δε ξερω απλα νοιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει..θα μου περασει..
Printable View
δε ξερω απλα νοιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει..θα μου περασει..
αχ σοκολατινα.....πω πω!!!!
Καλημερα!!
Σημερα 82,5 παλι και πρωτη μερα περιοδου. Φανταζομαι οτι ολη η εβδομαδα θα παει περιπατο τωρα... δεν θα χασω κατι...
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα.. Από 112,3 σε 111,9.
Πάει το 112 :D
Καλημερα! -200 σημερα
61,6
Καλημέρα! εγώ πάλι στα ίδια...βέβαια νιώθω λίγο πιο άνετα στα ρούχα μου...παίζει να χάνω αλλά η ζυγαριά να λέει τα δικά της?
kalhmeresss 81.9 shmera -900 γρ. πρωτη μερα διαιτολογου κ οχι σωστα...χωρις τουαλεττα, μετα τον καφε ξανα ζυγισμα :D
Nai katerinaki μην ανησυχεις ! θα τα δειξει ολα μαζι
μακάρι...
Βρε Κατερίνα έχεις χάσει σχεδόν 3 κιλά σε μία εβδομάδα, λίγα νομίζεις ότι είναι;;
Και φυσικά θα φαίνεται στα ρούχα σου, ακόμα και στη μεζούρα ότι αδυνατίζεις ακόμα και όταν κολλάει η ζυγαριά ή δείχνει +100 με +300 παραπάνω χωρίς λόγο! Όλα μέσα στο πρόγραμμμα είναι!
καλημέρα..μπορεί να ξεκόλησα αλλά προς τα πάνω....71.800 από 71...τι να πώ;
καλημερααααα!!! tidekpe υπομονη!!! τι αλλο? σε καταλαβαινω!!! και εγω κολλημενη ειμαι, σημερα -100 βεβαια, απο 108.4 στα 108.3 αλλα ας μην ξεχναμε οτι ειχα παρει 200. αρα χαμενος κοπος μια βδομαδα σχεδον τωρα. απο κει που περιμενα την κυριακη να δω το 7 μου χει γινει εφιαλτης το 8... και θυμωνω γιατι δεν εκανα καμια παρασπονδια...
Καλημερα κοριτσια.Σημερα στα ιδια η ζυγαρια αλλα δεν πειραζει καθολου.Παμε καλα και θα ειμαι μεσα στο στοχο μου πιστευω.:)
loukoumaki κι εγω λεω τι στο καλο παρασπονδιες δεν κανω.Αλλα ενω η ζυγαρια με εκνευριζει τα ρουχα μου, μου λενε αλλα.Αλλαξες τη ζυγαρια σου που σου κανε κολπα?
Σιγά μη κουνιόταν, τζίφος και σήμερα .
Μπράβο κορίτσια, ακόμα και μικρή η απώλεια είναι πάντα σε καλό.