Ευχαριστώ πολύ βασουλίνα μου!Quote:
Originally posted by basia
κοριτσακια μου καλημερα,
λιδα να χαιρεσαι την κορουλα σου, και να την δεις οπως ονειρευεσαι..........
φιλια σε ολες.
Printable View
Ευχαριστώ πολύ βασουλίνα μου!Quote:
Originally posted by basia
κοριτσακια μου καλημερα,
λιδα να χαιρεσαι την κορουλα σου, και να την δεις οπως ονειρευεσαι..........
φιλια σε ολες.
Κι όμως εμένα χτες με έκανε κομμάτια η Αλεξίου. Δάκρυσα και δεν άντεξα να την δω και πολύ, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου και δεν ήθελα να γίνω χειρότερα... Ήταν πολύ "δυνατή" και η φωνή της παραμένει ΤΟΣΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ και ταξιδιάρικη....Quote:
Originally posted by NADINE
Αγάπη,μου άρεσε πάρα πολύ τα παλιά τα χρόνια η Αλεξίου,
αλλά πλέον μου σπαράζει την καρδιά να τη βλέπω να προσπαθεί
να τραγουδήσει και ν'ασεβεί στο μεγαλειώδες παρελθόν της.
Ένα σου λέω για να καταλάβεις!Η Αλεξίου ήταν ο λόγος που
δεν πήγα στην συναυλία Ιωαννίδης-Μάλαμας-Αλεξίου.Ποιός;
Εγώ!Και ήταν και κάτι χρόνια πριν...πόσο μάλλον τώρα...
Δε βλέπω ιδιαίτερα τηλεόραση.Συνήθως την έχω ανοιχτή
χωρίς ήχο για φως(όταν δεν κάθομαι εδώ στο γραφείο)
και-τι πρωτότυπο-μιλώ στα τηλέφωνα!Πάντως κι αυτό το κάνω.
Κάτι Σαββατόβραδα για παράδειγμα,όταν είμαι μόνη στο σπίτι
κι έχει καλό πρόγραμμα ο Σπύρος,παρακολουθούμε όλη την εκπομπή
σε ανοιχτή ακρόαση με την εκάστοτε φίλη μου.Όλα γίνονται άμα τα θέλουμε!
Με συγκινείς που με σκέφτηκες κι ας μη μου δίνεις κατά τα άλλα
και πολλή σημασία...Φιλάκια πολλά πολλά!Έφυγα,πειρασμοί....
Γιατί βρε τσουρέκι μου μου κάνεις πάλι παράπονα?
Τι να πω κι εγώ που σ' ακούω να ετοιμάζεσαι για το ένα ταξίδι μετά το άλλο και Αθήνα γιοκ? Με τον καινούργιο χρόνο θα σε γνωρίσω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να περιμένω.....
Μαρικάκι σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά τώρα αρχίζω να τρελαίνομαι......... Τέσσερα βράδια? Θα κοιμάστε μαζί? Βρε τι είναι αυτά? Θα την στραγγαλίσω.....Κοίτα τι μαθαίνει κανείς!! Καλά σοβαρά? 500 χιλιόμετρα η Αθήνα και αυτή πάει ακόμα νοτιότερα και ούτε μια στάση σε μένα?Quote:
Originally posted by marikaki
Καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!
Λιντα μου ευχομαι χρονια πολλα στο κοριτσακι σου!!! ευχομαι να μην με μισησεις πααααααρα πολυ που θα κοιμαμαι με την αγαπη σου 4 ολοκληρα, υπεροχα, φανταστικα, ανεπαναληπτα βραδια....
Κοριτσια ειμαι χαρουμενη....τι χαρουμενη ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ερχεται η αγαπη της καρδιας μου, το μαγισσακι μου Πάτρα!!!!!!!! Θα τρελαθω!!! σημερα δεν δουλευω....απλα πεταω!!!!
Σας αγαπαω ολες !!!!
φιλακια!!!!!
Α τώρα θα γίνει χαμός.
Aγαπημένα κοριτσάκια καλημέρα
Λιντα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στον ξανθό σου άγγελο, να τον χαίρεσαι να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένο το κοριτσάκι σου....όσο για τα γλυκάκια πες ότι τα φάγαμε.
ναντινάκι που θα πας στην πάτρα περνάς από αθήνα ξυστά και δεν κάνεις μία στάση καλά !!!!!
κατά τάλλα καλά σχεδόν δηλαδή γιατι με έχει πιάσει η μέση μου (ίσως φταίει ο πολύς διάδρομος ίσως κάτι λεκάνες με ρούχα βαριές, έχω και ένα πρόβλημα έχω γίνει ένα σίγμα τελικό που με το ζόρι σηκώνομαι από την καρέκλα μου, πρέπει να χτυπήσω μία άδεια αλλά επειδή θα φύγω τα Χριστούγεννα για τετραήμερο λέω να την πάρω τότε.)
