15αρα θα γινει στο τελος!Quote:
Originally posted by lila198621
το τζινακιο ακομα στρωνει επιδερμιδα???
Printable View
15αρα θα γινει στο τελος!Quote:
Originally posted by lila198621
το τζινακιο ακομα στρωνει επιδερμιδα???
να σας ρωτησω ειχε καμια απο εσας ανεβασμενη φερριτινη???
Καλησπέρα. Σήμερα παραδόξως δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι, είχα διάφορα να κάνω και τώρα ξεμπέρδεψα. Eli μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και να συνεργαστείτε. Καλή επιτυχία. Koritsaki με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ τη δουλειά σου την άλλη εβδομάδα. Μακ αν τρως κανονικά και δε νοιώθεις αδυναμία δεν πειράζει που αδυνατίζεις. Οταν ξαπλώνεις να σκέφτεσαι μόνο ευχάριστα πράγματα.
καλε που εξαφανιστηκατε πανω που εμφανιστηκατε????
Μιλουσα με τον πατερα 40 λεπτα στο τηλ, νευριασε που εφυγαν οι αλλες και με αφησανε να κανω μετακομιση μονη μου, μου ελεγε μην τολμησεις και σηκωσεις βαρη η καθαρισεις, τωρα ειναι ωρα να κοιτας τον εαυτο σου κτλ κτλ, εβαλα και σε καποια φαση τα κλαματα και εκλαιγα στο τηλ επι 1,5 ωρα πρωτα με τον μπαμπα και με τα με την μαμα που μιλουσα, με επιασε το παραπονο που μου εφησεν τοσα πολλα να κανω και ειχα και μια κριση πανικου (εχω ξαναπαθει!) και προσπαθουσαν να με ηρεμισουνα πο το τηλεφωνο! Γενικα ειμαι ενας πολυ αισιοδοξος ανθρωπος και δεν το βαζω κατω αλλα μου φανηκαν βουνο ολα οσα εχω να κανω και τελικα δεν θα κανω τιποτα! Θα μαζεψω μονο κατι σκουπιδια που εχω και θα βαλω ζιλοτειπ σε 4 κουτες και τελος! Δεν θα σκασω εγω για το σπιτι! Μιλησα τωρα και με την Βερονικα (η αδερφη μου) και μου ειπε οτι πηγαν ολα καλα στη δουλεια, απο αυριο πιανει κανονικα στις 7 παρα πρεπει να ειναι ηδη εκει αρα θα ξεκινησαι κατα τις 6 το πρωι.. Αντε να ξεμπερδευω να παω και εγω Λονδινο γιατι μου ελειψε πολυ! Η φασαρια του ο κοσμος του... Εδω ειναι νεκρα! Δεν λεγεται αδικα η πολη των νεκρων!! Χαχεχεχαχ
Να συναντηθουμε και επιτελους βρε κοριτσακι να δει και ο φιλος σου οτι δεν ημαστε κακοποια στοιχεια να αρχισεις να μας κανεις αντ στο φεις!! Χιχιχιχιχιχι σου στελνω τωρα τον αριθμο μου!
γιούχου!
Μόλις επέστρεψα από την πρώτη μου επίσκεψη στο γυμναστήριο, μια χαρά ήταν, ποδήλατο, ασκήσεις για πλάτη και πόδια. Δεν κουράστηκα ιδιαίτερα και έκλεισα και ραντεβού για personal training την Πέμπτη.
Όντως, δεν ζαλίζομαι, τρώω κανονικά τις μερίδες μου τακτικά, έφαγα και καναδυο παγωτάκια τελευταία(χιχι), όλα καλά, πιστεύω πως τωρα με το γυμναστηριο που κατα βαση γυμναζομαι για σύσφιξη, θα φρενάρω.
