μπραβο ρε δημητρα..πολλα μπραβο...αντε...να παιρνουμε κουραγιο....
Printable View
μπραβο ρε δημητρα..πολλα μπραβο...αντε...να παιρνουμε κουραγιο....
αντε γλυκια μου μιγκ να κατεβαινουμε ολοι μαζι σιγα σιγα......ωραια η κατηφορααααααα ...παμε ολοι μαζι.....εσυ χτες εγω σημερα....μαζι παμε...μονο με 10 κιλακια διαφορα....αλλα με τα φρεναρισματα που τραωαω εγω θα με φτασειςςςς..... σε περιμενω !!!μαζι ειναι πιο καλα :bouncing: :D
για να δουμε γιατι οσο παει και δυσκολευει αγαπη...:-))
λογικο ειναι....εσυ μην μασας ( γενικα δεν το λεω γ το φαγητο :wink1: ) και θα φυγουν αυτα!!!!
χαχαχαχαχα ΔΕΝ ΜΑΣΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....γεν� �κα...χαχαχα
:roll:
καληνυχτα μιγκ μου κ ολοι οι υπολοιποι δηλαδη...εχω μαθημα αυριο το πρωι και πρεπει ν ξκουραστω.....αν κ αυριο ειμαι κατω απο 90 θα αλλαξω και το τικερακι μ ...:smilegrin:
φιλακια και καλο ξημερωμα
πολυ πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας!!!! στην ονειρουπολη που ζω απο χτες η ζυγαρια εδειξε γ ακομη μια φορα 89...89.6 για την ακριβεια οποτε θεωρω οτι χτες δεν ειχε κανει απλα λαθος..... η ευτυχια και η διαιτα μαζι συνεχιζονται....χτες εβαλα για 1η φορα μετα απο πολυυυυ καιρο φανελακι κολλητο για να παω στον χορο μου που δεν το τολμουσα καν....ειναι ωραια ν φορας οτι θες χωρις ν ντρεπεσαι....ακομα εχω βεβαια τα θεματακια μ κ θα τα εχω γ καιροοοο ακομα αλλα 1 βημα την φορα....το τικερακι θα το αλλαξω σημερα γυρνωντας απ την σχολη που παω ν δωσω μαθημα....καλη μου επιτυχιααα.....και παλι καλημερα σε ολουυυυυςςςςςςςςςςς!!!!!:roll: :bouncy: :roll: :bouncy: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
Καλη επιτυχία Δημητρουλα μου στην σχολή σου!!!! Και ΄συγχαριτήρια για την απώλεια!!!!!
αλλαξα και το ομορφο μου τικερακι κ οοοολα τελεια!!!! το μαθημα πολυ καλα θελω ν πιστευω αν και τωρα πειναω πολυ...λιγο ακομα θα περιμενω και θα φαω μεσημεριανο...μην τσιμπολογαω ασκοπα!
μπραβοοοοοοοοοο δημητρουλα..τελεια...
89.4 σημερα κι οχι μονο δεν υπαρχει το 90 αλλα παμε με γοργους ρυθμους στο 88......μακαρι μωρεεεεεεεεεε
ειδες κουκλα?αντε στο πιτσ φιτιλι..
καλα οχι και τοσο γρηγορα αλλα τα παω καλα...το πολυ κακο ειναι οτι σημερα μ εχουν καλεσει γ ιταλικο...τι θα κανω????