από διατροφή πάω καλά πράγμα παράδοξο για μένα τέτοια εποχή ούτε τάση για σοκολάτα ούτε για μελομακάρονα κ.λ.΄π. που έχουν γεμίσει οι φούρνοι τίποτα προς το παρόν δηλαδή, στόχος μου είναι το 85άρι τις γιορτές λέτε να τα καταφέρω.....
λίντα διάβασα την δίαιτα της Διγενή που γράφεις σε άλλο τόπικ πολύ μονότονη μου φαίνεται αλλά για καμμιά βδομάδα έτσι να ξεπριστούμε λίγο και να πάρουμε τα πάνω μας δεν νομίζω να πειράζει.
εγώ να σου πω κάνω διατροφή αλλά θα ήθελα να κάνω κι ενα γερό αποτοξινωτικό τετραήμερο - πενταήμερο έτσι να κατέβει η ζυγαριά ευκολότερα και συνεχίζω με την διατροφή μού, έρχονται και γιορτές ε όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε παραπάνω.....
κορίτσια του βορρά την καλημέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες
πολλά φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα κορίτσια του τόπικ, (κύττα να δης γράφω σχεδόν ΄μόνο στο τόπικ R χωρίς καν να τα έχω πάρει ποτε αλλά δεν πειράζει, πειράζει ???, φιλια.
Ευχαριστώ πολύ Αννεζινάκι για τα γλυκά σου λογάκια !!!
Και συ να χαίρεσαι τα δικά σου παιδάκια!
Και για κανένα πενθήμερο καλή θα είναι η δίαιτα όλο και κάτι θα χάσουμε απλά για ένα μήνα μου φαίνεται βουνό και μένα σήμερα που το ξανασκέφτηκα. Ειδικά το κοτόπουλο δεν μου αρέσει καθόλου.......πόσο μάλλον να το τρώω και για 3 μέρες συνέχεια!
Ναντινάκι ντροπή μου και αίσχος μου πρεσσάρω το τέκνο να δώσει δίπλωμα για να κάνω εγώ ψώνια...
όσο για το καμάρι μου μην νομίζεις ότι είναι παιδί που θα κάτσει να διαβάσει με τις ώρες σε αντίθεση με την κόρη μου που έλλιωνε πάνω στα βιβλία.
ο υιός πότε έχει μπασκετ, πότε ποδόσφαιρο, πότε μιλάει στο msn και πότε βγαινει ραντεβού και κάπου ενδιάμεσα θα διαβάσει κιόλας
να περνας καλά και καλά ψώνια κάτι για ΙΚΕΑ διάβασα για λούνα παρκ
την αγάπη μου και τα φιλάκια μου
Λίντα μου κι εγώ το κοτόπουλο το σιχαίνομαι..
αλλά τι να κάνω ή παίρνω σούβλα από το σούπερ μάρκετ ή κανένα φιλέτο έχω πάρει κι ένα μπαχάρι περίεργο το πλακώνω με σώς από λεμόνι και μουστάρδα κι έτσι το τρώω ...
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τα παιδάκια μου (παιδάκια σε εισαγωγικά 22 η κόρη 15 ο γιος μου φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά μεγαλώσαν πολύ και απότομα, αφού να σκεφτείς όταν πάω με την κόρη μου για ψώνια ή για καφέ σπάνια με περνάνε για μαμά της,άσε που ενώ εγώ είμαι 1,63 αυτά είναι 1,73 η κόρη μουκαι 1,76 ο γιός μου, ειδικά ο γιός μου για να τον φτάνω σε λίγο θα θέλω σκαλα)
Αχ Αννεζίνα μεγάλωσαν τα παιδάκια σου...
Δεν μπορώ να τα φανταστώ ακόμα τα δικά μου σε τέτοια... ύψη, αν και ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα μου φαίνεται!
καλημερα κι επο εμενα
να ευχηθω χρονια πολλα στη κορουλα της λινταλενια μας. να τη χαιρεσαι κοπελα μου και νυφουλα να τη καμαρωσεις με υγεια, πλουτη και δοξες
χρονια πολλα και σε ολες τις αλλες κατερινες και χρονια πολλα στις κατερινιωτισσες και κατερινιωτες.....
ναταλια καλοπερνας σημερα, δεν το συζηταω....και ζηλευω.....ειδικα για την επισκεψη στο ικεα...χρονια εχω να παω
και μια που ανεφερα ικεα και κατερινα θυμηθηκα και την κατερινα που ειχα γνωρισει στην πρωτη μου συναντηση με ατομα του φορουμ που ειχε σχεση με ικεα και μετακομισε στη λαρισσα. χρονια της πολλα και καλα. φανταζομαι μοντελο θα ειναι τωρα...ναταλια μιλατε? εχεις νεα της?
