Ασε Χριστοφορε,
ειναι πολυ δυσκολο που δεν καπνιζω....
Ειμαι σε δυσκολη φάση κι εχω τρομερη αναγκη να κανω ενα τσιγαρο...
Αλλα δεν θα το κανω μαλλον.
Καταπιεζομαι πολύ....
Printable View
Καλα κανεις..κ γω μακαρι να μπορουσα να το εκοβα αλλα δυσκολα.
Δεν ξερω πόσες ωρες λύνω ασκήσεις χημείας, θα τρελαθωωωωωωω!!!! :mad:
Δεν μπορω να κοιμηθωωωω
Ειμαι εξω για εναν καφε μετα απο καιρο και σκεφτομα ποσο ματαια ειναι ολα.τιποτα δε με αγγιζει.τιποτα δεν ειναι κοντα στα μετρα μου.νιωθω οτι η πραγματικοτηυα μου ειναι πολυ μακρυα.εχω χασει την ελπιδα μου.δε θα ξαναγινω ποτε φυσιολογικη.και ανοιξα και θεμα για σχεσεις τρομαρα μου.νιωθω ξεκομενη και απομονωμενη
Boo, για τσεκαρε ποσοι απο αυτους που ειναι με παρεα αντι να συζητουν κοιτανε τα κινητα ή τα tablets τους ? Καλος ο καφες ?
Μπου έτσι ένιωθα κι εγώ αλλά περνάει αρκεί να σου φέρονται καλά
επιτελους τελειωσα εξεταστικη ναι ρεεεεεεεε...
ωρα για δραση ξανα:p
Λιγος ο καφες.για την ωρα με ζαλιζει με τα προσωπικα της κι εγω στον κοσμο μου σκεφτομαι πως θα ειναι να φουνταρω..Ουτε για εναν καφε δε μπορω να βγω τελικα.
απλα δε σε ενδιαφερουν αυτα που αναφερει, αυτο δε σημαινει οτι εσυ εχεις προβλημα ! Σημαινει οτι εχεις αναγκη για αλλου ειδους διαλογους υποθετω.
Ναι ειναι αληθεια αυτο.αντε να παω σπιτι
Επειδή δε με βλέπω καλά εδώ κ τρία χρόνια φάρμακα κ δουλειά δεν πάνε μαζί είναι επικίνδυνο ο γιατρός λέει δεν είναι αλλά εγώ ότι είναι άμα ακούσετε ότι πέθανα θα είναι από αυτό η όσους τους παρακολουθούν μετά από χρόνια τους σκοτώνουν εγώ θα πεθάνω νέος δε με βλέπω για πολύ ακόμα