Ανυπομονώ να τελειώσει η ανακαίνιση του πατρικού μου κ να πεπιστρέψει η μανούλα εκεί γιατί ειναι καλοκαίρι και το νευρικό μου σύστημα δεν αντέχει πολλά πολλά ,τύπου φάε-κάτσε εδώ-γιατί δεν το έβαλες εκεί- που θα πας- που ησουν-ξανα φαε-γιατί δεν εφαγες φρουτο κτλ.
Αισίως κλείνω 38 ώρες άυπνη, δεν νιώθω καμία υπνηλία ή κούραση, αντιθέτως είμαι στην τσίτα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθώ απόψε γιατί αύριο με περιμένει πολλή κ σοβαρή δουλειά και δεν πρέπει να πάω κλαταρισμένη στην εργασία μου..
Μακ μόλις διάβασα το 38 ώρες άϋπνη μου ήρθε χασμουρητό!! Τι πίνεις και δε μας δίνεις;; Ελπίζω τώρα με το γυμναστήριο να κουράστηκε λίγο ο οργανισμός σου και να κοιμηθείς το βράδυ.
Κοριτσια εκανα τον πρωτο μου κανονικο εμετουλι.. Πρωτα σαλια αλλα αν δεν εκανα νομιζα θα πεθανω! Δεν εφαγα πολυ γρηγορα αλλα πιστευω με το κλαμα που εκανα πριν δεν αντεξε ο οργανισμος το φαγητο.. Αν ειναι ετσι σημερα δεν με βλεπω να τρωω τιποτα.. Τελειωσαν και η βιταμινες και αυριο πρεπει να παρω!!
Μην ξεχασω να αναπνεω..
Wow ίσως να ζορίστηκε το στομάχι σου από τη στενοχώρια σου, αν το νοιώθεις κάπως φάε κάτι ελαφρύ ή πιες λίγο γάλα. Κοριτσάκια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Μακουλινι αυτο που περιγραφεις δειχνει οτι εισαι σε υπερενταση.Προσπαθησε να ηρεμησεις,φαε κατι πιο βαρυ να σου φερει υπνηλια κ πριν πεσεις πιες ενα γαλα ζεστο η ενα χαμομηλι.Αλλα πανω απο ολα αδειασε το μυαλο σου!Σου ευχομαι να κοιμηθεις καλα αποψε κ για καλο κ για κακο σου στελνω κ τα προβατακια για ν'αρχισεις να μετρας.....
Ναταλια τα συναισθηματα επηρεαζουν αμεσα το στομαχι.κανε μια σουπιτσα η φαε καμια φρυγανια για να μην εχεις πολλα υγρα στο στομαχακι σου.οσο για τον υπνο θα σας πω οτι οταν επεσα στο δευτερο επιπεδο καταθλιψης οταν πηγα να ζησω μονη μου στην αθηνα κοιμομουν μονο καθε σ/κ που κατεβαινα στο πατρικο μου.ολη την υπολοιπη εβδομαδα κοιμομουν μονο μια με δυο ωρες αν ημουν τυχερη.και πηγαινα κανονικα σε εργαστηρια μαθηματα νοσοκομεια.
Καληνυχτα τζινακι!!!καλη ξεκουραση!!!!
Να πω καλη τυχη στο κοριτσακι που αρχιζει δουλεια!
καλη τυχη κ στο Ελακι να παρει τη δουλεια!
Καλη τυχη κ στο Τζινακι να βρει δουλεια να πληρωσει την παλιοΔΕΗ!
Καληνυχτα Τζινακι αλλα πολυ υποπτο ειναι αυτο!Απο τις 11?Οτι κ αν κανεις να το κανεις καλα.......:kiss::kiss:
Εχω τρελα νευρα σημερα.ολη μερα ημουν σε διαθεση αλλων εποχων μαυρων και αραχνων.και ακομα ετσι ειμαι.ολα μου φταινε συνεχεια γκρινιαζω νομιζω πως ολοι ειναι εναντιον μου και οτι ειμαι αορατη.
