οτι θελω να παρω αλλο σκουλαρικι για μυτη-αφαλο..μαλλον θα παω αυριο παλια πολη να προμηθευτω::D:D:D
Printable View
οτι θελω να παρω αλλο σκουλαρικι για μυτη-αφαλο..μαλλον θα παω αυριο παλια πολη να προμηθευτω::D:D:D
ΗΛΛΙΑΝΑΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙ ΣΒΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ
Το πιστεύω.. και συμφωνώ κι απόλυτα κι εγώ μ' όσα έγραψε η Λίλιουμ!!!
Μ' ένα ισχυρό εγώ, αμέσως καταλαβαίνεις ότι η κακία του άλλου στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ασθένεια της ψυχής κι ο κακός είναι δυστυχής οπότε και δεν μπορεί να σε βλάψει!
Έπειτα, η φυσική μας κατάσταση είναι να είμαστε ευτυχισμένοι, άρα τί νόημα έχει να τα βάλεις μ' έναν ψυχικά άρρωστο, μ' έναν άνθρωπο, που αγνοεί
πρώτ' απ' όλα το κακό που κάνει περισσότερο στον εαυτό του? Μάλλον περισσότερο συμπόνοια και κατανόηση θέλει από το να εμπλακείς σε διαφορές μαζί του!
Σκέφτομαι πόσο έχουμε να γελάσουμε από τη συγκυβέρνηση του βασιλιά της κωλοτούμπας Σαμαρά και του ΟΧΙ σε όλα Τσίπρα. Ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη δύση. Αν δεν πάμε σε επαναληπτικές, φαρσοκωμωδία προσεχώς.
To κακό είναι ότι και σε επαναληπτικές να πάμε
-που θα πάμε -
επιβαρύνεται ο ήδη ελλειματικός προϋπολογισμός,
το ταμείον είναι μείον.
Το θλιβερό (και γελοίο) είναι η είσοδος των περίπου 20 φουσκωτών στην ελληνική βουλή.
Τα πρωτοπαλλίκαρα κατά την είσοδο του αρχηγού τους φώναζαν χτες στη συνέντευξη τύπου:
"Δημοσιογράφοι εγέρθητω"!
Και κτήνοι και ζωντόβολα και αγράμματοι!
Διάβασα προηγουμένως ότι στελέχη της ΝΔ αποκλείουν την απόφαση εκ νέου προσφυγής στην κάλπη λόγω φόβου για μονοψήφια ποσοστά του κόμματος.
Για τις έδρες που κέρδισε η Χρυσή Αυγή λες;
Ναι, γι' αυτές λέω και το δείγμα γραφής που έδωσαν χτες στη συνέντευξη τύπου
(η διαρροή του λάος είναι).
Στις ειδήσεις τώρα λένε ότι είναι πιθανές οι επαναληπτικές.
Και επαναληπτικες να γινουν θα αλλαξει κατι?
Το καλό όμως είναι πως όσο περνάει ο καιρός που οι μνημονιακοί χαρακτιρίζουν σαν "ακυβερνησίας" ο κόσμος θα καταλαβαίνει πως κανένας δέν μπορει να μας διώξει από την Ε.Ε και από το ευρώ και πως ήταν μονάχα ένα τρίκ γιά να περάσει η χώρα σε απόλυτη ύφεση και να την ξεκοκκαλίσουν οι μεγαλοεταιρίες που κρίβονται πίσω από τους ευρωηγέτες
Οτι φάνηκε σαφώς πόσο περισσότερο έχουν υποφέρει οι κάτοικοι της Αττικής και αντέδρασαν άμεσα στο κατεστημένο του δικομματισμού.Πιστεύω τώρα πως στην επόμενη αναμέτρηση θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι να φύγει από μπροστά μας η σαπίλα του χθες και να κρατηθεί η ελπίδα ζωντανή.Αντε να δούμε.
Μπορεί να φάνηκε η απέχθεια για την οικονομική ύφεση και τα μέτρα λιτότητας της μνημονιακής πολιτικής,
αλλά με 40% αποχή και 21 έδρες της χρυσής αυγής στη βουλή,
εγώ δεν είδα τίποτα ν' αλλάζει σ' αυτές τις εκλογές.
Όταν αρχίσει ο εκβιασμός για την επόμενη δανειακή δόση,
θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές
(νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις...).
Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη για το τι μέλλει γενέσθαι... το αντίθετο...
3 Χρυσαυγιτες εχω γνωρισει στη ζωη μου, οι 2 γειτονακια συνομηλικα, και ο 3ος γνωστος γνωστου, και για τους 2 πρωτους ξερω απο πρωτο χερι οτι οταν ηταν πιτσιρικια ειχαν φαει το ξυλο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ απο τους πατεραδες τους, με ζωνες και στυλιαρια, τον εναν τον δενανε κιολας οταν ηταν μικρος στο δεντρο στην αυλη να μην πηγαινει πουθενα με σκοινι 2 μετρα, και μες στο σπιτι τον δενανε επισης. Και για τον τριτον τα ιδια εμαθα. Δεν ειναι μεγαλο δειγμα στατιστικα, αλλα πραγματικα υποψιαζομαι οτι μια ερευνα αναμεσα στα μελη των χρυσων αυγων θα επιβεβαιωνε του λογου το αληθες. Η βια φερνει βια, το μισος θεριευει το μισος, και αν τα παιδια ειναι το μελλον, οι γονεις καταστρεφοντας τα παιδια τους καταστρεφουν και το μελλον ολων μας.