Κούκλες μου, πάω για ύπνο. Κουράστηκα σήμερα και αύριο ξημερώνει μια μέρα απαιτητική.
Σας φιλώ γλυκά!
Ναταλία μου, καληνύχτα, καλό μου! Σε φιλώ στα μαγουλάκια σου και σε αγκαλιάζω τόσο σφιχτά, όσο δεν μπορείς να αντέξεις!
Printable View
Κούκλες μου, πάω για ύπνο. Κουράστηκα σήμερα και αύριο ξημερώνει μια μέρα απαιτητική.
Σας φιλώ γλυκά!
Ναταλία μου, καληνύχτα, καλό μου! Σε φιλώ στα μαγουλάκια σου και σε αγκαλιάζω τόσο σφιχτά, όσο δεν μπορείς να αντέξεις!
Ναι Αβάκι μου το έχω σκεφτεί πααααααρα πολύ και επειδή έχω φτάσει πλέον σε ωριμότητα για να διαχειριστώ την μητρότητα και επειδή σαφώς βρήκα και τον κατάλληλο σύντροφο θεωρώ ότι είναι βλακεία μου να το καθυστερώ επειδή έχω κάποιες ανασφάλειες. Γι'αυτό και λέω ας με αξιώσει ο Θεός και όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία. Έχουμε αρκετά εφόδια για να ξεκινήσουμε :). Το μόνο δύσκολο είναι ότι είμαι άνεργη, αλλά από την άλλη με την πρώην δουλειά μου δεν προλάβαινα ούτε να παντρευτώ πόσο μάλλον να κάνω και παιδί! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, έχω πίστη στην ανώτερη δύναμη του Θεού δεν θα με εγκαταλείψει τον νιώθω είναι μαζί μου :)
Καλή σας νύχτα και καλό ξημέρωμα.
Και εμένα κλείνουν γλυκά τα ματάκια μου...
ευχαριστώ για την γλυκιά παρέα :). Αβάκι μου καλωσόρισες, Ναταλάκι μου εύχομαι να μας διαβάζεις και να μπορείς έστω να σπάσεις ένα χαμογελάκι, σε σκέφτομαι καρδιά μου....δύο χέρια αγκαλιασμένα, αυτή την εικόνα κρατάω μέσα μου όλη μέρα...
Όνειρα γλυκά και ανάλαφρα εύχομαι Ντεζιρένιες μου Ονειρεμένες. Σας φιλώ γλυκά :kiss:
Καλή χρονιά σε όλους!Γέμισε και πάλι ζωή το σπίτι μας,είδες Τζινάκι παραπονιάρικο;Καλώς το αγγελουδάκι μας κι όλα τα κοριτσούδια!
Kαλώς και το Αβουλίνι μας,τη χαρά (κι όχι το καραγκιοζιλίκι)του σπιτιού μας!Η απουσία σου αισθητή και το ξέρεις!
Ένα τραγούδι για σένα,που σήμερα μοιράζεις αφιερώσεις:--->TERESSA STRATAS : YOUKALI (KURT WEILL)
Σας φιλώ μία μία και σας ευχαριστώ που σας νιώθω κοντά μου.Είναι δύσκολες μέρες πολύ...Δεν έχω καλή επαφή με το τηλέφωνο.
Γλαυκουλίνι μου,Κατερινάκι μου,όσοι με πήρατε,συγνώμη,αλλά είναι ελάχιστες οι στιγμές που θα μπορούσα να μιλήσω...Ελπίζω,καταλαβαίνε τε.
Δε θέλω να ρίξω το κλίμα,"ομορφάντρα μου"!Με κάνετε να χαμογελώ...Τζινάκι με τα στερητικά σου,Παγωτίνι στο ιγκλού σου,
κυρία πρέσβη με τα τραπεζώματα που καλομαθαίνετε,Ελάκι ανηψοξεπαρταλιασμένο,λακω� �ικό Νεκταρινέλι μου και Μητσάρα,
Πωλινάκι στην απουσία σου μαζί με τόσες άλλες...Υπέροχε μου Ναταλόκοσμε κι εγώ σε αγαπώ!Την καληνύχτα μου και τα φιλιά μου!
Ναταλία μου, δεν ξέρεις ότι με έκανες να κλαίω από νοσταλγία με την αφιέρωσή σου! Σε ευχαριστώ θερμά, μου θύμισες την καλή Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλονίκη του τότε..
Πίσω από το γραφείο που δούλευα, είναι η υπαίθρια αγορά. Εκεί, μέσα στα ψάρια, στα λαχανικά και στα κρέατα, μέσα στις μυρωδιές των μπαχαρικών και των αλίπαστων, όλων ανάκατων, που διατηρώ στη μνήμη μου, είχε ανοίξει σε όροφο ένα μπαράκι. Μπήκα τότε, μετά τη δουλειά, διστακτικά και είδα έναν υπέροχο χώρο και άκουσα αυτήν ακριβώς τη μουσική!
Έγινε το στέκι μου για χρόνια, μέχρι που έκλεισε. Σ'ευχαριστώ μάγισσά μου, που διαβάζεις καρδιές!!
