:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Καλη χρονια με υγεια ευτυχια αγαπη κ ειρηνη σε ολο τον κοσμο.Να ειναι ομορφη,δημιουργικη,αισιοδο ξη,ποιοτικη κ ερωτικη κατα κυριο λογο.Ολες οι επιθυμιες μας,Ναταλενιες κ Ντεζιρενιες να γινουν πραγματικοτητα.Οι ελευθερες να βρουν ταιρι οπως το ονειρευονται κ να ειναι κ νουμερο 4,οι παντρεμενες με ομορφα γερα παιδακια κ οι υπολοιπες που εχουμε να τα χαιρομαστε κ να τα δουμε να μεγαλωνουν γερα κ καλα!Τελος να εχουμε κ μερικα λεφτα για σοπινκ θεραπι σαν γυναικες κοκετες που ειμαστε!
Αβουλίνι Χρόνια Πολλά και καλά , εύχομαι να βρεις το θάρρος και να τον πάρεις τηλέφωνο τον άντρα που λες και να παίξει μπάλα α! και να είναι και λαλαγγι Νο3 και πάνω φυσικά , γιατί καλά όλα τα πνευματικά κλπ αλλά αν δεν έχει και καλό κοκο βράστα. Μας έλειψες βρε κορίτσι πολύ πολύ:love::love::love:
Φιλακι κ ζεστη αγγαλιτσα για το Αβουλινι μου που μας ηρθε παλι!Ζεσταθηκες τωρα χαρα μου?
Λουλουδια για ολες τις φιλεναδες μου!Μου λειψατε αλλα με τα τραπεζωματα δεν ειχα χρονο.Εχτες επαιξα κ σκραμπλ κ τους εσκισα!Σημερα τους μαζεψα παλι να φανε αυτα που περισσεψαν απο χτες.
Λείπει η Ναταλία βρε κορίτσια και αρχίζω να παθαίνω στερητικό σύνδρομο παρατσουκλίου.
το κοκκινοκοιλίτσα πάλιωσε και θες άλλο?
Κοριτσάρες μου, επέστρεψα δριμύτερη! Μέχρι τώρα άκουγα Louis Amstrong, αλλά έγινα κάτι και θα αλλάξω το ρεπερτόριο!
Επιτέλους ζεστάθηκε το σπίτι και αποφάσισα να βουτήξω στη μπανιέρα. Γδύθηκα, ζυγίστηκα και.... τα ρα τα ταμ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iZSNB9laVwQ
Ναι, ναι, είδα το εξάρι!!!!
Yes please.Quote:
Originally posted by *Katie
το κοκκινοκοιλίτσα πάλιωσε και θες άλλο?
ΩΩΩωωωω κόκκινα τριαντάφυλλα βλέπω!
ʼντε χαλάλι σου οι απουσίες για τα τραπεζώματα αν και δεν μας είπες τελικά τις εντυπώσεις των καλεσμένων που χάρηκαν τις νοστιμιές σου :). Ποιο ήταν το αγαπημένο τους πιάτο και ποιο το δικό σου; Εδώ ολόκληρο μενού διαβάσαμε και δεν θα ακούσουνε εντυπώσεις; :starhit::starhit:
Δηλαδή είσαι 69 μαρί;; ʼντε και καλή αρχή. Σήμερα το βλέπεις στη ζυγαριά, αύριο το βλέπεις στην κρεβατοκάμαρα και πάει λέγοντας...Quote:
Originally posted by Ava
Κοριτσάρες μου, επέστρεψα δριμύτερη! Μέχρι τώρα άκουγα Louis Amstrong, αλλά έγινα κάτι και θα αλλάξω το ρεπερτόριο!
Επιτέλους ζεστάθηκε το σπίτι και αποφάσισα να βουτήξω στη μπανιέρα. Γδύθηκα, ζυγίστηκα και.... τα ρα τα ταμ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iZSNB9laVwQ
Ναι, ναι, είδα το εξάρι!!!!
Καλώς την μοσχοβολιστή και ζεσταμένη ʼβα :)
Συγχαρητήρια για το 6 ααααααχ τι ευτυχία να το βλέπεις αυτό το τρελό νούμερο πόσο μάλλον μετά από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!!! Εύγε Αβάκι μεγάλη επιτυχία! Είναι που το τόπικ πήγε στα διάφορα από την παχυσαρκία και συντονίστηκες :lol::lol:
ή απλά μάζεψες από το πολικό ψύχος;;; :lol::lol::lol::lol::lol:
ΑΒΑ!!!!! Μπράβο για το 6αρι και μετά από τις γιορτές!!! Αθλος κοπελιά είσαι αστέρι!!!!
εγώ δεν τολμάω ούτε από δίπλα της να περάσω και αύριο πρεπει να παω και στον διατροφολόγο και θα δω την λυπητερή του ξεσαλώματος μου!!:bouncing::bouncing:
Μακάρι Τζινάκι μου, μαγικό μου τζίνι, να γίνουν όλα τα 69ρια! Είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο!
Το ένα υπάρχει ήδη, το άλλο ας έρθει με το καλό, φέτος παρακαλώ! Όχι όταν θα είμαι πια παλιόγρια και θα είναι σιχαμένο!