Originally Posted by
Isol
Μαριλουυ,ειπα να σου εστελνα Pm, διοτι περασαν πολλες μερες αλλα τελικα βρηκα το ποστ! Ευελπιστω να εισαι καλα!
Επιμένω πως για να καταλαβει καποιος εστω και απο τις προτασεις αυτες πρεπει να εχει περασει καποια πραγματα,η αυτο που λεμε κατανοηση συμπεριφορας,εστω και μεσα απο εδω καταλαβες πολλα για εμενα <3...Αυτο με τις αναγνωριστικες δεν το ηξερα,ισως ειναι ψυχολογικος όρος,ειναι επειδη ειμαι νεο στο κομματι της ψυχολογιας(4 μηνες παρακολουθω ειδικο)
Άκομη μια φόρα που μου δίνεις δύναμη! Ίσως,να έχεις δίκιο οσον αφορα τις ευαισθησίες! Απλά εγω δεν ξέρω πως να τις χρησιμοποιησω σωστα με αποτελεσμα,παντα να πληγωνομαι σε πολλους τομεις!Αρχιζω και συνειδητοποιω σιγα σιγα ειναι αυτο που ειπες μαλλον..Οτι πρεπει να το διαχειριστω σωστα και να το χρησιμοποιω προς οφελος και μονο ή απο την άλλη να μην διχνω σε κανενα τον πραγματικο εαυτο να ειμαι οπως τωρα εσωστρεφης και να μην περιμενω τιποτα γενικα απο κανενα ισως και αυτο ειναι μια αμυνα!
Έδω ειναι η απολυτη ταυτιση με αυτο που ειπες! Κουραστηκα να σκεφτομαι πως παντα φταιω εγω,που ειναι πιθανον πολλες φορες να γινεται πανω στο θεμα των ανθρωπινων σχεσεων..Αλλα πονας πραγματικα,οταν αναλυεις καθε κατασταση ακομα και αν εγινε χρονια πριν και ψαχνεις να βρεις που εχεις φταιξει..Πιανω τον εαυτο μου να το κανω πολυ συχνα αυτο..Εχω αρχισει,να εχω τυψεις και εμμονες και εδω μαλλον υπαιτια ειναι η ευαισθησια και οχι οι ανθρωποι που συναναστρεφομαι(σχεσεις,φι λιες κτλπ)..
Νομίζω,πως πρεπει να προετοιμαστω οπως ειπες για πολλα πραγματα...Καπου ομως διαβασα προσφατα οτι παθαινουμε καλυτερα να το παιρνουμε ως μαθημα ειτε φταιμε εμεις ειτε οχι..Οποτε προσπαθω να δω την θετικη πλευρα της υποθεσης...
Υ.Γ1 Συγνωμη που αργησα να απαντησω,απλα χρειαστηκα χρονο το τελευταιο διαστημα θελω να ειμαι μονος και να μην βλεπω η να ακουω κανενα δεν ξερω νομιζω πως θα χρειαστω αγωγη δεν αντεχω αλλο.
Υ.Γ2 Δεν ξερω αν ολα αυτα που εγραψα εχουν συχοχη η βγαινει καποια ακρη,το κεφαλι μου ειναι τοσο μπερδεμενο και κουρασμενο που καμια φορα,νιωθω σαν μεθυσμενος ενω δεν πινω.. Θελω να φυγω να παω καπου μακρια να ηρεμησω..
Υ.Γ3 Ευχαριστω ακομη μια φορα για τα φωτα σου,ελπιζω να το δεις ...