απο οτι βλεπω ειχε πολυ κινηση το πρωι και εγω ετρεχα με κατι επειγοντα του γραφειου.... φτου καντεμια
για την συναντηση λεω κι εγω μεσα. δεν ξερω αν θα εχω τα παιδια καθοτι ειναι νωρις ακομη αλλά εγω μεσα. εσεις οι θεσσαλονικιες μανες προτεινετε μερος κι εγω ερχομαι οπου να'ναι
και ναι, μολις κοιταξα το προγραμμα αγωνων για την κυριακη για να δω πως θα το φερω στον αντρουλη μου...ολυμπιακος παναθηναικος στις 19:00...καλυτερα δεν γινοταν...ουτε που θα πει τιποτε...λουκουμι μου ηρθε....(οχι, δεν θα το φαω το λουκουμι, για καφε θα παω....)...
οσο για τη ζυγαρια, μου την εκανε σημερα...εδειξε 85,0. καλα, αν δεν ξανακατεβει μεχρι την παρασκευη, εγω κοριτσια το λεω, θα γραψω το 84 που ειδα εχθες. λετε να φταιει που δοκιμασα τα μακαρονια που εκανα το πρωι? εκανα μακαρονια με 3 τυρια για τα παιδια (νεα συνταγη, πρωτη φορα τη δοκιμασα χωρις να βρασω τα μακαρονια χωριστα και μετα να τα ριξω στο πυρεξ). δεν πειραζει, δεν πτοουμαι. το ιδιο επαθε και η βασια εχθες και σημερα ολα καλα. θα δουμε αυριο και μεθαυριο και την αλλη....
εχθες εκανα και τη μεγαλη κινηση να αγορασω το pedometer που ελεγα. απο αυριο θα μετριεμαι σε καθημερινη βαση.
αννεζινα μου τελικα ειδες τι καλη παρεα που ειμαστε? κολλησες εδω βλεπω....
περαστικα και για τη μεση σου. ελπιζω να μην ειναι τιποτε σημαντικο. εγω ειχα κατι ψιλοενοχλησεις πριν κατι μηνες και τελικα ηταν επειδη επαιρνα αγκαλια τον γαιδουρακο μου 5 χρονων. οποτε πιθανον κι εσυ να εχεις το προβλημα απο το βαρος που σηκωσες. ο διαδρομος παντως δεν μου δημιουργει προβλημα. κανω περιπου 25 λεπτα το πρωι και 25 το βραδυ. εσυ ποσο κανεις?
αντε φιλακια σε ολες -παω να διαβασω τη διαιτα του διγενη ακριτα....
Ευχαριστώ μπαρμπουνάκι για τις ευχούλες!
Λίντα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο, μου φαίνεται σαν χθες που η κόρη μου ήταν σαν την δικιά σου με τα μακριά της τα μαλλάκια και πηγαίναμε μπαλέτο, και ξαφνικά έγινε φοιτήτρια και σε λίγοκαιρό θα ανοίξει τα φτερά της να φύγει να κάνει δική της οικογένεια, σε τρία χρονια ο γιος μου δίνει πανελλήνιες (αν ισχύει το σύστημα μέχρι τότε και ίσως φύγει και αυτός)
συμπέρασμα, χαρείται τα παιδάκια σας όσο μπορείτε ΤΩΡΑ, μετά μεγαλώνουν τόσο πολύ γρήγορα που θα κάθεστε όπως κι εγώ πολλές ώρες μονη μου και δεν έχω τι να κάνω (καλά αυτό είναι σχετικό) και θυμάμαι που κάποτε στο σαλόνι γινόταν χαμός από μπάρμπυ, πλέι μομπιλ κ.λ.π δεν πειράζει ας είναι γερά και ευτυχισμένα και ας φύγουν.
Μπάρμυ μου ευχαριστώ για τις ευχές σου όντως είστε πολύ καλύ παρέα, η καλύτερη.
διάδρομο κάνω περίπου 40 λεπτά και μετά 15 λεπτά στατικό ποδήλατο και 15 λεπτά βάρη και κοιλιακούς.
ίσως φταίνε τα βάρη που σήκωσα, αλλά γενικά σηκώνω, σακκούλες από μανάβη, σούπερ μάρκετ ..
αλήθεια τι είναι το pedometer, και η δίαιτα του διγενή ?????/
Από τη μία με συγκίνησες στην αρχή και στο τέλος πέθανα στα γέλια με τη δίαιτα του Διγενή!!!!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Λίντα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο, μου φαίνεται σαν χθες που η κόρη μου ήταν σαν την δικιά σου με τα μακριά της τα μαλλάκια και πηγαίναμε μπαλέτο, και ξαφνικά έγινε φοιτήτρια και σε λίγοκαιρό θα ανοίξει τα φτερά της να φύγει να κάνει δική της οικογένεια, σε τρία χρονια ο γιος μου δίνει πανελλήνιες (αν ισχύει το σύστημα μέχρι τότε και ίσως φύγει και αυτός)
συμπέρασμα, χαρείται τα παιδάκια σας όσο μπορείτε ΤΩΡΑ, μετά μεγαλώνουν τόσο πολύ γρήγορα που θα κάθεστε όπως κι εγώ πολλές ώρες μονη μου και δεν έχω τι να κάνω (καλά αυτό είναι σχετικό) και θυμάμαι που κάποτε στο σαλόνι γινόταν χαμός από μπάρμπυ, πλέι μομπιλ κ.λ.π δεν πειράζει ας είναι γερά και ευτυχισμένα και ας φύγουν.
