμελενια!!!! συνεχισε δυναμικα!!!!
αντε κ στα δικα μας μειον...!
Quote:
Originally posted by karamela
καλησπέρα κοριτσάκια
σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα και έχασα 1,4 :)
Σημερα ζυγιστηκα και εγωωωωωωωωω......
ειμαι παλι στα 88,5!!!
αποτι βλεπω ντεπονακι μου, μαζι προχωραμε τοοοοσο καιρο....
θα τα χασουμε, που θα παει!
ειπαμε εμεις πακετακι....
και οσο σκεφτομαι που κατεβηκα με στα 82 και τα βαλαμε παλι....τα παιρνωωωωωωω!!! χαχαχαχα
δεν πειραζει...θα τα καταφερουμε, το εννοω !!
ευχαριστω πολυ κοριτσια...bad, κ ειδικα εσενα θεληση που μπηκες στον κοπο να μου περιγραψεις αναλυτικα τι τρως..
καλο κ ισορροπημενο μου φαινεται το προγραμμα σου.. βεβαια εσυ εισαι στο φυσιολογικο σου βαρος κ εχεις περιθωριο..αλλα προσεχε!!
εγω προσανατολιζομαι στο κλασικο - αλλα καλυτερο- μεσογειακο προτυπο διατροφης...δηλαδη..
πρωι - γαλα+δημητριακα ή 2 φ. ψωμι
μεσημερι - 3 φορες τη βδομαδα κρεας ( κοτα-ψαρι-μοσχαρι) + σαλατα+ψωμι 1 φ.
- 2 φορες λαδερο (σπανακορυζο, λαχανορυζο, φασολακια κτλ)+τυρι + 1φ. ψωμι
- 1 φορα οσπρια+σαλατα +ψωμι
- 1 φορα μακαρονια με μανιταρια ή κοκκινη σαλτσα / ή πατατες (γιαχνι, πατατοσαλατα κλπ)+ σαλατα
βραδυ - σαλατα + πρωτεινη (τυρι,τονο,αυγο βραστο,cottage...) .το ψωμι εγω το βραδυ το αποφευγω γιατι μου προκαλει πρηξιμο..! αλλα 1φ it's ok.
ενδιαμεσα- 3-4 φρουτα ή κανα κριτσινι
ξερω δεν λεω κατι καινουργιο αλλα δυστυχως θαυματα δεν γινονται...αν θες να αδυνατισεις υγιεινα!
επισης ξεκινησα περπατημα... στην παραλια της θεσσαλονικης..περιπου 3 φορες τη βδομαδα...χαλαρα
αυτα...βεβαια λιγο ζοριζομαι οταν καταφθανουν στο γραφειο τυποπιτακια, σπανακοπιτακια,γλυκακια κτλ Δεν ξερω πως αλλα το χερι μου
απλωνεται αυτοματα...ασυνειδητα...δεν το καταλαβαινω .. χεχεχεε αυτο μενει να ελεγξω τωρα γιατι ειναι η Αχιλλειος πτερνα μου!!
πρεπει να παιρνω περι τις 400-500 θερμιδες απο αυτα τα χαζοτσιμπολογηματα
Ευχομαι σε ολες μας καλη επιτυχια - την οποια θεωρω σιγουρη!
μια χαρα η μεσογειακη διατροφη! οι μεσογειακες κρεπαλες πως κοβονται...(αυτη ειναι αλλη διαιτα που παχαινει :D:D) Απο αυριο αρχιζω κ γω μεσογειακα κ σιγουρα! αργα κ σταθερα!
Μτσεκακι φαε κ συ βρε παιδι μου παραπανω, αφου κοβεις κ δε χανεις καλο μου! ταχουμε ξαναπει απειρες φορες τι συμβαινει οταν τρως λιγο...
58.2
58.2
Συγνώμη για τα απανωτά πόστ.
Εξακολουθώ να έχω μεγάλο πρόβλημα με το ιντερνετ και στο μόνο που μπαίνει με τερααααααααααααααααααστια δυσκολία είναι αυτή η ιστοσελίδα!
Καλημερα!! Αν και ειπα να ζυγιζομαι καθε Δευτερα δεν αντεχω και ζυγιζομαι σχεδον καθημερινα. Σημερα λοιπον ειμαι 64! Παει το πρωτο κιλο, πολυ ευκολα θα ελεγα, εμειναν αλλα 7! Σιγα σιγα θελω να το κοψω το καθημερινο ζυγισμα , ισως λιγο αργοτερα που τα κιλα θα πεφτουν πιο δυσκολα..
Θέληση καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ ευχαριστω πολυ πολυ! Και σε εσενα το ιδιο ευχομαι, αν και εισαι σε αποσταση αναπνοης! Εχουμε και τον ιδιο στοχο.. Αληθεια απο ποσα κιλα ξεκινησες?
Ξεκίνησα από 66-67 κάπου εκεί.
Έφτασα και μέχρι 57,4 αλλά πολύ δύσκολο πράγμα η συντήρηση.
Πιο δύσκολο από το να χάσεις.
