Σήμερα
40' διάδρομο, 5,5+χλμ, 400+ θερμίδες, ξέχασα να τα σημειώσω και δε θυμάμαι ακριβώς.
+Στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους
VAMOS ΑΛΑΝΙΑ VAMOS!!!
Printable View
Σήμερα
40' διάδρομο, 5,5+χλμ, 400+ θερμίδες, ξέχασα να τα σημειώσω και δε θυμάμαι ακριβώς.
+Στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους
VAMOS ΑΛΑΝΙΑ VAMOS!!!
Λοιπον χτες αγόρασα ενα σετ 4 dvd γυμναστικης. Λέγεται Billy's Bootcamp. Το ειχα κανει πριν απο 3 χρονια και μου αρεσε (απο ενα κλεψιμεικο dvd) αλλα το εχασα οποτε αποφασισα να αγορασω ολη την σειρα.
Μου αρεσε αρκετα και θα προσπαθησω να τηρησω το προγραμμα που εχει.
Το εχει κανείς?
χθες :
30 λεπτα ελλειπτικο (600 θερμιδες ελεγε οτι εκαψα,δεν ξερω αν το πε επιτηδες για να κατεβω απο πανω του :P)
περιπου 45΄bodu-pump!
σημερα :
25΄ελειπτικο (500)
κοιλιακους,λιγο χερια κ στηθος
5 λεπτα διαδρομο (55)
90' χορο.
αυτα :)
τωρα νεξτ γουηκ να μαστε καλα, λογω ανειλημενων υποχρεωσεων
Wow smart, μπράβο!!! Καίει πολύ πράμα αυτό το ελλειπτικό τελικά, θα μιλήσω με το γυμναστή μήπως κάνω κι εγώ 1-2 φορές την εβδομάδα αντί για διάδρομο να κόβεται και η μονοτονία.
Σήμερα ήμουν ψιλικουρασμένος-ψιλοβαριόμουνα οπότε ως γνωστός ανώμαλος αποφάσισα να κάνω καινούριο ΡΒ:bigsmile:
40' διάδρομο λοιπόν, 6.1χλμ, ~470 θερμίδες, τα 31' συνεχόμενα τρέξιμο στα 10 χαω, 3' προθέρμανση, 6' επαναφορά στη ζωή.
+Πλάτη, δικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.
filippara προτεινω να το δοκιμασεις οπωσδηποτε :)
βοηθαει πολυ, σπαει η μονοτονια κ ειναι απειρως λιγοτερο επιβαρυντικο για ποδια-μεση!
Χθες ήταν η τρίτη μέρα στο γυμναστήριο οπότε πήγαμε χαλαρά κι η αγυμνασιά ξεδιπλώθηκε σε όλο της το μεγαλείο:smug:
Παρόλα αυτά κάναμε 40 λεπτά διάδρομο με 5 χλμ (στα πρώτα 10 λεπτά δε, έκαιγαν οι πατούσες, έκαιγαν οι γάμπες ...σε γενικές γραμμές πήραμε "φωτιά" :bouncing:)
+20 λεπτά ποδήλατο με μέσο όρο 73rpm
Μια χαρά σε βρίσκω Σοφάκι, συνέχισε έτσι!!! Είσαι στη φάση που αρκεί να κάνεις οτι μπορείς, οι "επιδόσεις" και οι αντοχές θα έρθουν αργότερα.
Σήμερα ανακάλυψα οτι, τουλάχιστον σύμφωνα με το μηχάνημα, το περπάτημα με κλίση καίει 20% περισσότερες θερμίδες από το τρέξιμο. Μου έκανε αρκετή εντύπωση, ίσως επειδή χρησιμοποιούνται και άλλε ς μυϊκές ομάδες...
Λοιπόν...
40' περπάτημα 4χλμ, 570 θερμίδες, κλίση από 5 έως 16%, τη περισσότερη ώρα στο 10%, ταχύτητα 6χαω
+Ώμους, πόδια
Πήγα να κάνω αποθεραπεία στο ελλειπτικό αλλά ήταν ένα περίεργο που πάνε οι σανίδες που πατάς πλάγια σα το κάβουρα, πήγα να πέσω 2 φορες και επειδή έγινα και λίγο ρεζίλι επέστρεψα στο ασφαλές μου ποδηλατάκι...
