Ελπίζω να βρεις κ να σου αρέσουν!Σμουτς!Quote:
Originally posted by Constance
Α θα παω συντομα Βεροπουλο που ειναι και διπλα.Thanks!:thumbup:
Printable View
Ελπίζω να βρεις κ να σου αρέσουν!Σμουτς!Quote:
Α θα παω συντομα Βεροπουλο που ειναι και διπλα.Thanks!:thumbup:
O Βεροπουλος ηταν υπο διαλυση σημερα, πολλα ραφακια αδεια.Αρκεστηκα σε κατι απορρυπαντικα,εμφιαλομενο νερο και τσιχλες.:P
Εντωμεταξυ γυρισα πριν λιγο απο τη δουλεια, ζυγιζομαι πριν φαω και με δειχνει 68,1.Δηλαδη τι να πω!Θα αλλαξω ωρα ζυγισματος μου φαινεται.Πολυ συχνα με δειχνει λιγοτερο απο το πρωινο ζυγισμα τις μεσημεριανες ωρες.:shocked2::smilegrin:
ναι ρε γμτ τι εχουν παθει?κ εγω οταν πηγα να παρω σαμπουαν δεν ειχε μεινει τπτ!!
Ειναι σε mode διακοπων ολοι ασχετα αν ειναι Αθηνα και δουλευουν.:P Ειναι 3 και ο κουκος στα σουπερμαρκετ τις τελευταιες μερες οποτε δεν ανανεωνουν τα ραφια.
και εγώ παιδιά έρχομαι για δουλειά αλλα είναι σαν να λείπω!!!!
ευτυχώς έχω εσάς παρεούλα!!!
καλα κ εγω στη δουλεια ειμαι!
Eγω δουλευα εκτακτως το πρωι, εκατσε κατι τελειως της τελευταιας στιγμης και εγινα κουδουνι με το περπατημα στον ηλιο.Πολυ ζεστη ωρε παιδια.:P
καλα εγω ειμαι με καλτσες στο γραφείο γιατι ενω μ αρεσει το αιρκοντισιον παγωνουν τα ποδια μου!οτι να ναι λεμε!
Χιχιχιχι!Μωρε και στα γραφεια καμια φορα το βαζουν τερμα και οντως κρυωνεις.
καλα οταν ειναι ολοι εδω εγω κ η αλλη κοπελα παγωνουμε κανονικα,αλλα τωρα με καλτσούλες μια χαρα την κάνω την δουλειά μου!
εμένα απο το αιρ εδώ με έχει πιάσει τέτοια ψύξη που έχω και μαντήλι γύρω απο τον αυχένα μου!!!
τι ώρα τελειώνεις γρανιτούλα
εγώ 5¨30 θα φίνω πουλί..
άσχετο το ότι είμαι απο τιος 8:30 εδώ!!
10-6.ενταξει καλα ειναι παλια δουλευα κ γιορτες κ βάρδιες κ σαββατοκυριακα χωρις διακοπές τπτ.
ναι μια χαρα είναι !!!
αλλά αυτές οι μέρες είναι πολυ βαρετές !!
στο μεταξί εγώ νοιώθω λες και εχει περάσεει η αδεια μου!!
δεν βλέπω την ώρα να έρθει η παρασκευή
νοιώθω κομμάτια απο την κούραση ..
γιαυτό και δεν άρχισα την διαδικασία της δίαιτας, όχι πως θα το κρατούσα, αλλά είμαι κουρασμένη για ν αγυρίζω σπίτι να μαγειρεύω και μετά πάλι τα ίδια και προσοχή και και
και γενικά και μόνο η σκέψη κούραση μου φέρνει
χρειαζόμουν μια πιο ελαστική καθημερινότητα!!
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα,μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Κρεμα καραμελε sweet and balance
Mεσημεριανο 1 κομματι χορτοπιτα,1 ακτινιδιο
Απογευμα 1 μπαλα σορμπε
Βραδυνο Ψαρι ψητο, σαλατα, λιγη μαγιονεζα light
Καλημερα.Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, σνακ δημητριακων
Δεκατιανο 1 αυγο βραστο
Μεσημεριανο Φασολακια,1 κομματι τυρι,2 φρυγανιες, 1 αχλαδακι
Απογευματινο 1 μπαλα γρανιτα, 1 coca cola zero
Βραδυνο μιση μεριδα φασολακια, λιγο σταφύλι
εγώ εχθές το βράδυ έφαγα 3 σουβλάκια χοιρινά με τις απαραίτητες πιτούλες ....αντιστάθηκα όμως στο γλυκό γενεθλίων ...