Τώρα προσπαθώ μήπως μπορέσω να πάω πάλι στο 57,5.
Και τα 58 καλά είναι ? δε θέλω υπερβολές, θέλω όμως 1 φορά τη βδομάδα να μπορώ να το ρίξω λίγο έξω.
Όχι υπερβολές γιατί έχω και θέμα με το στομάχι μου και δε το σηκώνει.
Να είμαι όμως πιο ξένοιαστη.
Καλή καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Ναι η συντηρηση ειναι πολυ δυσκολη γι αυτο τα τελευταια κιλα ειναι καλο να χανονται πολυ πολυ αργα... Εγω εχω σκοπο να φτασω μεχρι τα 60 σχετικα γρηγορα , σε κανεναν μηνα δηλαδη και μετα μεχρι τα 57 να χανω το πολυ 500 γραμμαρια την εβδομαδα κι ας μου παρει οσο θελει.. Ετσι μετα στη συντηρηση δε θα νιωθω οτι αλλαζει κατι δραματικα... Και εσυ μην πιεζεσαι πολυ, βαλε ενα ευρυ πλανο, εξαλλου φανταζομαι μια χαρα θα εισαι και ετσι! κΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
κι εγω καθε μερα ζυγίζομαι, χιχιQuote:
Originally posted by Θέληση
Καλημερα!! Αν και ειπα να ζυγιζομαι καθε Δευτερα δεν αντεχω και ζυγιζομαι σχεδον καθημερινα. Σημερα λοιπον ειμαι 64! Παει το πρωτο κιλο, πολυ ευκολα θα ελεγα, εμειναν αλλα 7! Σιγα σιγα θελω να το κοψω το καθημερινο ζυγισμα , ισως λιγο αργοτερα που τα κιλα θα πεφτουν πιο δυσκολα..
αλλα εχω φτασει πλεον στο σημείο που οταν βλέπω καποια ημερα την ζυγαρια ανεβασμένη δεν απογοητευομαι,
μου δινει κουραγιο το καθημερινό ζυγισμα και με κανει να μαθαίνω τον εαυτο μου, γιατι οπως σας εχω πει τωρα προσπαθώ μονη μου, όταν αρχισω με την διαιτολόγο μου και τον ενδοκρινολόγο μου ΙΣΩΣ σταματήσω το καθημερινό ζύγισμα :P
4 κιλάκια σε ενα μηνα ειναι μια χαρά, αντιστοιχεί σε ενα κιλο την εβδομάδα ;)Quote:
Originally posted by Θέληση
Ναι η συντηρηση ειναι πολυ δυσκολη γι αυτο τα τελευταια κιλα ειναι καλο να χανονται πολυ πολυ αργα... Εγω εχω σκοπο να φτασω μεχρι τα 60 σχετικα γρηγορα , σε κανεναν μηνα δηλαδη και μετα μεχρι τα 57 να χανω το πολυ 500 γραμμαρια την εβδομαδα κι ας μου παρει οσο θελει.. Ετσι μετα στη συντηρηση δε θα νιωθω οτι αλλαζει κατι δραματικα... Και εσυ μην πιεζεσαι πολυ, βαλε ενα ευρυ πλανο, εξαλλου φανταζομαι μια χαρα θα εισαι και ετσι! κΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Θέληση σε ευχαριστώ! Από τέλη Ιουλίου ξεκίνησα.
karamela Εγώ ζυγίζομαι τα πρωινά όταν στομαχάκια και εντεράκια είναι άδεια? χιχι
κι εγώ ;)Quote:
Originally posted by irenevaladia
Θέληση σε ευχαριστώ! Από τέλη Ιουλίου ξεκίνησα.
karamela Εγώ ζυγίζομαι τα πρωινά όταν στομαχάκια και εντεράκια είναι άδεια? χιχι
δεν αλλάζει η ψυχολογία σου έτσι?
δεν σκέφτεσαι "Πάμε ΓΕΡΑ" ?
Εμένα με βοηθά και στον προγραμματισμό της wc.
Αν δε δουλέψει σωστά ο οργανισμός ? γι τιμωρία ? δεν έχει ζύγισμα ? χιχι
Καραμελιτσα ετσι τα σκεφτομαι, ελπιζω και να τα κανω κιολας! Ως προς το ζυγισμα ισως να θελουμε την επιβεβαιωση για να παρουμε μπρος για αλλη μια μερα , αλλα καμια φορα κολλαει η ζυγαρια και μας σπανε τα νευρα.. Εκει ειναι που θελει ωριμη σκεψη! Και εγω πρωι πρωι ζυγιζομαι νηστικη και μετα την τουαλετα! Τα βραδια αν τυχει ποτε να ζυγιστω θα με δειξει περιπου 1 κιλο πανω! Φιλακιαααα
Καλημερες κ απο δω!
