Quote:
Originally posted by kassi_21
Καλά.Αν σου πω ότι το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να γίνω ψυχίατρος θα πιστέψεις ότι οι περισσότεροι είναι ψυχώ;Λολ......
Με πρόλαβε γαμώτο η καρέκλα του ασθενή και μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας λέω δεν είναι αυτά για εμένα.Αν δεν μπορώ να θεραπεύσω τον εαυτό μου τι σκατά με τους άλλους θα κάνω και βυθίζομαι...Αχ,αχ....Είναι ένα μεγάλο μου απωθημένο ακόμα... Ο ψυχίατρός μου μού είχε πει πως οι περισσότεροι που στρέφονται σε αυτές τις σχολές ψάχνουν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.....Αν πάρει κουσούρι η ψυχίατρος η δικιά μου τι να πω;Θα την έχω ξεκάνει....Μαρία αυτό το ρεβόλβερ που είχες......το θεεεεεεεεεεεεέλωωωω!!!!!!!Στ� � τέλος θα της μεταφέρω το όριο πάνω της,θα γίνω εγώ καλά κι αυτή θα τρέχει.Σαν τον εξορκιστή που έφυγε το δαιμόνιο από την κοπέλα και γκρεμοτσακίστηκε ο πάτερ....
Εγώ πάλι ήθελα να γίνω ψυχολόγος (το ψυχίατρος μου φαινόταν πολύ δύσκολο) μάλλον επειδή είχα από μικρή τα ψυχολογικά και ήθελα να τα σπουδάσω κι όλας για να τα μάθω καλά.Αλλά τελικά κατέληξα να βρίσκομαι κι εγώ στη θέση του ασθενή.:(