σήμερα ειναι η τεευταία μου μέρα και ξεκινάει η άδεια μου...
θέλω πολύ να φύγω να ξεκουραστώ αλλά παράλληλα θέλω να γυρίσω να απορροφηθώ στον νεο μου στόχο
και να τον πετύχω και να νοιώθω καλύτερα !!!
συχνά βλέπω όνειρα ότι είμαι ένα χάλι μάυρο !!
απο εκεί που λέω ωραία πάω διακοπές μετά σκέφτομαι το μαγιό και λέω καλά δεν είμαι και με το φουστανάκι μου εδώ ....καλύπτω και το κατιτίς μου!!!
αχ να τελειώσω σύντομα με αυτή την διαδικασία........
σασα πηγαινε διακοπές χαλάρωσε και μη πολυσκεφτείς το φαγητό γιατι στη τελική αυτο που μένει ειναι το πόσο ωραία θα περάσεις και είναι κρίμα να χαλάμε τοσο ωραιες στιγμές για τα κολληματα μας.το κάνω κ εγω κ έχω διαπιστώσει οτι ειναι η μεγαλύτερη βλακεια που κάνω στον εαυτό μου.
έχεις δίκιο.....
καλά μην νομίζεις βεβαια είναι μέχρι να φύγω ..όταν φεύγω μετά δεν υπάρχουν δισταγμοί!!
άσε που αν κάτσω σε τραπέζι και μπορώ αν πάρω ότι θέλω ξεχνάω και τα υπόλοιπα..........
χαχαχαα..αυτο να κανεις κ οι διαιτες κλπ μετα τις διακοπες!
αν είναι και στις διακοπές να σκεφτόμαστε απο που θα κόψουμε ...αστο καλύτερα!!!!
εγώ ως προς τις διακοπές την έχω κάνει την δήλωση μου.....χωρίς τύψεις και άνχος!!
2 εβδομάδες έχουμε να κάνουμε οτι θέλουμε αν είναι να τις σκίσουμε και αυτές....με βλακείες δεν έχει νόημα!!!
καλά εγώ σήμερα στην δουλειά μόνο η παρουσία μου είναι εδώ
καλά εχθες άργησα να κοιμηθω ξύπνησα και νωρίς , έχω και ταξίδι μπροστά μου και κλείνουν τα μάτια μου και έχει και μια ζέστη έξω!!!
αλλά πάνω απολα πάμε διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπότε όλα τα παρακάτω διαγράφονται!!
γεια σας, ο κοσμος καιγηεται κ εγω μετρω θερμιδες,
εχει ζεστη αρκετη κ δεν πεινω ιδιαιτερα
ειμαι καπου 1600 λιγες μερες τωρα + οτι ξεαδιαθετησα κ η απωλεια ειναι εμφανης κ αναζωογονητικη!
πετυχα κι εναν μπιπ στο δρομο κ μου λεει "αγνωριστη εγινες που παχυνες"
κ του λεω τι λες ρε, 20 κιλα εχω χασει κ λες παχυνα?
ε δεν αντεξα.
αλλα απορω πως στο καλο εκανε τον συνειρμο? μηπως επειδη φορα ανοιχτοχρωμα ρουχα πλεον ενω μονο με μαυρα με εβλεπε?
μηπως που ειχα σηκωμενο το μαλλι?
δεν ξερω.
παντως μολις μπηκα σπιτι ξαναζυγιστηκα να δω οτι δεν ειχα παρει 10 κιλα σε 3 μερες :D
ελπιζω να ειστε καλα τα λεμε στον γυρισμο πια
κοριτσια ποθ ειστε βρε οι αλλες μου λειψατε
ουτε διαιτολογο θελω ουτε διαιτες ουτε τιποτε.
