φανταστικο πραγματικα! ανηπομονω να δω την τουρτα ολοκληρωμενη! δε μου λες? αυτο ποσο διατηρειτε? και που? :roll:
Printable View
φανταστικο πραγματικα! ανηπομονω να δω την τουρτα ολοκληρωμενη! δε μου λες? αυτο ποσο διατηρειτε? και που? :roll:
Κανονικά η ζαχαρόπαστα διατυρήτε περίπου 1 βδομάδα τυλιγμένη καλά σε σελοφάν. Ομως σαν εμένα αυτό, επειδή θέλω να σκληρίνει, και δεν θα την φάμε, μπορεί να πάει και μήνες.
Σαν την ζαχαρόπαστα που θα καλύψω την τούρτα θα την φτιάξω μια μερα πριν. είναι πολύ εύκολο. Δεν μπαίνει στο ψυγείο, γιαυτό και την βάζεις τελευταία μέρα πάνω στην τούρτα. Παράδειγμα εγώ θα φτιάξω την τούρτα μου (παντεσπάνη και κρέμα) και θα την στήσω 3 μαίου βράδυ, και 4 μαίου, με το που σχολάσω από την δουλιά θα την ολοκληρώσω.
αααα μαλιστα! αρκετα ενδιαφερων, με ψησες και μενα τωρα να δοκιμασω κατι για τις 24 :lol: :lol: και παλι μπραβο και ανηπομονω για το αποτελεσμα!
καλημερα! χρονια πολλα! χριστος ανεστη! χιχι τη κουκλα την ειδα στη κατασκευη της ονλαιν!κ πωλινα μου θαυμασα την υπομονη με την οποια δουλευεις... η τουρτα θα βγει σιγουρα τελεια!!!!
Ωραίο στήθος!!!
Filippara είναι σαν το δικό μου το στήθος αυτό της κούκλας!!!! Αυτό μπορούν να στο βεβαιώσουν και τα κορίτσια που με εχουν δει live (πχ Αλινα)!!!!!
Αληθώς ανέστη ο Κύριος Αλινα μου!!!!! Ναι εσύ την είδες καρέ καρέ βήμα προς βήμα πως έγινε!!! χαχαχαχαχα
Σα το δικό σου ε; Να σου ζήσει λοιπόν!!!(τώρα που θα χάνεις κιλά) :bigsmile::bigsmile:
xaxaxaxaxaxa ναι, δεν διάβασες το σχόλιο που μου είπε ο άντρας μου μόλις την είδε? "τα δικά σου βιζιά της έκανες?" μου λέει!!! χαχχαχαχαχαχα
Ας σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου, ελπίζω να μου ζήσουν και να μην χαλάσουνε κιαυτά μαζί με την απώλεια κιλών!
Καλημέρα!!!!!!! Τί μου κάνετε? Εγώ σήμερα μόνη σπίτι με τον μικρό, και αναμένω να γίνει χαμός!!!!!!
Αλλά δεν πειράζει, το βραδυ και πάλι θα μαζεύω παιχνίδια, και σπασμένα αυτοκινητάκια, αλλα τουλάχιστον θα περάσουμε μαζί όοοοοοοοοοοοολη την μέρα!!!
Καλημερα φιλεναδα! χιχιχι ναι ειδα κ τη κατασκευη της κουκλας ονλαιν κ δωρεαν στριπτιζ!!!! χιχι χασε τα κιλακια σου κουκλα μου κ το στηθος πιστευω απλα ισως μικρινει λιγο λιγο αλλα θα σταθει στο υψος! του ειμαι σιγουρη
Καλημέρα κούκλα μου!!!!! Μακάρι να σταθεί στο ύψος του, αλιώς το κάνουμε πλαστική!!!! Δουλιά στο χέρι μας τα χειρουργεία!!!!!
Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε? Εγώ όχι και πολύ καλά..... Επέστρεψα δουλιά και πριν καν να πούμε χρονια πολλά άρχισε την γκρίνια η αφεντικίνα.....
Αυτή την στιγμή ετοιμάζω την επιστολή παραίτησής μου, να την έχω έτοιμη. Δεν αντέχω άλλο.
Ξεκινάω ξανά την καταγραφή φαγητού σήμερα.
Εχουμε και λέμε
Προγευμα 1 αυγό
Δεκατιανό 1 φλυτζάνι γάλα με ελάχιστο κακάο
Μεσημεριανό 2 κουταλιές πλιγούρι και 2 τσιμπιές κοτόπουλο
Απογευματινο και βραδυνό θα το αποφασίσω μετά.
Ρε συ Πολινακι μην κανεις βεβιασμενες κινησεις.Εγω θα προτεινα να βρεις κατι αλλο πρωτα και μετα δωσε τους δυο φασκελα...Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε? Εγώ όχι και πολύ καλά..... Επέστρεψα δουλιά και πριν καν να πούμε χρονια πολλά άρχισε την γκρίνια η αφεντικίνα.....
Αυτή την στιγμή ετοιμάζω την επιστολή παραίτησής μου, να την έχω έτοιμη. Δεν αντέχω άλλο.
Είδη ψάχνω κούκλα μου. Εχω 2 συνεντεύξεις κανονισμένες. Δεν θα δώσω παραίτηση πριν βρω κάτι άλλο, απλά δεν τους αντέχω άλλο εδώ μέσα.....