Μπάρμυ μου ευχαριστώ για τις ευχές σου όντως είστε πολύ καλύ παρέα, η καλύτερη.
διάδρομο κάνω περίπου 40 λεπτά και μετά 15 λεπτά στατικό ποδήλατο και 15 λεπτά βάρη και κοιλιακούς.
ίσως φταίνε τα βάρη που σήκωσα, αλλά γενικά σηκώνω, σακκούλες από μανάβη, σούπερ μάρκετ ..
Είναι η δίαιτα της Σεμίνας Διγενή!
Α ρε Αννεζινάκι είσαι απίθανη!
καλά με αυτή την χαζομάρα που αμόλυσα για την δίαιτα του διγενή, τρέμε Μενεγάκη
είσαι απίθανη. Έγραψες!
ευχαριστώ, ευχαριστώ......
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ γέλασα με την χαζομάρα μου ....
any way το γέλιο μακραίνει την ζωή και εγώ σήμερα το χρειαζόμουν
Γεια σας ομορφες!
Περαστικα στην Αννεζινα. Γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι. :)
συνεχιζω γιατι καταλαθος το 'εστειλα...χαχαχ
Μπαρμπ μπραβο γιατην απωλεια σου!!! αντε καλα 200 κατω!! και παρτυ ταιμ :)
Χρονια πολλα στο αγγελουδι σου Λιντα, να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις. :)
και συνεχιζω....
Ελα ρε Ναταλια.......
περιμενω πως και πως αυτη την συναντηση για να σας γνωρισω απο κοντα και τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω..... μπουχουχου
Αποφασισα και εγω η καψερη να παω ενα weekend με το μωρο μου να χαρουμε τον ερωτα μας (χωρις τα παιδια , πραγμα σπανιο δηλαδη) και εσυ οργανωνεις συναντηση!!! Δε με λυπασαι?..... Τελος παντων ....θα μαθαινω νεα σας μετα και θα μου τρεχουν τα σαλια.... ζηλεεευωωωω
Αλλα επειδη ειμαι καλος(?) ανθρωπος ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε υπεροχα!!! να το ευχαριστηθητε και να πιειτε και ενα καφε για μενα που δεν θα ειμαι μαζι σας και θα σκαω. Αλλα τι να κανω? να απατησω τον αντρα μου μαζι σας? δεν γινετε! να τον αφησω να παει μονος? και αυτο δεν γινετε (εγω κανονισα αυτο το ταξιδι)...οποτε ελπιζω να καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση...
Ασχετο αλλα εγω θα παω Βολο. Ειναι καμια σας απο κει? χα χα χα
φιλακια πολλα πολλα
Γεια σας κορίτσια,,, να είστε όλες καλά!
Λίντα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το δείς οπώς αγαπάς , ευτυχισμένο!
Ευχαριστώ Nekky μου!Quote:
Originally posted by Nekky
Χρονια πολλα στο αγγελουδι σου Λιντα, να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις. :)
και συνεχιζω....
Σ' ευχαριστώ γλυκειά μου Λίλυ!Quote:
Originally posted by Lily
Γεια σας κορίτσια,,, να είστε όλες καλά!
Λίντα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το δείς οπώς αγαπάς , ευτυχισμένο!
Aμάν βρε Νεκταρίνι μου!Κρίμα!Έχεις όμως πολύ καλό λόγο!Όλα για τον έρωτα!Quote:
Originally posted by Nekky
Ελα ρε Ναταλια.......
περιμενω πως και πως αυτη την συναντηση για να σας γνωρισω απο κοντα και τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω..... μπουχουχου
Αποφασισα και εγω η καψερη να παω ενα weekend με το μωρο μου να χαρουμε τον ερωτα μας (χωρις τα παιδια , πραγμα σπανιο δηλαδη) και εσυ οργανωνεις συναντηση!!! Δε με λυπασαι?..... Τελος παντων ....θα μαθαινω νεα σας μετα και θα μου τρεχουν τα σαλια.... ζηλεεευωωωω
Αλλα επειδη ειμαι καλος(?) ανθρωπος ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε υπεροχα!!! να το ευχαριστηθητε και να πιειτε και ενα καφε για μενα που δεν θα ειμαι μαζι σας και θα σκαω. Αλλα τι να κανω? να απατησω τον αντρα μου μαζι σας? δεν γινετε! να τον αφησω να παει μονος? και αυτο δεν γινετε (εγω κανονισα αυτο το ταξιδι)...οποτε ελπιζω να καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση...