α κ παρτε το βιβλιο της λενας τερκεσιδου,
δε θυμαμαι ακριβως τιτλο, ειναι συνταγες με θερμιδες, θεικο
Sasa καλές διακοπές να έχουμε, όλα τα υπόλοιπα θα μας περιμένουν πίσω να τα δούμε σε δυό εβδομάδες!Quote:
Originally posted by sasa14
αν είναι και στις διακοπές να σκεφτόμαστε απο που θα κόψουμε ...αστο καλύτερα!!!!
εγώ ως προς τις διακοπές την έχω κάνει την δήλωση μου.....χωρίς τύψεις και άνχος!!
2 εβδομάδες έχουμε να κάνουμε οτι θέλουμε αν είναι να τις σκίσουμε και αυτές....με βλακείες δεν έχει νόημα!!!
καλά εγώ σήμερα στην δουλειά μόνο η παρουσία μου είναι εδώ
καλά εχθες άργησα να κοιμηθω ξύπνησα και νωρίς , έχω και ταξίδι μπροστά μου και κλείνουν τα μάτια μου και έχει και μια ζέστη έξω!!!
αλλά πάνω απολα πάμε διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπότε όλα τα παρακάτω διαγράφονται!!
Να περάσεις τέλεια κι εσυ και όλα τα παιδιά που φεύγουμε επιτέλους! :starhit:
Ελένη τα σταφύλια όντως έχουν 706 θερμίδες/κιλό, αλλά βρε παιδί μου είναι ανάγκη να τα τρώς με το κιλό? :lol:
φάε λιγότερα για να μη τα στερείσαι :starhit:
Αχ τα άτιμα είναι σούπερ φρούτο αλλά από τα πιο παχυντικά, θέλει μικρές δόσεις :grin:
Kαλημερα.:)
Πρωινο Γαλα, σνακ δημητριακων
Δεκατιανο 100 γρ.Σταφύλι (ειναι λιγο αλλα αφου το πηρα θα το φαω σιγα σιγα.:P)
Μεσημεριανο Γαριδομακαροναδα, κρεμα καραμελε sweet & balance
Aπογευματινο Πεπόνι
Βραδυνο Μιση μεριδα μακαρονια απο το μεσημεριανο
Αμα ζυγιζεις τις ποσοτητες τιποτα δεν παχαινει.:) Και χθες εφαγα 100 γραμμαρια και σημερα με εδειξε -300.:)
Τα σταφυλια ειναι φοβερα, αλλα εγω επισης κατι παθαινω και με τη μουσταλευρια.Τι κακο ειναι αυτο ρε παιδια.Απο Σεπτεμβρη θα κυκλοφορει στα περιξ και θα κολαζομαι.Σημερα με εχει πιασει εντωμεταξυ μια λυσσα να φαω τα παντα επειδη ειναι πρωτη μερα περιοδου.Εχω νευρα πειναω ποναω και ζεσταινομαι.:shocked2:Quote:
Originally posted by eleni1201
Εγώ όλα τα ζυγίζω Κονστανς, έχω γίνει μανιακή. Απλά τα σταφύλια είναι η αδυναμία μου και χθες έφαγα 700 γρ. Ευτυχώς που περπάτησα και κολύμπησα και έδειξε σήμερα -600. Αλλά τώρα δεν έχει σταφύλια στο σπίτι. Θα ξαναφάω ένα κιλό όποτε τύχει να μας φέρουν... :D
Αυτο ακριβως, ολη μερα σαπισμα στο κρεβατι απο την εξαντληση.:thumbdown:Δε τα παραταω γιατι αν κρατηθω τωρα θα χαρω αυριο.:)Quote:
Originally posted by eleni1201
Νιώθω ότι λιώνω λιώνω λιώνω και δεν μπορώ να σηκωθώ από κάτω...
Kαλημερα.Ευτυχως χθες κρατηθηκα και δεν εφαγα παραπανω.
Σημερα θα φαμε στη θεια μου οποτε δεν ξερω ακριβως τι θα γινει,θα γραψω οτι υποθετω οτι θα φαω και διορθωνω το βραδυ.
