αυριο θα μεινω εκει το βραδυ οποτε ενα σουξε θα το πω
Printable View
αυριο θα μεινω εκει το βραδυ οποτε ενα σουξε θα το πω
:lol::lol::lol::lol:
νά'στε καλά ρε κορίτσια, γέλασε το αχείλι μου!
Στα τραγούδια Λιλάκο, πρέπει να νιώθεις άνετα πρώτα εσύ και μετά όλα θα έρθουν φυσικά, χωρίς σκέψη,κατά τη γνώμη μου μην το κάνεις μέχρι να θέλεις πολύ να την τραγουδήσεις αυτήν την άρια για εκείνον!
Τώρα θυμήθηκα μία φορά που είχε πιει κανά δυό ρακόμελα και αργούσε, είπαμε να έχει διάρκεια αλλά από κάποια στιγμή και μετά κουράζεσαι. Τον ρωτάω λοιπόν πες μου τι στάση θα ήθελες τώρα, τι σου αρέσει πιο πολύ, με σκοπό βέβαια να επιταχύνω λίγο την κατάσταση. Μου λέει δεν έχω πρόβλημα ότι θες εσύ, του λέω πες μου καλέ, τι θες δηλαδή να το ρίξουμε στον κλήρο; :lol: Επέμενε ότι τον φτιάχνω εγώ και όχι οι στάσεις και τελικά αυτοσχεδίασα!!
καλε!!! ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο και σβηστηκε!!!
τεσπα το ρεζουμε ηταν οτι συμφωνω με τζινα και με γλαυκη
και επισης, σε αυτον θα αρεσει σιγουρα, το θεμα ειναι να το κανεις μονο αν και εσυ το θελεις και νιωθεις ετοιμη και δεν εχεις σκεψεις τυπου ''σιχαινομαι''
επισης οσο εξοικιωνεσαι μαζι του στο διαλογο θα σου αρεσει κι εσενα να σου τραγουδαει!!!
καποια πραγματα θελουν το χρονο τους!!!
αλλα αυτοι οι πρωινοι διαλογοι ελεος πια.οσο για την ανοδο και την καθοδο της "αυτοκρατοριας" ευτυχως εμεις εχουμε σταθερη ανοδο και ατελειωτες αντοχες.
breakaki mou, welcome back!
Ξέχασε το μαμάκα και προχώρα, είμαστε μαζί σου!
α να! που μεχρι να ξαναγραψω με ειχε καλυψει η μακ!!!
σοκολατιτσα καλως ορισες!!!
ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο!!!
μπορει να ειναι για καλο σου που επεστρεψες!!! ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει στην επομενη στροφη!!
ο τυπος ειναι απλα κομπλεξικος
κοριτσακι το τραγουδι μου αρεσει πολυ.ειμαι η χορωδια τρικαλων απο μονη μου μην σου πω.
Λίλα πρόσεξε γιατί αυτά τα μικρόφωνα πιάνουν τη φωνή από μακριά, δεν χρειάζεται να το φυσάς, να το χτυπάς και να λες ένα δύο ένα δύο!! :lol: :lol:
τι ωραια η συζητηση για το διαλογο!!! κοριτσια ειναι η αγαπημενη μου!!!
κι εδω που ειμαι ολοι οι φιλοι μας ειναι αγορια και δεν εχω με ποιον να μιλησω γι ατο πλουαγαπημενο μου θεμα!!!χαχα
τεστ τεστ χαχαχαχαχα θεα μου!!!!
εμενα οι φιλες μου δεν θελουν να μιλουν για τας φιλοσοφικας συζητησεις
κοριτσια???????θελετε να κανουμε γκαλοπ ποια ειναι η αγαπημενη μας στ__η????
η ειναι πολυ προχω για τη θεματολογια του φορουμ κατι τετοιο???