μετα το πρωινο κ την τουαλετα, 84 χωρις να παιζει η ζυγαρια, αλλα επειδη εχει τη διαβαθμιση μισοκιλου επιφυλασσομαι, ισως ναναι 84.5! 83.5 αποκλειεται χεχε
Σημερα αρχιζω σωστη διατροφη με ενα παλιο διαιτολογιο που θα εμπλουτισω αναλογα με την ορεξη μου να φαω...
Θα προσπαθησω ολα τα εξτρα να τα τρωω τις ωρες γυρω απο την προπονηση, cheat meals κτλ!
Τετη θα ζυγιστω αυριο αισιως κ στο νησι κ αν θες "παμε κοντρα" αφου θα κανουμε περιπου τα ιδια!
Χαχαχααχαχαχ ρε φιλεναδα εδω εχω φαει τη σκονη σου,
τι κοντρες να κανουμε...παρ' ολα αυτα...
ειμαι ΜΕΣΑ!!! :D
αντε μπαντ ξεκιναπαλι δυναμικα κοριτσαρα μου.... δειξε εσυ στη ζυγαρια με τη διαβαθμιση ποιος κανονιζει τη διαβαθμιση!!!!
Τι λες βρε τετη! ηρθες στην παρεα κα ρχισες νηστειες κ εχασες τα 5 κιλα που προσπαθω να χασω εγω, σενα μηνα!
Με παρακινεις, αν θες ζυγιζομαστε αυριο στην ζυγαρια που θα ζυγιζομαστε γενικα κ αρχιζουμε! Θα γραφουμε μια φορα τη βδομαδα ιδια μερα στην ιδια ζυγαρια ποσο ειμαστε...καλοο?
θελω κ εγω ναα ρχισω να μετραω αντιστροφααααααα
εχω 2 ζυγαριες και οι 2 με δειχνουν το ιδιοοοοοο σνιφ
δεν εχω παρει ομως!! καλο κ αυτο... απο το τιποτα...
Ok ΒaD, ειμαι μεσα!
Εγω ετσι κι αλλιως μια ζυγαρια εχω.
Αυριο ζυγιζομαστε!
Καθε Παρασκευη θα ζυγιζομαστε δλδ.
Εγω ζυγιζομαι παντα πρωι νυστικη, και με τα εσωρουχα.
να ρωτήσω κάτι μπορει να ειναι βλακεία, αφού υπάρχουν αρκετα ατομα που ζυγιζόμαστε κάθε ημέρα γιατι δεν κανουμε ενα θεματακι με θέμα καθημερινό ζύγισμα?ασχετα απο το εβδομαδιαιο?
σε τετοιο θεματακι θα γκρινιαζω συνεχειαααα αυτο ειναι σιγουρο...
και θα υπαρχει απογοητευση, γιατι δε θα ειναι σωστα τα αποτελεσματα....
Quote:
Originally posted by karamela
να ρωτήσω κάτι μπορει να ειναι βλακεία, αφού υπάρχουν αρκετα ατομα που ζυγιζόμαστε κάθε ημέρα γιατι δεν κανουμε ενα θεματακι με θέμα καθημερινό ζύγισμα?ασχετα απο το εβδομαδιαιο?
εδώ γκρινιάζουμε στο εβδομαδιαίο :P
εγώ το είπα επειδή ειμαστε πολλές που ζυγιζόμαστε καθημερινα
Καραμελιτσα εγω λεω να μην ποσταρουμε τοσο ψυχαναγκαστικα θεματα, ειναι σαιτ διατροφικων διαταρραχων και ολοι μας λιγο πολυ εχουμε τις εμμονες μας, γι αυτο ας μην το εξελισσουμε.. Αν θελουμε ας γραφουμε εδω και το πιο συχνο ζυγισμα κι ας μην ειναι και εβδομαδιαιο ακριβως, τι πειραζει.. Ετσι λεω..
Και εγω ζυγιζομαι καθημερινα. Σημερα επιτελους μετα απο μια βδομαδα επεσα απο τα 71,6 στα 70,8
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
οκ κανενα πρόβλημα εγω το σκεφτηκα για να μην κανουμε μπαχαλο αυτο το θεμα ;)
Πηνελοπίτσα μπράβο, άλλο λίγοκαι θα αλλαξεις και δεκαδα :D
Κορίτσια,το καθημερινό ζύγισμα είναι λίγο ψυχοφθόρο.Δεν είναι κι έγκυρο.Έχει τρελλές αυξομειώσεις,όσο το 'κανα ένιωθα ότι τρελλάθηκαν τα μάτια μου.Μια κάτω και χαιρόμουν,μια πάνω κι αναρωτιόμουν τι έφαγα και ανέβηκε
Οκ Τετακι αυριο ζυγισμα. Θαμαι Αθηνα οποτε παλι στην ιδια ζυγαρια...διαβαθμισης μισοκιλου!Quote:
Originally posted by TETH
Ok ΒaD, ειμαι μεσα!
Εγω ετσι κι αλλιως μια ζυγαρια εχω.
Αυριο ζυγιζομαστε!
Καθε Παρασκευη θα ζυγιζομαστε δλδ.
Εγω ζυγιζομαι παντα πρωι νυστικη, και με τα εσωρουχα.