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Μεσημεριανο Ψητο κρεας,σαλατα,φρουτοσαλατα
Απογευμα Παγωτο
Βραδυνο Γιαούρτι
Διορθωνω ως εξηςQuote:
Kαλημερα.Ευτυχως χθες κρατηθηκα και δεν εφαγα παραπανω.
Σημερα θα φαμε στη θεια μου οποτε δεν ξερω ακριβως τι θα γινει,θα γραψω οτι υποθετω οτι θα φαω και διορθωνω το βραδυ.
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Μεσημεριανο Ψητο κρεας,σαλατα,φρουτοσαλατα
Απογευμα Παγωτο
Βραδυνο Γιαούρτι
Πρωινο Γαλα , μπαρα δημητριακων
Μεσημεριανο (και αφου αντισταθηκα σε κουλουρακια, χυμο και παγωτο) 1 μπιφτεκι, 1/2 μπριζολα, 1/2 πατατα φουρνου, 1 κομματι τυρι,σαλατα με διαφορα λαχανικα (χωρις ντρεσινγκ), 1 φετα ψωμι,3 κομματακια καρπουζι
Απογευμα 1 ζελε
Βραδυνο Αγγουροντοματα χωρις λαδι (και πολυ μου ειναι :P)
Αυτα, πιστευω πηγα πολυ καλα.:)
Καλημερα.Ποσο ικανοποιημενη ειμαι οταν δεν εχω φαει βλακειες οταν με πιεζουν οι αλλοι.Σημερα ξεκολλησα για τα καλα και ειδα 67.:)
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα,μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο 100γρ σταφύλι
Μεσημεριανο Μπριζολα, ρυζι, σαλατα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Αυγο βραστο,2 φρυγανιες,1 τυρακι
καλημέρα!
χαίρομαι που μπήκα κ ειδα οτι πολλες έχετε χασει κ ειστε χαρούμενες!ειναι ωραιο να υπάρχει αισιοδοξία στο φόρουμ! :bouncing:
εγω κυριολεκτικά κοιμαμαι πανω στον υπολογιστη στο γραφειο,τα χω παθει ολα,ειμαι πρησμενη απ την περιοδο ειμαι αυπνη ποναει η κοιλιά μου,χτες εφαγα πατατάκια μετα απο καιρο κ εχω τύψεις και μ εδειξε και σχεδον εναμιση κιλο πανω μεσα σε 2 μέρες.ισως φταινε τα κοκταιηλ γιατι φαγητο δεν εφαγα πολύ και ετρωγα νωρίς.παντως η Ανδρος ειναι τοσο ομορφο νησι που χαλάλι τα κιλά και κρίμα που δεν μπορεσα να κατσω περισσότερο.
geia sas κοριτσαρες, γυρισα στο σπιτι μου
απο αυριο μετρημα θερμιδων,
στο περιπου διαιτολογιο οσα μπορω,
ελπιζω αυτη τη φορα να επανελθω στα αδυνατα κιλα μου κ οχι στα 100...
ειμαι πολυ στεναχωρημενη που με βλεπω να παχαινω, προσπαθω νακανω διαφορα κ αποτυγχανω,
αυτη τη φορα ελπιζω να πετυχω χωρις να κανω κατι συγκεκριμενο,
νομιζω μονο λιγη προσοχη κ καλη διαθεση χρειαζεται,
κ να ξαναρχισω γυμναστηριο οταν το επιτρεψουν οι υποχρεωσεις μου,
δεν εχω κ πολλες επιλογες, φτανω τα 90.
σας βλεπω ακμαιες κ με φθινουσα πορεια κιλων! μπραβο!
Kαλημερα!Σημερινο μενου:
Πρωινο Μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Γαλα, 1 φρυγανια
Μεσημεριανο Ψαρι, 1 φετα ψωμι πολυσπορο, 1 ατομικο τυρακι, πεπονι
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Δεν εχω ιδεα γιατι θα παω στην κολλητη μου που εχει γενεθλια.Θα φαω σιγουρα κατι παραπανω αλλα πλεον το δικαιουμαι μετα απο 4,5 μηνες προσπαθεια.Και δεν εχω και φοβο να δω 7αρι μπροστα που θα με χαλασει.:)
ω ναι constance ηρθε η μερα!χιχι αντε να την ευχαριστηθεις το αξιζεις!