Ασχετο αλλα εγω θα παω Βολο. Ειναι καμια σας απο κει? χα χα χα
φιλακια πολλα πολλα
Και θα πάτε να τον βρείτε στο Βόλο,ε;Φημίζεται για ερωτική πόλη ο Βόλος;
Λες να περάσω καμιά βόλτα κι εγώ από κει μπας και είναι εκεί εκείνος που προορισμό
της ζωής του έχει να με λατρεύει;Πάτε εσείς με το καλό αυτό το Σαββατοκύριακο
κι αν περάσετε τέλεια και μου γυρίσεις με το χαμόγελο της αγκύλωσης,
τότε θα τρέξω κι εγω εκεί το επόμενο Σαββατοκύριακο,στο υπόσχομαι!
Κι αν τον δεις τον καλό μου να κόβει βόλτες,πες μου πού περίπου ήταν να μη φάω σόλες.
Να περάσετε τέλεια,τέλεια,τέλεια!Κι όσο για μας,στην ίδια πόλη ζούμε!
Όποτε βολέψει το κανονίζουμε...Εξάλλου συναντιόμαστε συχνά εμείς εδώ...
Κάπου μία φορά το μήνα,άντε στον ενάμισυ...Οπότε δε χάνεις κάτι ανεπανάληπτο.
Μη μου χαλιέσαι...Φιλάκια,φιλάκια στα νεκταρινομαγουλάκια!
Quote:
Originally posted by ANNEZINA on 25/11/09 at 11:46
λίντα διάβασα την δίαιτα της Διγενή που γράφεις σε άλλο τόπικ πολύ μονότονη μου φαίνεται αλλά για καμμιά βδομάδα έτσι να ξεπριστούμε λίγο και να πάρουμε τα πάνω μας δεν νομίζω να πειράζει.
Quote:
Originally posted by BARB3 on 25/11/09 at 12:54
αντε φιλακια σε ολες -παω να διαβασω τη διαιτα του διγενη ακριτα....
Quote:
Originally posted by ANNEZINA on 25/11/09 at 13:09
Quote:
Originally posted by LIDA
... στο τέλος πέθανα στα γέλια με τη δίαιτα του Διγενή!!!!
Είναι η δίαιτα της Σεμίνας Διγενή!Α ρε Αννεζινάκι είσαι απίθανη!
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,αυτή είναι η σειρά των γεγονότων!
Το μπαρμπούνι παρέσυρε το Αννεζινάκι μας,αυτή η άτιμη η Εύα της έδωσε το μήλο της Μενεγάκη.
Μπορεί να μην ακούγεται σημαντική αυτή η αποκατάσταση,αλλά είμαι τέρας διαφάνειας κι αλήθειας!
Τώρα που αποκαλύφθηκε η πλάνη κι αποκαταστάθηκε η αλήθεια,μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου!
Αχ!Μαρικάκι μου,που στη χαρά σου πάνω ξεφούρνισες τον προορισμό μου
πριν προλάβω να τον ανακοινώσω προσωπικά στην Ευγενία και προπαντός
πριν προλάβω να καλοπιάσω τη Λινταλενιαγάπη μου!Δεν πειράζει όμως!
Ας το ανακοινώσουμε λοιπόν επίσημα πως 16-20 θα είμαι στην Πάτρα.
Έχουμε πέντε μέλη μας εκεί κι ένα Καλαματιανό(το Ξενιαλούμπι).
Μία ακόμα εγώ και μία η Νεφέλη μου,που θα πάμε παρεούλα,
γίναμε εφτάδα!Έχω κι έναν παιδικό φίλο εκεί...Κι άλλον έναν..
Με βλέπω να μη φτάνουν οι μέρες!Είναι η πρώτη φορά που πάω Πάτρα.
Λαχταρώ την Γκαουντοπαραλία της κι ένα ωραίο μουσείο,που άκουσα...
Ό,τι άλλο καλό πέσει στην αντίληψη για εκείνες τις μέρες,να το τιμήσουμε.
Θα πάω οδικώς με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη,οπότε ο δρόμος δεν περνά
από Αθήνα.Κι οι μέρες είναι ήδη λίγες!Ήθελα να το συνδυάσω,αλλά...
Μη μου κάνετε σκηνή οι πρωτευουσιάνες!Ειδικά κάποιες που έκοβαν
βόλτες μόνες τους στην Τσιμισκή!Λινταλοαγάπη θα σε αποζημιώσω,
το υπόσχομαι!Το Μαρικάκι δε φταίει!Κι αν το καλό πράγμα αργεί...
Θα γίνω καλύτερη μέχρι τη δική μας συνάντηση...Φιλάκια πολλά!
Αννεζινάκι μου περαστικούλια σου,αν και σα να να έφταιξες κι εσύ λιγάκι όπως σε ακούω...Quote:
κατά τάλλα καλά σχεδόν δηλαδή γιατι με έχει πιάσει η μέση μου (ίσως φταίει ο πολύς διάδρομος ίσως κάτι λεκάνες με ρούχα βαριές, έχω και ένα πρόβλημα έχω γίνει ένα σίγμα τελικό που με το ζόρι σηκώνομαι από την καρέκλα μου, πρέπει να χτυπήσω μία άδεια αλλά επειδή θα φύγω τα Χριστούγεννα για τετραήμερο λέω να την πάρω τότε.)