εγώ μιλάω κυρίως με την μητέρα μου (οι απίστευτες συμβουλές!!!!), την νονά μου (κολητή της μάνας μου, άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε) και τον πρώην μου, με τον οποίον έκλεισα ραντεβού και πάει για να ξαναγίνει νυν
Λίλα μου οι φίλες σου δεν θέλουν να μιλούν γι'αυτά αλλά θέλουν τα κάνουν!!
αντε με το καλο otiosa!!!
να σαι καλά κοριτσάκι ;)
δεν είμαι σίγουρη τζίνα
όταν άρχισα να μιλάω με 2 πολύ καλές μου φίλες για τον φιλοσοφικό διάλογο ανακάλυψα ότι αν και ήταν σε σχέσεις δεν απολάμβαναν το σπορ :wow:
Οταν λέω δεν μιλούν αλλά τα κάνουν εννοώ όλα γενικά όχι μόνο το διάλογο. Otiosa εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πρώην κι αυτή τη φορά να είσαστε καλύτερα από πριν.
Εγω δεν απολαμβανω τον διαλογο της μιας βραδιας.που απροσωπος για τα γουστα μου.
θένκ γιου!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Οταν λέω δεν μιλούν αλλά τα κάνουν εννοώ όλα γενικά όχι μόνο το διάλογο. Otiosa εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πρώην κι αυτή τη φορά να είσαστε καλύτερα από πριν.
λίλα ούτε κι εγώ, με τίποτα, όχι από άποψη "δεν είναι σωστό", απλά δεν λειτουργώ στο πιτς φυτίλι μπες στο ζουμί της φιλοσοφικής συζήτησης
μονόλογος θα μείνει και εγώ γλάστρα
καλα εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με τα τραγουδια σας!!! τραγουδιαρες μου!!!
Σοκολατιτσα μου καλως μας ηρθες ! χαιρομαι πολυ που προσπαθεις να βαλεις την διατροφη σου σε ταξη και ευχομαι συντομα να αρχισεις να χανεις βαρος αλλα και να τακτοποιησεις μεσα σου ολα αυτα που σε βαραινουν. Ο Σεπτεμβριος ειναι κοντα και πιστευω οτι αυτη η δουλεια θα σου κατσει .
Παω σιγα σιγα να την πεσω για νανι , κομματια ειμαι παλι . Καληνυχτα ομορφες
Ασε Κατερίνα μου και προέρχομαι κι από τραγουδιστική οικογένεια! :lol: :lol:
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα κατερινακι!!!!!ασε εμας τις κολασμενες να μιλαμε για φιλοσοφικες συζητησεις και αριες.εγω μονο μια φορα εχω κανει διαλογο της μιας βραδιας μεθυσμενη και απο οτι θυμαμαι ηταν καθαρα σαρκικο το ολο συμβαν.στο αγορι μου αρεσει ο εντονος διαλογος και επισης θελει να εχει και το πανω χερι στη συζητηση.
Λιλάκι δεν πειράζει, αφού θέλει να είναι ισχυρογνώμων ας κουράζεται αυτός περισσότερο κι εσύ να απολαμβάνεις! Είναι σαν και αυτό που λένε όταν ξύνεις τη μύτη σου με το δάχτυλό σου ποιός ευχαριστιέται καλύτερα, η μύτη σου ή το δάχτυλό σου; :lol: :lol:
Τζινα αμα κατουρηθω πανω να ξερεις εσυ θα φταις.
πεστα ρε Τζίνα!
έχει τα καλά του να έχει το πάνω χέρι
είναι σαν να είστε μαζί στο αμάξι, δίνεις κατευθύνσεις, συμβουλές, όλο το στόρι γίνεται για να ΣΕ πάει κάπου, μια χαρά!!!
μακάρι να ήταν περισσότεροι έτσι
χαχα τζινα!!! δεν το ηξερα αυτο το ρητο!!! χαχαχαχα!!
εγω κοριτσια δεν εχω κανει διαλογο μιας βραδιας ποτε. και δεν εχω και την περιεργια γιατι ψιλοσιχαινομαι κιολας! χαχαχαχα
αφηστε που με το αγορι ειμαστε 5+ χρονια μαζι.
