..............
Printable View
..............
Δεν εχει σημασια αν ειχες μιλησει μαζι μου ή οχι....
Σημασια εχει οπως λες και εσυ οτι υπαρχουν τα θεματα σου...
Για να επιστρεψει καποιος με αλλο ονομα μαλλον κατι δεν πηγε καλα με το προηγουμενο..
Και επειδη πλεον εχουν δει τα ματια μας πολλα εδω μεσα καλο ειναι να προσεχουμε ολοι μας .....
Καλη και ηρεμη συνεχεια λοιπον και ειδωμεν.....
Η εκγύμναση μετά απο τη καραντίνα ειναι σκότωμα πονάω παντού και ολο μου το σώμα χιλιοστό προς χιλιοστό πονάει απιστευτα
Eγω το έκοψα 12 Απριλίου μετά απο 23 Χρονια εξαιτίας της γυναίκας μου που με πίεζε αφόρητα και πολλές φορες με άσχημο τροπο ενώ εχω μαζέψει σε ενα βάζο μεχρι τωρα 730 ευρω μείον 200 που πήγαν σε συνδρομή και εξοπλισμό.
Δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω κι έχω ταχυκαρδία...
Έχω μια γειτόνισσα νοσοκόμα που είχε προσφερθεί κάποια στιγμή να μου πάρει αίμα από το σπίτι και να το πάει για εξετάσεις στο δημόσιο νοσοκομείο που εργάζεται. Πριν 3 μέρες την είδα και στο άσχετο επέμεινε να της δώσω το ΑΜΚΑ. Αμέσως αγχώθηκα τρόμαξα, σκέφτηκα γιατί το ζητάει, τί βλέπει πάνω μου και υποψιάζεται. Ε, από εκείνη τη στιγμή νιώθω αδυναμία, ψιλοζαλη, ψιλοσφιξιμο στο στήθος, κουράζομαι αμέσως ότι και αν κάνω. Κοιμάμαι αρκετά, μόλις ξυπνήσω νιώθω μια χαρά, και μόλις σηκωθώ μετά από λίγο με πιάνει πάλι. Απελπισία
Νιώθω μπερδεμένη...