...
πολλά φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα κορίτσια του τόπικ, (κύττα να δης γράφω σχεδόν ΄μόνο στο τόπικ R χωρίς καν να τα έχω πάρει ποτε αλλά δεν πειράζει, πειράζει ???, φιλια.
Δεν ξεπαρταλιαζόμαστε στη γυμναστική ειδικά χωρίς να προσέχουμε τη στάση του σώματος μας.
Δε σηκώνουμε βάρη τύπου ψώνια,λεκάνες με ρούχα κλπ. ειδικά όταν παρίσταται άντρας!
Ας φανούν κι αυτοί κάπου χρήσιμοι!Δεν είναι κακό να ζητάμε βοήθεια πού και πού!
"Αγαπούλα μου,σε παρακαλώ πολύ,έρχεσαι λιγάκι που σε χρειάζομαι;"+Φιλάκι!
Κι εκείνος νιώθει πολύτιμος,πως μας φροντίζει κι εμείς μοιραζόμαστε τα βάρη!
Μην είστε συγκεντρωτικές κι εγωίστριες:Όλα εσείς τα κάνετε καλύτερα και όλα τα μπορείτε!
Κι αν ποτέ χρειαστεί να σηκώσουμε βάρος,δεν σκύβουμε να το πιάσουμε(καμπούρα),
αλλά κάνουμε κάθισμα για να χαμηλώσουμε,έχοντας ευθεία την πλάτη και έτσι σηκωνόμαστε.
Δεν ξέρω αν μετά το κατσάδιασμα συνεχίζεις να βρίσκεις ευχάριστη την παρέα μας,
πάντως ο τίτλος του τόπικ άλλαξε και για αυτόν τον λόγο!Εμείς πάντως σε παίζουμε
και μάλιστα με πολλή χαρά!Κι ας είσαι ξενερωχαπάκωτη!Να προσέχεις στο εξής!Σε βλέπωωωωω
Πρόσεξε τι υπόσχεσαι! Υπάρχουν μάρτυρες! Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι! (εγώ είμαι το παιδί και συ το κουλούρι που λαχταράω να δαγκώσω!!)Quote:
Λινταλοαγάπη θα σε αποζημιώσω,
Κοριτσάκια? Καλημέρα σε όλες σας!
καλημερα κι απο εμενα!!!
τελικα καταλαβαμε ποιος ειναι ο διγενης ακριτας ή να το αναλυσω? (σσ: μετα την σαφη επεξηγηση της προεδρου, η ερωτηση απευθυνεται για οσους εχουν iq ραδικιου και μικροτερο)
οσο για το pedometer ειναι ο βηματομετρητης. το εχω πανω μου απο τα ξημερωματα (για την ακριβεια 5:25...καταγραψαμε 1700 βηματα στον διαδρομο σε 15 λεπτα και τα υπολοιπα της ημερας μεχρι τωρα ειναι 1000. οποιος εχει χρονο, ας ψαξει να μου πει ποσα πρεπει να κανω την ημερα για να θεωρηται οτι κανω ενα σωστο τροπο ζωης. τελος παντων. η αληθεια εινια οτι δεν ξερω γιατι το πηρα. με παροτρυνε η φιλεναδα μου και το κυκλοφορω. 6,5 ευρουλακια δεν ειναι και τιποτε εξαλου, και ηθελε η καημενη να ανταγωνιζομαστε στα βηματα οποτε της εκακα τη χαρη. κι αυτη θα μου στειλει κατι τσαγια με τζιτζερ και λεμονι που θεωρηται αποτοξινοτικο και ειναι πολυ in στη αγγλια.
λινταλενια επιζω να μη το πηρες κατακαρδα. θα την εχεις στην αθηνα για την επεμβαση και θα σου κανω μια ακομη εκπτωση λογω του συμβαντος
οσο για τους παντινους και πατρινες, μες στη χαρα τους ειναι....ουτε να κρατηθουν δεν μπορουνε...αρε τυχερουλες με χαρουλες....καλα, οσο για μουσεια κλπ, εγω ειμαι σιγουρη οτι δε θα προλαβεις τιποτε φιλεναδα εκτος αν δινεις τα ραντεβου σου εκει μεσα...
η συναντηση οκ? νεκταρια μου δεν πειραζει κοπελα μου, την επομενη φορα θα μας δεις και θα σε δουμε. μπορει και μεσα στις γιορτες. η κυρια που λεει οτι θα λειπει απο θεσσαλονικη καλα θα κανει να μας βρει κανενα καλο παιδοτοπο στον τοπο της και εμεις θα την επισκεφτουμε. εγω παιρνω αρκετες μερες αδεια στις γιορτες, η πηνελοπη δεν θα δουλευει επισης, η βασια καλα θα κανει να μας ερθει το απογευμα της συγκεκριμενης ημερας και ολα καλα.