Αγάπη μου .... :)
Υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για κρατήσω υψηλό το ηθικό στον οίκο σας ! :bigsmile: αρκεί να σε νιώθω εδώ κοντά μας, δεν χρειάζεται λόγια αν δεν υπάρχουν απλά η αίσθηση της παρουσίας σου φτάνει....
Δεν θα φύγει το χαμόγελο και η χαρά της ζωής από τον Ναταλοοίκο θα μείνει με πείσμα να φωτίζει και τα πιο σκοτεινά μας βράδια.
Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι να καταφέρεις να κοιμηθείς απόψε έστω για λίγο :love::love:
:love: :love:
Κλείνω με το σημερινό τραγούδι που μουρμουρώ όλη μέρα στο Ντουλί μου μετά το ανέλπιστο χαμόγελο του,
που μηδένισε κοντέρ και πάμε γι'αλλες τώρα προσευχές με το καλό!(Παρένθεση: μου αρέσει πολύ και το βιντεάκι)
--->ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ : ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Βίντεο: Στέλλα Δενδηλιάρη
Όταν ξυπνήσεις κι είσαι μοναχός
του κόσμου όλα τα δάκρυα
ποτάμι θα γίνουν, ωκεανός
Όταν γυρίσει ο ψεύτης ο τροχός
τα λόγια που σου χάρισα
δε θα 'ναι κανενός
Κράτα καρδιά μου
μη ραγίσεις τούτη τη φορά
ο έρωτας τα κύματα τα θέλει πιο ψηλά
Κι αν το καράβι
αν βουλιάξει στα βαθιά νερά
μην πεις πως δεν αγάπησα
αυτή τη θάλασσα
Όταν λυγίσεις τούτο το πρωί
μην πεις πως φταίει ο άνεμος
ούτε η καταιγίδα, η βροχή
Μη γονατίσεις, μη μ' απαρνηθείς
το όνειρο θα ξαναρθεί
και πάλι απ' την αρχή
Το βίντεο έχει τέχνη, γι' αυτό και σου αρέσει. Καλή νύχτα να έχετε όλοι σας. Θυμάμαι ανάλογες στιγμές, με τον πατέρα μου να είναι αναίσθητος στην εντατική και να μου φιλάει παρόλα αυτά το χέρι μέσα από τη μάσκα οξυγόνου. Είμαι κοντά σου, με όλο μου το είναι. Σ' αγαπώ και σε σκέφτομαι.
Ο καραγκιόζης ξαναχτυπά, έστω και αν δεν είναι απαραίτητο.. Λούστηκα, για να μην εμφανιστώ αύριο με λαδωμένα μαλλιά. Στο μεταξύ πήρα από φαρμακείο ένα λάδι ξηρό, ειδικό για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά, με 98% βιταμίνες. Το έβαλα στα μαλλιά και αύριο δυστυχώς θα εμφανιστώ με λαδωμένο κεφάλι, άσχετα αν λούστηκα! Αίσχος! Αλλά δεν ξαναλούζομαι, είμαι πολύ κουρασμένη γι' αυτό, σωματικά και ψυχικά...
Αφιερώνω το παρακάτω στην αγαπημένη μου Ναταλία, όχι γιατί είναι triste, αλλά γιατί μου αρέσει και ελπίζω να σου αρέσει κι εσένα Ναταλία μου, το βιολί, το συναίσθημα, το πάθος.
http://www.youtube.com/watch?v=S7H7eox-VRE
Προσωπικά με συγκλονίζει η έκφραση στα πρόσωπα των χορευτών στην αρχή του βίντεο. Μετά χαλάει, αλλά η αρχή είναι παραπάνω από καλή, κατά τη γνώμη μου πάντα...
Το γελοίο Αγιοβασιλιάτικο κεφάλι, το εκλεκτό δώρο του αδελφού μου, τα έχει φτύσει.. ʼντε, να τελειώνει η μπαταρία, να το ξεφορτωθώ!
Πού είσαι, αδελφέ, όταν σε χρειάζομαι? Πάντα μου λέει ότι όσα ακούω είναι σκουπίδια. Μου έβαλε από το κινητό του ένα από τα δικά του αγαπημένα, Θεοδωράκης νομίζω ότι ήταν, το οποίο δεν αναγνώρισα καν, η αστοιχείωτη! Εγώ, Ναταλία μου, σου αφιερώνω όσα αγγίζουν τη δική μου καρδιά και ας μην είναι του επιπέδου σου. Ελπίζω να φτάνει ως εκεί η αγάπη μου, αυτό θέλω να σου μεταγγίσω. ʼκου λοιπόν: http://www.youtube.com/watch?v=uOtL9...eature=related
Μέσω εφημερίδας απέκτησα τα best of από τη πρωτοχρονιάτικη συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας της Βιέννης, της Deutsche Grammophon, παρακαλώ. Ο αδελφούλης μου λέει ότι μου αρέσουν τα γνωστά, τα τετριμμένα, αλλά αυτά ξέρω, τι να κάνω, η καημένη? Μου αρέσει αυτό πολύ, είναι το πρώτο από τα δύο cd και σκοπεύω να τα ακούσω, να τα απολαύσω και να τα μάθω όλα. Προς το παρόν αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=VTqlLKBKFhg
http://www.youtube.com/watch?v=2Sb8W...eature=related
Ας πλημμυρίσει ο οίκος μας ομορφιά και γαλήνη...