πιο μπροστα δεν ηταν της μοδος αυτοι οι διαλογοι!!!
η εγω δεν τους ηξερα!!!(της μιας βραδιας εννοω)
Λιλάκι αν τα κάνεις πάνω σου κατηγόρησε τον παπαράκο!
Ορίστε η Otiosa μας έδωσε κι άλλη ιδέα, εκτός από λαλάγγι μπορούμε να τους αποκαλούμε και σωφέρ! Τύπου κανόνισα με τον σωφέρ να έρθει να με πάρει σήμερα! :lol: Ή είχε πολύ κίνηση σήμερα και ο σωφέρ άργησε να φτάσει! :lol: Ή ο σωφέρ είχε όρεξη σήμερα και με πήρε 2 φορές να με πάει βόλτα! :lol:
κοριτσάκι 5!! χρόνια!!! μπράβο σας
Καληνύχτα κορίτσια!
Καλή συνέχεια στην ανταλλαγή απόψεων για τις φιλοσοφικές συζητήσεις και τις άριες! :tumble:
Τζινα σταματα θα σκασω απο τα γελια.
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Ορίστε η Otiosa μας έδωσε κι άλλη ιδέα, εκτός από λαλάγγι μπορούμε να τους αποκαλούμε και σωφέρ! Τύπου κανόνισα με τον σωφέρ να έρθει να με πάρει σήμερα! :lol: Ή είχε πολύ κίνηση σήμερα και ο σωφέρ άργησε να φτάσει! :lol: Ή ο σωφέρ είχε όρεξη σήμερα και με πήρε 2 φορές να με πάει βόλτα! :lol:
Τζίνααααα το επάγγελμα του κωμικού το έχεις σκεφτεί;;;;
Καληνύχτα Κατερινάκι και Otiosa! Καλή ξεκούραση!
:thumbup:Quote:
εάν αξίζει να λέγεται σωφέρ!!!!
είχα πέσει σε κάποιους που ήταν λες και πηγαίνανε στο περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για εκείνον που ήταν στο περίπτερο είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή γάτα ?????
φυσικά δεν πήρανε τσιγάρα ;)
Καληνύχτα Otiosa και καλή ξεκούραση. Εύχομαι να τον ξαναπροσλάβεις το σωφέρ και να σε πάει μεγάααααλη βόλτα! :lol:
Ενας ακόμα λόγος για εμάς που καπνίζουμε να κόψουμε το κάπνισμα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by otiosa
:thumbup:Quote:
εάν αξίζει να λέγεται σωφέρ!!!!
είχα πέσει σε κάποιους που ήταν λες και πηγαίνανε στο περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για εκείνον που ήταν στο περίπτερο είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή γάτα ?????
φυσικά δεν πήρανε τσιγάρα ;)
Με έπιασε μία χαρά και έκανα μερικές δουλειές γιατί το σπίτι ήταν αρκετά ακατάστατο και βρώμικο. Να φανταστείτε έπρεπε να καθαρίσω το μπάνιο για να μπανιαριστώ και εγώ γιατί το έβλεπα και συνεχόμουν! :lol:
Καθάρισα και την κουζίνα και συμμάζεψα, έκανα και τα μπανάκια μου και νιώθω πιο ήρεμη τώρα. Το μόνο που δεν ξέρω πότε θα προλάβω είναι να μαγειρέψω για αύριο. Καλά απόψε δεν παίζει ούτε με σφαίρες, άσε που δεν έχω και έμπνευση! Το πολύ πολυ αν επιστρέψω μία λογική ώρα αύριο το βραδάκι από τη δουλειά να πάω να πάρω ένα ψητό κοτόπουλο από τον Σκλαβενίτη και τελείωσε η υπόθεση!
Καλά το τι γέλιο έκανα με τα κλαρίνα σας δεν λέγεται! :lol: