ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥQuote:
Originally posted by Θεοφανία
H αλήθεια είναι πως έχεις καλές ιδέες μερικές φορές......
Printable View
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥQuote:
Originally posted by Θεοφανία
H αλήθεια είναι πως έχεις καλές ιδέες μερικές φορές......
Ντροπή...................................... ................................. και αίσχος .................................................. ............................Quote:
Originally posted by kater1na
Θεοφανία παίρνεις από 12 χρονών αντισυλληπτικά σα μέθοδο αντισύλληψης? Σόρρυ κιόλας που γίνομαι αδιάκριτη αλλά μου φάνηκε τρομερά περίεργο
Είμαι κακός ανθρωπος το ξέρω απλά μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει και πολύ αλήθεια στη καταχώρηση .....
Και για να είμαι ακόμα πιο σαφής προσωπικά δεν με απασχολεί αυτή η επιλογή η οποιαδήποτε επιλογή ενός ανθρώπου απλά πάντα βλέπω την θεοφανία να κατακρίνει τους άλλους για τις επιλογές τους και θέλω να δω αν θα της είναι ευχάριστο να της κάνουν μια τέτοια επίθεση
+ μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση πως δεν είναι 19 όπως γράφει το προφίλ και το ότι εγραψε 7 χρόνια με ώθησε κάπως ύπουλα το ομολογώ να μάθω
kater1na... δεν εισαι κακός άνθρωπος.. :) :)
Να σου πω την αλήθεια.. kater1na.. ούτε καν που το παρατήρησα...
Λολ είναι εμφανές ότι δεν είμαι και πολύ καλός άνθρωπος όταν με πιάνουν τα νεύρα μου και προσπαθώ να το κόψω αλλά δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα η ματαμόσχευση εγκεφάλου για να αλλάξω μυαλα :( αλλά εντάξει προσπαθώ να αλλάξω και ξέρω ότι παίρνει χρόνο και ξέρω και να μετανοιώνω και να το δείχνω πραγματικά όταν αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι κακια
Δεν έπρεπε να κάνω προσωπική επίθεση στη θεοφανία επειδή δεν μου αρέσει ό τρόπος της αλλά παρασύρομαι γμτ
Ομως αντιλαμβάνομαι ότι όπως δεν μου αρέσει σε άλλους να κατακρίνουν ότι μόλις τώρα το έκανα και εγώ..... και 2 λάθη ποτέ δεν κάνουν ένα σωστό΄ούτε ο σκοπός αγιαζει τα μέσα (αλλά όλα αυτά τα θυμήθηκα κατόπιν εόρτής :( )
Μου κάνει εντύπωση που κοίταξες το προφίλ της..
Μέχρι τώρα που είμαι στο φόρουμ.. δεν έχω κοιτάξει κανενός το προφίλ..
Κατερίνα....αν δεν σου αρέσει ο τρόπος μου.....ξυδάκι....
Όσο για την ηλικία μου, την έχω γράψει τόσες φορές στο φόρουμ που αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις και τίποτε άλλο εκτός από τις κόντρες που έχω εδώ μέσα, θα καταλάβαινες πως έγραψα 19 για να γελάσουμε επειδή πλησίαζαν τα γενέθλια μου......
woman........είσαι ένας κακός, ανήλικος άνθρωπος.................
ε μα............ 12 ετών αντισυλληπτικά?????????????
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
MANTHES.............στα είπα?
Αποκτήσαμε και άλλη σκιά.............
ΓΑΒ ΓΑΒ
Με πέθανες!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον ποντικοπαγίδες χρειαζόμαστε............
αντιλυσικο ειναι αυτο που χρειαζεστε,
αλλα δεν εχει βγει ακομα στην σωστη δοση....
Βλεπεις το ειχαν μελετησει για σκυλια που ειναι μικροσωμα.... τι να σου κανει αυτο...
:D
ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ; ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ;
Quote:
Originally posted by krino
αντιλυσικο ειναι αυτο που χρειαζεστε,
αλλα δεν εχει βγει ακομα στην σωστη δοση....
Βλεπεις το ειχαν μελετησει για σκυλια που ειναι μικροσωμα.... τι να σου κανει αυτο...
:D
xaxa βρε κρίνο έτσι όπως το πας θα με κάνεις και μένα το σκυλάκι σου όπως η Θεοφανό τον Manthes...