-
Ναταλία μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς και να μην δοκιμάζονταν τόσο πολύ οι αντοχές σου. Εύχομαι αυτές τις δύσκολες ώρες να σου δίνει ο Θεός όση δύναμη και όσο κουράγιο χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα. Η σκέψη μου και η προσευχή μου είναι μαζί σου. Μια μεγάλη αγκαλίτσα και από μένα.
-
Καλή χρονιά σε όλους , με αγάπη, υγεία και πολύ τύχη!!!!
-
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Ντεζιρένιες μου!
Αγαπημένη μου Ναταλία είσαι στις σκέψεις μου και στις προσευχές μου, σου στέλνω ένα αγγελούδι να σε προσέχει και να σου κρατάει ζεστή την καρδιά σου, καλή δύναμη αγαπημένη μου...
-
Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Ξυπνήστεεεεεεε. Ελπίζω να σας μπήκε καλά το 2012! Ναταλία με το καλό να γυρίσετε όλοι στο σπιτάκι σας.
-
Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά!!!!
Καλά Τζίνα η γελοιογραφία τέλειαααα!!!:lol::lol::lol::lol:, τώρα εξηγούνται όλα!
Σκέφτομαι ότι στην ουσία έρχεται το τέλος μίας εποχής και η απαρχή μίας νέας, θέλω να πιστεύω ότι παρόλα τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας ότι οδεύουμε προς την βελτίωση και όχι προς την καταστροφή :). Εύχομαι να μας βρίσκει το 2012 όλους μας λίγο πιο σοφούς, πιο δυνατούς, πιο ευτυχισμένους, γύρω από αγαπημένα μας πρόσωπα με χαμόγελα και ζεστές καρδιές :bigsmile:
-
Εεεεεε για να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλες οι Ντεζιρένιες!!!
Μου πιάσατε όλες τους δρόμους και τα τραπεζόματα και ψυχή δεν πατάει εδώ μέσα;;;
Λείπει και η οικοδέσποινα μας και έχουμε ερημώσει!
:fake sniffle:
-
Πες τα βρε Eli!!! Εμένα ξεκίνησε η σημερινή μέρα με πολύ γέλιο που οφείλετε στο ακόλουθο μήνυμα της Γλαύκης:
Ο Αη Βασίλης έμαθα δεν έρχεται εντέλει, είναι παλιό το έλκηθρο και ακριβά τα τέλη!
Δώρα λοιπόν μην ψάχνετε να βρείτε μες το τζάκι, τα έκλεψε η Τρόϊκα μαζί με τον Γιωργάκη!!!
Όμως εμείς οι Έλληνες καθόλου δε μασάμε, κάτι θα βρούμε απ'την αρχή ξανά μπροστά να πάμε.
Ο νέος χρόνος εύχομαι να είναι γκέι γιατί ο παλιός μας γαμ.... και άφησε και χρέη!!
-
Επιτέλους μία ψυχή εμφανίστηκε!
Αυτό το μήνυμα Τζίνα μου έχει κάνει θραύση :lol::lol::lol:, το λάβαμε και εμείς σήμερα από φίλους και λιώσαμε στο γέλιο!
Νομίζω ότι μόλις έφαγα το τελευταίο μου κομμάτι κορμού και βασιλόπιτας ουφφφ λες να μην γράφει κανείς γιατί έχουν βαρυστομαχιάσει τόσο που δεν μπορούν να γράψουν; :lol::lol::lol:
Έχει πλάκα πάντως μέσα στις γιορτές νέκρα σχεδόν κανείς δεν γράφει, προβλέπω σε 2-3 μέρες την απίστευτη κίνηση όμως, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λένε και εμείς οι διατροφικά διαταραγμένοι στον πάγκο του φόρουμ για εξομολογήσεις και αφέσεις αμαρτιών μετά το αχαλίνωτο ξεσάλωμα των εορτών :lol::lol:
-
Καλη χρονία Ναταλένιες- Ντεζιρένιες μου!! Να είστε όλες χαρούμενες, υγιείς και ευτυχισμένες. Το 2012 να φέρει λιγότερα κιλά, πολύ υγεία και σεξ! Και γιατί όχι και κανένα ακόμη φορουμωρό.
Μανταρινιά μου σου έρχομαι!!!!
Ναταλάκι μου κουράγιο ψυχή μου , να είσαι δυνατή και εσύ και οι δικοί σου και εύχομαι γρήγορα όλοι στο σπιτάκι σας. Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο. μακια
-
Και η απόλυτη ησυχία συνεχίζεται, μύγες θα αρχίσουμε να βαράμε σε λίγο...:lol::lol::lol::lol:
-
Καλά τα λες Eli. Και που να τις βρούμε τις μύγες χειμωνιάτικα!!
-
Έλα ντε;;; Ακόμη και αυτές μας έχουν εγκαταλείψει και τις βρίσκουμε μόνο σε φωτογραφίες :lol::lol::lol:
-
Καλημέρα ΝαταλοΝτεζιρένιες μου γλυκιές
Σήμερα κρατάω παρέα στην ανηψούλα μου γιατί η μαμά Κατερίνα δουλεύει και ο βρεφονηπιακός είναι κλειστός. Έχουμε απλώσει μπογιές, παιχνίδια παντού στο πάτωμα, βλέπουμε παιδικά και μετά θα πάμε και βόλτα στην παιδική χαρά για να ξεσκάσουμε λίγο!
Αν και έχουμε χαρές και παιχνίδια δεν μπορεί η σκέψη μου να ησυχάσει... στο μυαλό μου είναι η αγαπημένη μας Ναταλία. Εύχομαι να είσαι καλά Ναταλία μου, σε σκέφτομαι και προσεύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη και κουράγιο, μας λείπεις :(
-
Ναταλία μου, τη σκέψη μου, την προσευχή μου, ό,τι πιο δυνατό έχω αυτή τη στιγμή μέσα μου, το στρέφω προς εσένα...
-
Ναταλία σε σκέφτομαι, κουράγιο