Λιλα ηρεμησε κ εσυ!Σου εχουν ερθει ολα τοσο καλα!γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?Σε βασανιζει η Αμερικη κ δεν ξερεις που να ξεσπασεις.Ειπες οτι το θελεις να πας κ αυτο ειναι κ το σωστο γιατι ειναι εφοδιο για ολη σου τη ζωη,για το μελλον σου.Πεστο στο αγορι ,οσο το αποφευγεις ειναι χειροτερα,κ δωστου να καταλαβει οτι τον αγαπας κ οτι θα εισαι μαζι του .Η αγαπη αν ειναι αληθινη δεν θα χαθει.Στη μαμα σου το εχεις πει?Μαλλον οχι κ σε τρωνε οι τυψεις...
κοριτσακι δεν ειναι ρατσιστικο το θεμα, έχει να κανει καθαρα με τον τροπο σκεψης μας. Οι Αγγλοι ειναι δυσκολο να" Think outside the box" ενω εμεις παιζουμε σχεδον παντα σε αυτη την λογικη, ειναι η φυση μας και πως εχουμε μεγαλωσει. Στην Αγγλια ειναι ολα τοσο προγραμματισμενα, που οι ανθρωποι καλως ή κακως δεν χρειαζεται να το κανουν , εμεις επειδη πρεπει να ειμαστε ευρηματικοι με την ζωη μας καθως τιποτα δεν γινεται με προδιαγραφες και οδηγιες αναγκαζομαστε να βαζουμε το νιονιο να λειτουργει περισσοτερο. Δεν λεω οτι ειναι χαζοι απλα διαφορετικα συνηθισμενοι. Αυτη η διαφορετικη οπτικη μας γωνια τους αρεσει και συνηθως λενε οτι είμαστε ιδιαιτερα εφυης λαος ενω στην πραγματικοτητα απλα για μας ειναι θεμα επιβιωσης. Ο συζυγος μου δουλευε για το Αγγλικο δημοσιο και εγω ειχα πολυ υψηλη θεση σε μια απο τις μεγαλυτερες τραπεζες της Αγγλιας. Μην ρωτας γιατι γυρισαμε Ελλαδα.... παντως δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια μερα τουλαχιστον μεχρι στιγμης.
Λιλα εγω δεν ειχα ποτε αυξημενη φεριττινη. Γιατι ομως ρωτας?
Wow μου απο την στεναχωρια σου ειναι σιγουρα η αναστατωση στο στομαχι. Μην χαλιεσαι και παρτο χαλαρα. Ολα καλα θα πανε. Ενα βημα την φορα.
Μακ μου η ζυγαρια σου ειχε κολλησει για καποιο καιρο και ειναι φυσιολογικο τωρα να εχει παρει τον κατηφορο, τα ξερεις πια εσυ, μια ετσι μια γκιουβετσι. μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα εισαι στον στοχο σου σιγουρα. Μπραβο που ξεκινησες γυμναστηριο. Μεω και εγω αυριο που θα εχω λιγο χρονο να παω γιατι σκουριασα.
Ειναι λιγο ανεβασμενη η φερριτινη μου κατερινα ομως οι υπολοιπες εξετασεις ειναι οκ.μαλλον απο την υπερβολικη καταναλωση πρωτεινης ειναι ομως περιμενω να δω και τι θα μου πει ο γιατρος μου γιατι σημερα δεν μπορεσα να τον βρω.γλαυκη οντως στη μανα μου δεν το εχω πει ακομα.
Κατερινακι μου τι κανεις?Ολα καλα βλεπω!Κ βολτα στην μαμα πατριδα κ αδεια κ δουλιτσες κ την κορακλα σου κ μπανακια!
Θελω να σ'ευχαριστησω που ειπες οτι θα ερθεις στο Ριο.Πραγματικα με εχετε συγκινησει ολες τοσο πολυ!
Αληθεια πηρες εσυ απο τη Μακ πετσετουλα κ το δωρακι της Μαριλους?Αν της κανει δηλ!Να δω η Καλλιοπη κ η Αγγελικουλα πως θα τις παρουν.Εχει κ η Αβα κ η Ναταλια τετοια πετσετα.Θελω να εχουμε ολες ιδιες.
δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να ανυσυχεις. Θα το δεις με τον γιατρο σου φανταζομαι.
Οσο για το αλλο θεμα. Μηπως ήρθε η ωρα να συζητησεις το θεμα με τους αγαπημενους σου ? ισως ετσι μπορεσεις και εσυ να λυτρωθεις βρε παιδακι μου και να αρχιζετε να προγραμματιζετε πραγματα. Πιστευω οτι το αγορι θα σε εκπληξει θετικα με την αντιδραση του. Μιλα πρωτα στο αγορι αν θες και μετα στην μπιρι μπιρι.
κοριτσακια μου παω για νανακια. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα. μακια
Καληνυχτα κατερινακι!!!!ονειρα γλυκα!!!!!
Σας καληνυχτιζω και εγω.
Γιούχουυ! Εδώ είμαι και εγώ!
Καλέ Λιλάκι γιατί είσαι κακόκεφη; Μάλλον ήρθε η ώρα να μιλήσεις με το αγόρι σου μου φαίνεται...
Γλαύκη μου τι γαϊδούρες που είμαστε καλέ! Πήραμε τις πετσετούλες από την Μακ και ένα ευχαριστώ δεν σου γράψαμε! Εγώ διάλεξα την ροζούλα :). Είναι πανέμορφες και σε ευχαριστούμε πολύ! Το φορεματάκι δεν ξέρω αν κάνει στην Μαριλού, πάντως σίγουρα δεν ήταν μικρό!
Ευχαριστώ και πάλι για την θετική σας ενέργεια και εύχομαι να είναι κάτι που να αξίζει να ασχοληθώ για να ξαραχνιάσω και εγώ λίγο και βεβαίως να λαδωθεί και η μηχανή με κάνα ευρώ γιατί μας βλέπω πολύ δύσκολα από Σεπτέμβριο και μετά...
Καληνύχτα Κατερινάκι και Λιλάκι! Καληνύχτα και από εμένα, πάω να κάνω νανάκια γιατί έχω πρωινό ξύπνημα. Το ραντεβού είναι στο κέντρο στις 9.00 οπότε πρέπει να σηκωθώ αρκετά νωρίς. Τουλάχιστον έχουμε ραντεβού σε ωραίο μέρος, θα τα πούμε στην Πλάκα με καφεδάκι, μια χαρά για επαγγελματικό ραντεβού :).
Οντως επιρεαζει το στομαχι η διαθεση μας.. Θα πιω σε λιγο ενα γαλα μηπως και παρω καμια θερμιδε σημερα..
Γλευκη μου μακαρι να μπορουσα να ημουν και εγω στο Ριο και να σε πηγαινα στρατα στρατουλα! Περιμεναμε και σχεδον απο την αρχη μαζι για την επεμβαση και χαιρομαι πολυ που ηρθε και η σειρα σου! Μετα ειναι η Αντα εχουμε καμια αλλη που περιμενει; Αντε καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα! Ακομα ειμαι στεναχωριμενη αλλα θα μου περασει.. Εισα χρονια να κλαψω ετσι και να μην ειναι κανεις και διπλα μου! Μου ηρθε και μια ταση λιποθυμιας λεω παει ειμαι και μονη μου στο σπιτι, δεν με σωζει τιποτα!!! Καληνυχτα!!! Χχχ
Ελευθερώνω κι εγώ της καληνύχτας τα χάδια να σας βρουν όπου ονειρεύεστε απόψε,
παρέα με το τραγούδι,που μουρμουρίζουν τα χείλη μου τις τελευταίες μέρες... <3
--->ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ : ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ
Καλημερούδια,υπναρούδες!Μα κόνες μου,είσαι η μόνη μου ελπίδα παρεούλας τώρα τελευταία,που τα τσουγκρίσατε με τον καλό σου...
Τι μέρα άραγε μας ξημερώνει;Πώς θα μας αγγίξουν οι μοναδικές της στιγμές στο χρόνο;Ας χαμογελάσουμε να τις προϋπαντήσουμε...
