Το θετικό είναι ότι βρήκε σπιτάκι και θα είναι ασφαλής γιατί τον χτύπησε αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, γι' αυτό του ψάχναμε σπίτι για να μην κινδυνέψει ξανά...
Θα βγω αργότερα καμιά βολτίτσα, βγήκα και χθες για window shopping, ωραία ήταν...
Printable View
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε λίγο;
Να λες στον εαυτό σου ότι αυτά που σκέφτομαι είναι χαζομάρες και δεν αξίζει να δώσω σημασία!!
Καλημέρα...
Το ξέρω ότι πρέπει να το δουλέψω και θα το συζητήσω με τον ψυχίατρο την άλλη εβδομάδα που θα κλείσω ραντεβού...
Τα χέρια μου κι εμένα τρέμουν λίγο πάντα αλλά όταν δεν νιώθω καλά ακόμα περισσότερο, χθες και σήμερα τρέμουν πολύ... Οπότε καταλαβαίνω...
Καλημέρα Ανδρέα...
Δεν ξέρω, δεν σκοπεύω να το ψάξω γιατί έχω σιχαθεί να πηγαίνω σε γιατρούς (έχω κι άλλα θέματα υγείας) οπότε το τρέμουλο είναι το τελευταίο που με απασχολεί... Σ' ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση :) Ίσως κάποια στιγμή που θα νιώθω καλύτερα το ψάξω...
Ναι θα σου εξηγήσω... Είναι μια κληρονομική νευρολογική παθηση.Προκειται για λάθος σηματα που στέλνει ο εγκεφαλος ..Δεν εχει θεραπεία,και συνήθως χειροτερεύει με τη πάροδο του χρονου.Εγω με τα χαπια πλεον, μπορώ να φαω ευτυχως σαν ανθρωπος,δυσκολευομαι λίγο στη γραφή,ειδικα αν προκειται για μεγαλο κείμενο.Ζωφραφιζα και τα παράτησα γιατί με κουραζει φουλ να προσπαθω να κρατήσω το χερι σταθερο..Κατα τα αλλα υπάρχει επιδείνωση με ακραίες θερμοκρασίες,αγχος,καφεινη ... Συνήθως δε δινεται φαρμακευτική αγωγή,εκτος αν δημιουργούνται πρόβληματα στη καθημερινότητα όπως δημιουργούσε σε μενα.. Σε αλλους ασθενεις εμφανιζεται ποδια φωνη και κεφάλι.Εγω το εχω στα χερια μόνο..Τελος έχω 6 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφάνισω παρκινσον..Εχω συμβιβαστεί πλήρως και με αυτη την ιδέα.Ελπιζω το τρεμουλο σου να ειναι από στρες και να μη τραβήξεις τα ιδια με εμενα γιατί ειναι πολύ κουραστικό αυτο το πράγμα