Σκέφτομαι πως θέλω για μια στιγμή να παίξω εγώ με τα ηλίθια στρατιωτάκια! :)
Printable View
Σκέφτομαι πως θέλω για μια στιγμή να παίξω εγώ με τα ηλίθια στρατιωτάκια! :)
σκεφτομαι οτι πρεπει επιτελους να αρχισω αυτη τη διαιτα της κυλιομενης δευτερας!
ναι μπορει να ειναι η μοναξια! αυτο που μου γραφεις το εχουμε ξανασυζητησει και στο αλλο θεμα που ειχα ανοιξει, μου ειχε δωσει η carrie ενα σχετικο site το οποιο δε θυμαμαι, και ειχα απαντησει οτι με ξενο συγκατοικο πολυ φοβαμαι οτι δε θα βγαζω ακρη, γιατι δε θα μπορουμε να συνενοηθουμε καθολου! ειδικα αν ειναι αντρας ποιος θα φροντιζει το σπιτι ? καποιος θα πρεπει να κανει τη νοικοκυρουλα...
τεσπα εκτος αυτου, θελω να πω οτι εσυ συγκεκριμενα με εχεις επηρεασει απο τοτε που μου στειλες εκεινο το message, οσον αφορα στα της χριστιανικης πιστεως, σκεφτομαι να ξαναρχισω να προσευχομαι στο θεο, να μου στειλει κατι ταιριαστο και να με βοηθησει να γινω φυσιολογικος ανθρωπος. ηδη σημερα τοσες ωρες που λειπα συνεβη κατι και ειδα την ανουσιοτητα ορισμενων πραγματων (που οκ ανουσια ειναι κι ολη μας η ζωη στη τελικη), κι οτι κολλαω σε μαλακιες. ελπιζω συντομα να βρω τον δρομο μου.
κάποιος γείτονας ακούει από αυτά τα λαικοπόπ που έχουν κουπλέ χιπ χοπ στυλ και ρεφραίν σκυλάδικο. θα τον εντοπίσω και θα στείλω τον σκύλο μου καταπάνω του, μουαχαχαχχα! :P
κενο σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις το δρομο σου κ να βρεις εναν τροπο να ενεργοποιησεις τη θετικη πλευρα του εαυτου σου, που ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει, σε λανθανουσα κατασταση αυτη τη στιγμη! :)
ευχαριστω, αλλα δεν ειναι θεμα λανθανουσα, απλα διαφορετικη ματια να βλεπεις τα πραγματα. κατα βαθος ειμαι πολυ καλος ανθρωπος, κι αμα με γνωρισεις θα δεις οτι πραγματικα ειμαι ακινδυνος κι αθωος, λολ. απο κει και περα τα περισσοτερα προβληματα μου -αν οχι ολα-, υπαρχουν λογο της αντικοινωνικοτητας μου, η οποια φυσικα οδηγει στη μοναξια. κι ενω θελω να γινω κοινωνικος, δυστυχως δεν υπαρχουν τα καταληλα ατομα στο περιβαλλον μου. αν υπηρχαν θα ειχα ξεκουμπιστει κι ολας απο εδω!
αναρωτιέμαι. όσοι δεν είναι αυτή τη στιγμή στο φόρουμ, λέτε να είναι στους πυξ λαξ?
Νιώθω καλύτερα τώρα :) ΘΑ μου έμενε απωθημένο αν δεν το έλεγα.
ναι, απο αγκαλιες και γλωσσοφιλα αλλο τπτ! ειναι μη ξεκινησω με μια κοπελα, αμα ξεκινησω γαμησε τα...
το αυθορμητα δεν ειναι εμετικα ρε Θεοφανία. απλα δε μπορω συνεχως να ειμαι στις καλες μου. ειδικα στο περιβαλλον που ζω εδω περα, μεστη βρωμα και τη φασαρια, πως να ηρεμισω ?
Για μένα υπάρχει έλεος?
o κενο εν ωρα υπνου!! Εμπνευστηκα απο το φλαφυ σχολιο της κλαιρ!! χαχαhttp://1.bp.blogspot.com/-G2JL5edZ9k.../s640/Hug2.jpg
Νομίζω πως οι Πυξ-Λαξ και οι Κατσιμιχαίοι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πέσω ξανά σε κατάθλιψη. Απορώ ρε γαμώτο πως τους ακούν... Καλύτερα ποπ και Παπαρίζου, τουλάχιστον μου ανεβάζουν την διάθεση!
μα τι ειπα ? δεν ηθελα με τη καμια να προκαλεσω σ΄εκεινο το θεμα. ουτε να προσβαλλω καποιον. Θεοφανία νομιζω πως εισαι μιγιαγγιχτη κι εσυ. γιατι η Gypsy Cello που καναμε κουβεντα δεν ενοχληθηκε απο τα βρωμολογα ? τι να σας κανω εδω μεσα, βαλτε μου φιμωτρο ή φιλτραρετε τις λεξεις με κανα προγραμμα με μπιπ...
αχου! κι εγω σας αγαπαω βρε μαλακισμενα, γαμω τη παναγια σας και τον χριστο σας! λολ. :q
τι σχέση έχουν οι κατσιμιχαίοι με τους πυξ λαξ? ντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα! :P
Στο ίδιο ύφος δεν είναι; Εμένα ρε γαμώτο με καταθλίβουν απίστευτα.
δεν είμαστε όλοι ίδιοι ΚΕΝΟ.
Εγώ όχι μόνο δεν αντέχω τα βρωμόλογα ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.
αν μπορείς σεβάσου το, αν όχι συνέχισε δεν μπορώ να σε εμποδίσω.
ε, γούστα είναι αυτά. δεν αντέχω καθόλου τους στίχους τους, ούτε τη μουσική τους. γενικά δεν τους αντέχω.
Ουφ, πολύ ζέστη
Σκέφτομαι αν ο Αινστάιν είπε απλά ότι "ο χρόνος είναι σχετικός" και το μετέφρασαν μετά σε "όλα είναι σχετικά". λολ ότι μπορώ να σκεφτώ με το ουφομυαλό μου :p
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4126019_n.jpg
χαχαχαχαχαχααα
Παιδάκι το έγραψε αυτό?
λολ πλάκα έχει!
Άρα και το "όλα σχετικά είναι" σχετικό είναι;
Από ένα βιβλίο (είναι στα Αγγλικά), για όσους δεν έχουν την τύχη να έχουν αυτό το βιβλίο στα χέρια τους (για μένα είναι πιο ουσιώδη από τα σχολικά βιβλία) :)
Lies your parents tell you
-I'm only doing this for your own good
-If you tell me I promise I won't get mad
-You'll understand when you're older
-If you cross your eyes they'll stay that way
-I'm only gonna say this once
-If you eat all your carrots you can see in the dark
λολ!