Aυτή είναι η Ελληνίδα των 20 ετών.... Μπορώ να σας ανεβάσω για πλάκα 150 τέτοια κείμενα.... Καλά μυαλά....
Printable View
Aυτή είναι η Ελληνίδα των 20 ετών.... Μπορώ να σας ανεβάσω για πλάκα 150 τέτοια κείμενα.... Καλά μυαλά....
To ποστ σου έχει πάρει σε 5 λεπτά 19 λαικς
Πιτσιρίκες..... Μπα και αυτό το επάγγελμα κρίση έχει... Κάποτε ερχόταν η τσατσα σου χτυπούσε τη πόρτα και σου έλεγε "Τελείωνε γρήγορα, μην αργείς την κοπέλα περιμένουνε κι άλλοι" και τώρα δεν ανοίγει μύτη (καλά ώρες ώρες με αυτά τα χάπια τρώω κάτι φλας όπως τώρα με αυτό που γράφω που ούτε με κόκα δεν τα έτρωγα) Τι κουμπιά είναι αυτά πάλι. Πρέπει να κάνουνε νόμο να τα βγάλουνε over the counter
Αυτός ο Σταύρος Μπομπολάκης με έχει κουράσει με τις διαφημίσεις του στο youtube
βαριεμαι να θεσω επιχειρηματα... αλλα διαφωνω
Καλύτερα που διαφωνέις για να δουλεύουν τα underground εργαστήρια στην Βουλγαρία να τα παίρνουνε από το web και να μην ξέρουν και τι παίρνουν κιόλας...
depressed soul κατσε εεεεε μην παιρνεις φορα.αμα δεν υπηρχαν και αυτες εμεις τι θα καναμε?μπρικια θα κολουσαμε?
Α εγώ δεν πάω στα κορίτσια... προτιμώ αποχή.... αν και από χθες η αποχή είναι μάλλον ακούσια, είμαι προσωρινά παροπλισμένος
Ρεα νόμιζα πως διαφωνείς στη πώληση των κουμπιών over the counter αλλα προφανώς διαφωνείς σε κάτι άλλο!
Το #kariolaki το πηδάμε και φεύγουμε ή φεύγουμε χωρίς να το πηδήξουμε; #askLadies
Τι μετράει το μήκος ή το πάχος; #askLadies
Καλημερα,ακαμα με τα κοριτσια ασχολεισαι? χαχαχαχα
εγω δε θα ηθελα ποτε να διαφημιστω παντως εκνευριζοντας οσους βλεπουν βιντεο το πολυ ζορι κ η πολυ επιμονη φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα επιτυχια ειναι να κανει κατι καπιος απο μονος του.
καλημερα εγω δεν αγοραζω οτι να ναι ετσι κ αλλιως αφου υπαρχουν φορες που ουτε κ γω ξερω τι θελω να αγορασω θα ξερουν οι αλλοι
Είσαι η agnostix ε;
Θα φάω μαυρίλα σήμερα έχει πολύ καλή ημέρα και θα μου σκάσει μαύρο το ξέρω... Πάω να τη πέσω για ύπνο να ξυπνήσω αύριο και ακόμα καλύτερα μεθαύριο ή ποτε :P
Στο twitter λέω... Χάρηκα πολύ Μαρία αλλά εγώ μένω σε μικρή πόλη και δεν μπορώ να σου πω το όνομα μου τουλάχιστον στο μέην
Μπα μην ανησυχείς είμαι ακίνδυνος... με βγάλανε τα χάπια στο παροπλισμό... Τώρα το μόνο που μένει είναι να μου τη πέσει καμία από τη πόλη να πηδηχτώ από το παράθυρο
Καλημέρα rea :)
καλημερα κοριτσακι μου πως πάει σημερα η κατασταση? μπορουμε να βγαλουμε δηλ. τις διαφημίσεις ...αλλα δεν θα μπορουμε να κανουμε ριπιτ το τραγουδι..?... γτ?
καλημερα αλεξ ενι παμπλισιτι ιζ γκουντ παμπλισιτι... θες δεν θες θα σου μεινει κατι και ναι ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗΗΗ
Πόσο μεγάλα κορίτσια δηλαδή; Γιατί τα μεγάλα κορίτσια είναι παντρεμένα κιόλας με παιδιά... ε; αυτό το έχεις σκεφτεί ποτέ;
χαχαχα... α καλα θυμαμαι μεσα στην μαστουρα απο το χαπι οτι σκυλοβρίζατε ενα 20χρονο ... ρε τον μπαρμπα ντεπ..https://www.youtube.com/watch?v=NVQRA-eEgQo
Θα σου πω..τα Σαββατα μου οπως θυμασαι κατεληξαν να εχουν γινει οι εφιαλτες μου.
ενα αυτο κ δευτερον,λενε πως οι σκεψεις που κανουμε οταν κλεινουμε τα ματια για να κοιμηθουμε ειναι οσα επιθυμουμε να γινουν πραγματικοτητα..μετα το τελευταιο περιστατικο δεν κανω καμια σκεψη..για τπτ..ανησυχω λιγο δεν ξερω πως θα μου γυρισει ολο αυτο..