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ : ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Καλημερα!! Ναταλια σε βλεπω απο πολυυυ πρωι στο ποδι σημερα!!!! Καλως ηρθες πισω! Μας ελειψες..
Παιρνω απο εχτες τηλεφωνο την γραμματεα του γιατρου και δεν το σηκωνει!! Θελω να μαθω τα αποτελεσματα της βιοψιας μου ρε γαμωτο!! Της εστειλα και μηνυμα να μου τα στειλει σε μειλ τουλαχιστον και ουτε εκει δεν απαντησε!! Θα τρελαθω απο την αγωνια μου τωρα!!!!
Α!! Και αν θελεις οι 27 κουτες μου ακομα περιμενουν!! Ελα απο εδω να τις παρεις να τις πας οπου θελεις! Δεν μπορω αλλο ν ατις βλεπω!!!!!!!!!!
καλημερουδια κοπελιες!!!
Καλη σας μερα κοριτσοπουλα.Ναταλια μου εκ Λονδινου μην περιμενεις τετοια ωρα να βρεις την γραμματεα.Απο τις 10 κ μετα ισως απαντησει κουκλα μου...Ειναι συνεχεια στο τρεξιμο κ οταν μπορει απανταει.Τωρα για το μειλ δεν ξερω γιατι δεν απαντησε.Σε τι εκανες βιοψια κ γιατι? Συγγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει κατι κ για αυτο σε ρωταω.Οπως κ ναχει καλη επιτυχια κ μην αγχωνεσαι θα την πετυχεις
Ειχα ενα ενδοτοιχοματικο μορφωμα (λιπωμα) στο στομαχι και το βγαλαμε μαζι με την επεμβαση... Βασικα αυτος ηταν και ο κυριος λογος που εκανα την επεμβαση, να βγαλω το λιπωμα και να χασω τα κιλα μου, 2 σε 1!!! Και τα αποτελεσματα θα εβγαιναν μου ειχαν πει αρχικα τον Απριλιο.. Μετα μου ειπαν μεσα Μαιου, τωρα ειναι μεσα Ιουνιου και ουτε φωνη ουτε ακροαση... Θα την παρω και αργοτερα εννοειτε αλλα τωρα με επιασε κατι και θελω να μου πει τα αποτελεσματα!!
Εσυ Μαρια μου πως εισαι; Φανταζομαι θα εχεις αλλαξει πολυ απο τοτε που τα ειπαμε ε;; Πεφτουν και πανε τα παντελονια;;
Καλημερα Λιλα μου!! Τι κανεις;
καλημερα κουκλες!
ουτε σε εμενα το σηκωσε και ας επερνα ολη μερα καθε 10 λεπτα μαλλον ελειπε λογω εκλογων θα δουμε σημερα τι θα γινειQuote:
Παιρνω απο εχτες τηλεφωνο την γραμματεα του γιατρου και δεν το σηκωνει!!
καλημερα κουκλες!!!
εχει υπεροχη λιακαδα εδω σημερα!!! να νιωσουμε και μεις λιγο καλοκαιρι!!!
αν και ο καιρος ειναι καλο εγω εχω τις μαυρες μου....
την κυριακη επεστρεψε το αγορι απο ελλαδα και σημερα κιολας μου ξαναφυγε...παει ιταλια για τη δουλεια του.θα μεινει μονο μια μερα και αυριο θα ειναι εδω,αλλα εμενα αυτο μου επεσε βαρυ....αφηστε που τωρα που θα αρχισω να δουλευω θα κοιμομαστε και 3 βραδια τη βδομαδα χωρια....
δεν αντεχω την απουσια του...δεν περναω καλα μακρια του....
κατερινα ισως να ειναι ετσι...εμεις μαθαμε να επιβιωνουμε και στις πιο αντιξοες συνθηκες.οσο θυμαμαι το τι γινοτανε στο πανεπιστημιο δεν με φοβιζει τπτ για το μελλον στη δουλεια!χαχαχα!!!4 χρονια κατερινα μου δεν ειναι και λιγα!! εμεις προς το παρον ουτε κατα διανοια δεν σκεφτομαστε να επιστρεψουμε.