α, οσο για την κυριακη τελικα εχει 3 ντερμπυ, 2 ποδοσφαιρου και 1 μπασκετ οποτε πηρα τις ευχες του συζυγου και μαλιστα με ρωτησε "απο το πρωι θα λειπεις?" .....εγω παντως λεω να βρεθουμε κατα τις 4-5 και οταν ερθει η κυρια στα κτελ να πεταχτουμε να την παρουμε. οποτε καπου κοντα εκει θα μας βολεψει. εκτος αν εχετε ορεξη να δουμα καμια ακομη πολη και βρεθουμε στο αγνωστο να γλιτωσει και το κτελ και να τη δουμε πιο πολυ ωρα....ποια αλλη θελει να ερθει? ειμαστε 4 νομιζω? η μακαροναδα μεσα?
για αντρες δεν το σηζητω και να ηθελε (λεμε τωρα) κανενας να ερθει, τα ντερμπι δεν θα τον αφησουν....
κατα τα αλλα, αναφερω 84,1 και μου την εδωσε λιγο αλλα το καλο πραγμα αργει οποτε περιμενω....αυτη ειναι η τιμωρια μου που ζυγιζομαι συνεχεια
Aγαπημένα μου κοριτσάκια καλημέρα
τελικά δεν την γλύτωσα την άδεια και το κρεβάτι, από εχθές που ήρθα σπίτι ξάπλωσα σαν σ τελικό στο κρεβάτι και δεν σηκώνομαι..., ήρθαν και τα βαρειά πυροβολικά γιατροί, μαμάδες και ενέσεις και νάμαι σήμερα τουμπανάσκελη.....
άλλη φορά δεν θα ξαναπώ ότι πρέπει να αρρωστήσω για να κάνω κούρα ομορφιάς τζισ.....
ναταλάκι μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, άλλη φορά θα φωνάζω να μου κουβαλάνε τα ψώνια οι άντρες του σπιτιού και θα προσέχω στην γυμναστική μάλλον το παρατράβηξα λιγάκι η τρέλλα μου να χάσω κιλά φταίει, και όχι δεν αλλάζω γνώμη για σας και την παρέα σας είστε η καλύτερη*********σας πάω με ΧΙΛΙΑ...
καλά να περάσεις κουκλιτσα μου στην πάτρα, έχω πάει αρκετές φορές είναι απίστευτη πόλη...
(γενικά εμένα όποια πόλη έχει θάλασσα γίνεται αυτομάτως αγάπη)
μπαρμπουλινάκι ευχαριστώ για την ενημέρωση μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα, εγώ σήμερα είχα διαιτολόγο δυστυχώς δεν μπορώ να πάω αλλά δεν θα ζυγιστώ κιόλας
την άλλη βδομάδα,
πάντως εγώ γέλασα απίστευτα με την δίαιτα του διγενή ακρίτα εγώ έτσι θα την λέω και όταν αναρώσω ίσως και να την κάνω λίγες μέρες...έχουμε και μία δερμάτινη φουστίτσα να βάλουμε..
λιντάκι είμαι και εγώ μάρτυρας της δέσμευσης της ναταλίας απέναντι σου οκ??
πως περάσατε εχθές όλα καλα????
ευτυχώς το τέκνο μου μου παραχώρησε τον υπολογιστή του οπότε μπήκα για την καθιερωμένη καλημέρα σε όλη την ΤΡΕΛΛΟΠΑΡΕΑ
φιλιά φιλιά φιλιά σε όλες τις αγαπημένες φιλενάδες όπου και αν βρίσκονται
Αχ βρε Αννεζινάκι περαστικά σου, σε ματιάσαμε για την δύναμη και την αισιοδοξία σου? τι να πω? Γρήγορα να ξανασηκωθείς πιο γερή και δυνατή από ποτέ! (δεν λες που δεν το έπαθες Χριστουγεννιάτικα?)
Ναι λοιπόν είσαι μάρτυρας, εγώ απλά περιμένω!
Quote:
Πρόσεξε τι υπόσχεσαι! Υπάρχουν μάρτυρες! Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι! (εγώ είμαι το παιδί και συ το κουλούρι που λαχταράω να δαγκώσω!!)Quote:
Λινταλοαγάπη θα σε αποζημιώσω,
Αχ!Βρε Σαλώμη!Μόνο αν σου φέρουν την κεφαλή μου επί πίνακι θα ησυχάσεις!
Επί πίνακι...επί αλουμινόταψο...Σαν το κεφάλι-αρτοσκεύασμα στη φωτογραφία
Καλημερα κοριτσια μου!!!
Ναταλακι μου να το κρυψω???? απ οταν μου το ειπες το λεω συνεχεια... το χει μαθει η μιση Κρητη και ενα μεγαλο μερος της Πελοπονησου... στο φορουμ δεν θα το ελεγα??? εχω απιστευτη χαρα!!!!
