Quote:
Originally posted by aiglh!
ειναι λιγο περιεργο αλλα και στα δυσκολα τον ειχα δυπλα μου....λεει οτι ολα τα εκανε επειδη μ αγαπαει, γενικα δεν ειναι περπατημενος δεν ηξερε πως να φερθει... το ξερω ενα μιση χρονο και ξερω οτι μ αγαπαει, εγω στη θεση του δε θα γυριζα ποτε πισω ουτε θα με αντεχα ετσι οπως κανω οατν κανω τα βουλιμικα και ειμαι μονη μου και καθομαι με τις ωρες και κλαιω ουτε καν οι φιλες μου και ποσο η μανα μου δεν με αντεχει, ευτυχως εχω και εσας :grin:
μακαρι να κανω καλα που προσπαθω να μαι μαζι του, παλευω πολυ, τον αγαπαω και αυτος μ αγαπαει, αυτος μ αγαπαει πιο πολυ απο μενα...θελω πολυ να τον αγαπαω και εγω τοσο.....:no:
Quote:
Originally posted by aiglh!
need2loose το φοβαμαι πολυ αυτο, φοβαμαι οτι θα φυγω, αν και θα ηθελα κατι σοβαρο, εχω καταλαβει οτι εχω αναγκη απο αγαπη και να με καταλαβαινουν, αυτα τα εχω βρει σε αυτον γι αυτο ισως μενω.... μου παρουσιαστικε μια ευκαιρια να κανω κατι με αλλον τωρα προσφατα...
με παρεα γνωρισα ενα παιδι, ομορφο, καλο ( ετσι λενε ) πλουσιο, εμπειρο...εμενα δε μ αρεσε ιδιατερα αλλα δε το προσπαθησα κιολας να δω τι γινεται, προτιμισα να μαι με αυτον που ειμαι γιατι φοβαμαι τις μεταβολες, αυτον που ειμαι τωρα τον ξερω μου χει σταθει στα δυσκολα, με ακουει οατνα κλαιω και χτιπιεμαι, ερχετε πατρα οποτεδηποτε τον χρειαστω. ενταξει παλια φωναζε ζηλευε τωρα δε το κανει, θελει να κανω οτι με κανει ευτιχισμενη, με κοιταει στα ματια και λιωνει, θελει να μαι ευτιχισμενη κανει τα παντα, φοβαμαι οτι δε θα το βρω ποτε αυτο..... δε θελω να το χασω.....