Quote:
Originally posted by rose
Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια,παντως εγω απο τη δικη μου την εμπειρια βλεπω οτι μονο το χρημα και η (πολυ καλη) εμφανιση ενδιαφερουν τις γυναικες.Επισης νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη ανωριμοτητα και ελλειψη αξιων,γι\'αυτο και εντυπωσιαζονται απο το ευκολο χρημα.Μπορει στα λογια,αμα τις κουβεντιασεις να μην το παραδεχονται ανοιχτα και να σου λενε διαφορα,του στυλ \"εγω κοιταζω συναισθηματα,προσωπικοτητ� �,συντροφικοτητα\" και τα συναφη,αλλα στην πραξη θα επιλεξουν αυτους ακριβως τους αντρες που τις θελουν αποκλειστικα και μονο για το σεξ.Και φυσικα οσους εχουνε χρημα,ωστε να περνανε καλα οι ιδιες,χωρις να ξοδευονται-εννοειται οτι πληρωνει ο ματσο που ειναι μαζι τους.Δεν τις ενδιαφερουν καθολου τα πιο αληθινα και ουσιαστικα χαρισματα του υποψηφιου συντροφου,οπως θα επρεπε λογικα να ειναι,δηλαδη τρυφεροτητα,καλοσυνη,σταθε ροτητα και συγκροτηση του χαρακτηρα,εντιμοτητα,ειλικ ρινεια,ευθυτητα,\"μπεσα\",κα� �ανοηση...αυτα πλεον θεωρουνται ξεπερασμενα και αχρηστα για τις περισσοτερες γυναικες..
Προσωπικα δεν ειμαι και ουτε και θα δεχομουνα ποτε να γινω ετσι,οπως μας θελουν,οχι μονο γιατι δεν εχω τα φραγκα,αλλα γιατι δεν πιστευω σε αυτα τα προτυπα.
Αλλα,οπως σωστα ειπε κι ενας φιλος πιο πανω,πανε και διαβαζουν τα περιοδικα τυπου κοσμοπολιταν και νομιζουνε οτι εγιναν τιποτε σελεμπριτις,που τα θελουν ολα..και φταιμε κι εμεις,οι αντρες,που αποδεχομαστε αυτη τη μεγαλομανια και τον κυνισμο τους,αντι να τις \"φτυνουμε\" ομαδικα,μπας και ξυπνησουν και συνειδητοποιησουν που βρισκονται...
Δυστυχως,αυτη ειναι η σημερινη κατασταση και,αν υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αναμεσα τους που διατηρουν ακομη τις αξιες και την ανθρωπια τους,ειναι ελαχιστες πλεον και ειναι ειτε \"πιασμενες\" ειτε το ιδιο απογοητευμενες απο αυτη την κατασταση...