Εγω παντως προσκαλω και τα κοριτσια απο Αηνα για μια βολτα στην Πάτρα, εγω, αν ερχοταν το Ναταλακι τοσο κοντα μου θα ερχομουν Αθηνα, εστω και για μια ωριτσα... σκεφτειτε το....
Περαστικα Αννεζινα μου και πραγματικα μην το ξαναμελετησεις...
Φιλακια κοριτσαρες μου!
Παναγία μου!
Το διεστραμμένο το μυαλό σου! (κι ύστερα λες για μένα!)
που έψαξες και βρήκες αυτό το τερατούργημα???
Όχι!
Το κεφαλάκι σου το θέλω στην θέση του πουθενά αλλού!
Μαρικάκι μην μας βάζεις ιδέες!
Να σου πω: και γω μπορεί να ερχόμουν Πάτρα για το Ναταλάκι! Αλλά το Σάββατο θα κάνω πάρτυ για την γιορτή της κόρης μου και ήδη έχω καλέσει τον κόσμο δεν γίνεται να τον ξεκαλέσω! Αλλά είστε κι οι δύο καλεσμένες αν το σκέφτειτε λίγο καλύτερα? ε? Ναταλάκι? Παρτάκι παιδικό? Να γνωρισείς και μένα και τα παιδάκια μου? Να ορμήξουν όλα στην αγκαλιά σου? Να σου φτιάξω και λιχουδιές? ε??? ε??
Αχ!Βρε Αννεζινάκι μου!Δεν είπαμε,πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί;Αχ!Καρδούλα μου!Quote:
τελικά δεν την γλύτωσα την άδεια και το κρεβάτι, από εχθές που ήρθα σπίτι ξάπλωσα σαν σ τελικό στο κρεβάτι και δεν σηκώνομαι..., ήρθαν και τα βαρειά πυροβολικά γιατροί, μαμάδες και ενέσεις και νάμαι σήμερα τουμπανάσκελη.....
άλλη φορά δεν θα ξαναπώ ότι πρέπει να αρρωστήσω για να κάνω κούρα ομορφιάς τζισ.....
Περαστικούλια σου!Το συντομότερο δυνατό να είσαι και πάλι στο πόδι,πριν λακουβιάσει το στρώμα!
Πιο συνετά βέβαια στο εξής!Ελπίζω να μην πονάς πολύ!Αυτός ο πόνος της μέσης είναι μαχαιριά στην καρδιά!
Ευχαριστούμε και τον μελλοντοlowerπτυχιούχο για την φιλική(ή με ανταλλάγματα;)παραχώρηση του υπολογιστή του!
Σβήσε μετά το ιστορικό!Σβήσε κάθε ίχνος,που να οδηγεί σ'εμάς!(Το μήνυμα αυτό θ'αυτοκαταστραφεί!)
Όχι πως θα με χαλούσε αν το κεφαλάκι μου βρισκόταν πάνω σ'ένα κορμί τέλειων αναλογιών...;)Quote:
Το κεφαλάκι σου το θέλω στην θέση του πουθενά αλλού!
Ναι αλλά δεν θα ήσουνα τότε ΕΣΥ.Quote:
[Όχι πως θα με χαλούσε αν το κεφαλάκι μου βρισκόταν πάνω σ'ένα κορμί τέλειων αναλογιών...;)
Μαρικάκι μου,με συγκινεί η χαρά σου!
Μ'αρέσει που ήθελα να περάσω και στα ψιλά γράμματα και να μην ξεβολευτείς...
Φαντάζομαι πόσο θα ξεπαρταλιαστείς σε ετοιμασίες...Μην το κάνεις,σε παρακαλώ!
Είμαι πολύ απλός άνθρωπος.Χρειάζομαι μόνο το χαμόγελο σου και κάπου να κοιμηθώ.
Πρασοτυρόπιτα θα φέρει το Ξενιαλούμπι γι'αυτό!Και τυροπρασόπιτα είπε.Λες να με δουλεύει;
:) Αχ!Τέτοια μου λες και με κάνεις λιώμα στα πόδια σου μετά!Quote:
Ναι αλλά δεν θα ήσουνα τότε ΕΣΥ.Quote:
[Όχι πως θα με χαλούσε αν το κεφαλάκι μου βρισκόταν πάνω σ'ένα κορμί τέλειων αναλογιών...;)
Μα γιατί να μην κατέχουν τέτοιες ατάκες κι οι κατάπτυστοι;(άντρες)
Συγχώρεσε με,Λινταλένια μου,που ασελγώ πάνω στο θεϊκό "ΕΣΥ" σου
και του μειώνω πόντους,κάνοντας δίαιτα!Ξέρω,τίποτα δε σέβομαι!
Όχι, το να μειώνεις πόντους και κιλά δεν επηρεάζει το θεικό ΕΣΥ. Αλλά να πάρεις το κεφάλι σου και να το βάλεις σε άλλο κορμί, ε πως να το κάνουμε το επηρεάζει!