Quote:
Originally posted by BARB3
η συναντηση οκ? νεκταρια μου δεν πειραζει κοπελα μου, την επομενη φορα θα μας δεις και θα σε δουμε. μπορει και μεσα στις γιορτες. η κυρια που λεει οτι θα λειπει απο θεσσαλονικη καλα θα κανει να μας βρει κανενα καλο παιδοτοπο στον τοπο της και εμεις θα την επισκεφτουμε. εγω παιρνω αρκετες μερες αδεια στις γιορτες, η πηνελοπη δεν θα δουλευει επισης, η βασια καλα θα κανει να μας ερθει το απογευμα της συγκεκριμενης ημερας και ολα καλα.
α, οσο για την κυριακη τελικα εχει 3 ντερμπυ, 2 ποδοσφαιρου και 1 μπασκετ οποτε πηρα τις ευχες του συζυγου και μαλιστα με ρωτησε "απο το πρωι θα λειπεις?" .....εγω παντως λεω να βρεθουμε κατα τις 4-5 και οταν ερθει η κυρια στα κτελ να πεταχτουμε να την παρουμε. οποτε καπου κοντα εκει θα μας βολεψει. εκτος αν εχετε ορεξη να δουμα καμια ακομη πολη και βρεθουμε στο αγνωστο να γλιτωσει και το κτελ και να τη δουμε πιο πολυ ωρα....ποια αλλη θελει να ερθει? ειμαστε 4 νομιζω? η μακαροναδα μεσα?
για αντρες δεν το σηζητω και να ηθελε (λεμε τωρα) κανενας να ερθει, τα ντερμπι δεν θα τον αφησουν....
Μπαρμπούνι μου,σαν πολλά βήματα να έκανες σήμερα και παραληρείς λιγάκι,μου φαίνεται...