Ευχαριστω granitoula μου.:)
καλημερες!
μπας κ ειν απο το αγχος ελενη μου?
σε αγχωνει κατι? διωξτο, για διακοπες πας,
ως τωρα καλα εισαι θα μπορουσες κ χειροτερα...
δεν ξερω αν ακουγεται παρηγορο αυτο αλλα ειναι για μενα...
Καλα να περασεις κονστανς, καιρος να ξεσκασεις λιγο κ συ ετσι?
87.2 κ παλι πρωινο ζυγισμα στη δικια μου ζυγαρια
ενταξει δεν επαθα πολλα εγγεφαλικα, ξαναρχιζω...
ολο πανω κατω πανω κατω
87.2
277 γρ.φασολακια φρεσκα γιαχνι ~1 μεριδα
100 γρ. ανθοτυρο
66 γρ. ψωμι μαυρο
μελιτζανα μανιταρια με 3 κσ. λαδι (εφαγα περιπου το 1/3 αρα 1 κσ λαδι)
1 μπολ ζελε λαιτ με γιαουρτι 0%
υ[πολογισμος θερμιδων απο τις συσκευασιες κ καταγραφη στο τευτερι.
σημερινος στοχος εως 1600
1600 εως τις 8 ηωρα που πηρα το βραδυνο μου,Quote:
Originally posted by koralaki
87.2
277 γρ.φασολακια φρεσκα γιαχνι ~1 μεριδα
100 γρ. ανθοτυρο
66 γρ. ψωμι μαυρο
μελιτζανα μανιταρια με 3 κσ. λαδι (εφαγα περιπου το 1/3 αρα 1 κσ λαδι)
1 μπολ ζελε λαιτ με γιαουρτι 0%
υ[πολογισμος θερμιδων απο τις συσκευασιες κ καταγραφη στο τευτερι.
σημερινος στοχος εως 1600
+ 100 γρ. παγωτο 0%+ 1 γρανιτα τα μεσανυχτα
συνολο 1750 θερμιδες
φυσικα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη,
σημερα διαλεξα τις τροφες,
ανθοτυρο αντι για τυρι
παγωτο λαιτ αντι για κανονικο
σαλατα με φλαιρ κ ψωμι τοστ το βραδυ αντι για ενα καρβελι ψωμι με παχυντικο τυρι κτλ
σουπερ ντουπερ σημερα, με το καλο τα ιδια κ καλυτερα αυριο,
αντε να δω!
eleni μοπυ σευχαριστω,
ποτε φευγεις?
μην τα παρατησεις τελειως, θαναι δυσκολη η επαναφορα,
μονο κ μονο αυτο να σκεφτεσαι κ δε θα τα παρατησεις τελειως...
πας μια χαρα ειναι κριμα δεν ειναι?
Quote:
Kαλημερα!Σημερινο μενου:
Πρωινο Μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Γαλα, 1 φρυγανια
Μεσημεριανο Ψαρι, 1 φετα ψωμι πολυσπορο, 1 ατομικο τυρακι, πεπονι
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Δεν εχω ιδεα γιατι θα παω στην κολλητη μου που εχει γενεθλια.Θα φαω σιγουρα κατι παραπανω αλλα πλεον το δικαιουμαι μετα απο 4,5 μηνες προσπαθεια.Και δεν εχω και φοβο να δω 7αρι μπροστα που θα με χαλασει.:)
Συμπληρωνω το βραδυνο (μεχρι τις 12 το βραδυ εφαγα τα εξης)
1 ρολακι γαλοπουλα-τυρι, 1 λεμοναδα, 1/2 φλυτζανι περιπου γαριδακια,5-6 ελιες,1 κομματι cheesecake (δεν ειχε φαγητο ειχε διαφορα γαριδο-πατατακια κλπ).
Σημερινο συνολο θερμιδων 1600 απο 1200 που τρωω κανονικα.Μια χαρα τα πηγα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι λογω ωρας και μονον θα με δειξει παραπανω αυριο.Δεν πειραζει ομως εφαγα κανονικο γλυκακι μετα απο τοσους μηνες και ηταν νοστιμοτατον.;):P Καληνυχτα!