ειναι τοσο πιο στρωμενη και με λιγοτερο αγχος η ζωη μας εδω....
την μαριλου την γεννησες στην αγγλια?
γλαυκη μου και ολα τα γλυκα κοριτσακια σας ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες σας!!!
Ρε Καλλιοπη εμενα μου φαινεται λες και μου το κλεινει ρε γαμωτο! Και ο γιατρος το εκλεισε! Διαλυση βαρεσαμε ολοι;; Τεσπα καπου ειχα το τηλεφωνο απο τα κεντρικα για τις βιοψιες και τωρα δεν το βρισκω! Αλλα και παλι δεν μπορουν να μου πουν τα αποτελεσματα απο το τηλ, μονο αν βγηκε η βιοψια... Αν σου απαντησει στειλε εδω να δω κατα τι ωρα να την παρω ακι εγω ενα τηλ! Εσυ τι την θελεις; Σε λιγο εχουμε και τις εξετασεις τριμηνου και θα κανουμε ακι καμπυλη ζαχαρου! Μου ειπαν ειναι χαλια!! Και χρονοβορα.. Πως περασαν κι ολας σχεδον 3 μηνες ε; Σαν ψεματα μου φαινεται!!
ε μηνες ναταλακι και σχεδον 30 κιλά μειον!!! πρεπει να νιωθεις υπεροχα!!! καλα που θα πας και στους γονεις σου τωρα και θα σε φροντισουν ακομη περισσοτερο, στο να τρως σωστα και ετσι να ξε[εραστουν και οι εμετοι και οι ζαλαδες!!! αν και ευτυχως ειναι σπανια απ οτι μας λες!!!
ναταλακι θεσσαλονικιωτικο τι ωραιο τραγουδι και τι ωραια φωτο.....''οπως ξυπνουν οι εραστες''..............
κι εγω αυριο υθα ξυπνσησω παλι μονη μου......................
Μη μου λέτε τέτοια ότι δεν το σηκώνει!!!!γιατί πρέπει να την πάρω κ εγώ σήμερα.....αν δεν μου το σηκώσει θα πάω αύριο από κει...κ αν θες της λέω κ για την βιοψία σου...αρκεί να την βρώ...μου είχε πεί πάντως ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι κανένας γιατρός στο Ιπποκράτειο αλλά αυτό είναι άσχετο με το ότι δεν το σηκώνει εκείνη....για να δω....κ άσε τα κλάματα εσύ μικρή...εμείς οι Υδροχόοι είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι (καταβάθος) όσο για την καμπύλη ζαχάρου είναι όντως απαίσια κ χρονοβόρα....είσαι κάνα τρίωρο στο νοσοκομείο χωρίς καν να μπορείς να πιείς νερό...χρειάζεσαι σίγουρα παρέα!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Ρε Καλλιοπη εμενα μου φαινεται λες και μου το κλεινει ρε γαμωτο! Και ο γιατρος το εκλεισε! Διαλυση βαρεσαμε ολοι;; Τεσπα καπου ειχα το τηλεφωνο απο τα κεντρικα για τις βιοψιες και τωρα δεν το βρισκω! Αλλα και παλι δεν μπορουν να μου πουν τα αποτελεσματα απο το τηλ, μονο αν βγηκε η βιοψια... Αν σου απαντησει στειλε εδω να δω κατα τι ωρα να την παρω ακι εγω ενα τηλ! Εσυ τι την θελεις; Σε λιγο εχουμε και τις εξετασεις τριμηνου και θα κανουμε ακι καμπυλη ζαχαρου! Μου ειπαν ειναι χαλια!! Και χρονοβορα.. Πως περασαν κι ολας σχεδον 3 μηνες ε; Σαν ψεματα μου φαινεται!!