να το κοψουμε το ρημαδι!!!! νισαφι! :DQuote:
Originally posted by faidra7
60 λεπτά διάδρομος, τα 40 τρέξιμο speed 8.7-9.5 και μετά το γύρισα σε power walk γιατί το έβλεπα το εγκεφαλικό να΄στρίβει στη γωνία. Κάποτε ήταν 50' τα λεπτά που έβγαιναν με άνεση σε αυτές τις ταχύτητες αλλά ας όψονται οι νταλκάδες μου για έναν άντρα που ξανάρχισα το κάπνισμα. :blush:
ps. Κλικλίκωωωωω, το κόβουμε, ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!
ξεκίνησα σήμερα γυμναστήριο! Λοιπόν έκανα :
20' διάδρομο
45 κοιλιακούς
45 ραχιαιους
1 ωρα αεροβικη προγραμμα
:)
30' διάδρομο εκ των οποίων 5 λεπτα τζόκιγκ στο 8 και 5 λεπτά σε κεκλιμένο έδαφος 12 σκαλα, 15 λεπτά ποδήλατο, όργανα για χέρια, πόδια τα πάντα όλα
Kαλή αρχή Ναταλία!!! Αθηνούλα δε μας τα έχεις πει αυτά, προοδεύεις νομίζω με ταχείς ρυθμούς!!!
Από χθες μου κόλλησε στο μυαλό μια ιδέα τρελή και φυσικά σήμερα το έκανα... το κοντέρ μηδένισε, 1010 θερμίδες σε μια ώρα!!! ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ!!!
60' διάδρομος λοιπόν, ~6.5χλμ, 1010 θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα. Περπάτησα με ταχύτητες από 6 έως 7 και σταθερή κλίση 11%. Δε νομίζω να το ξανακάνω σύντομα αλλά νομίζω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα περπατάω υπό κλίση, 2 φορές τρέξιμο και αν μου δώσει το ελεύθερο ο trainer και μια φορά ελλειπτικό.
+κοιλιακούς, ραχιαίους, για βάρη δεν είχα κουράγιο...
Σήμερα λίγο πιο χαλαρά
30' διάδρομο, 3.7χλμ, ~300 θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα
+Στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.
i am back υστερα από 8 μέρες αποχής λόγω ασθένειας:( 50 λεπτά ελλειπτικο (του δωσα και καταλαβε) κόντευα να τρελαθω μακρυα από το gym , τεσπα ελπίζω να μην αρωστησω πάλι . 560 θερμίδες σύμφωνα με το μηχανημα.:roll:
15' ελλειπτικο -.-
πρεπει να κοψω το καπνισμα, μου φαινεται οτι σταματησα τη γυμναστικη και το παρακανα με το καπνισμα και μειωθηκαν οι αντοχες μου.
45 min ελλειπτικο 500 θερμιδες συμφωνα με το μηχανημα . :) πρωι πρωι μόλις ανοιξε το τζυμ . για μενα η καλύτερη ώρα και μερα
pagkratie σε τι αντισταση το εχεις? στο 1? αν ναι, δοκιμασε στο 2! καμια σχεση οι θερμιδες!!
Χαλαρά σήμερα η αερόβια επειδή δε κοιμήθηκα καλά και κράτησα λίγο δυνάμεις για να ανεβάσω κιλά στα βάρη.
30' διάδρομος, ~3χλμ, ~250 θερμίδες
+πλάτη, δικέφαλοι, κοιλιακοί ραχιαίοι
Σήμερα
30' διάδρομος, 4χλμ, 370θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα
+ώμους, πόδια βαρέθηκα να κάνω κοιλιακούς...
40' διαδρομο, κοιλιακούς ραχιαίους
40' διάδρομο , κοιλιακοί και ραχιαίοι στη μπάλα του πιλάτες.
Ωσάν άλλος γκρινιάρης από τα στρουμφάκια πάντα γκρινιάζω ότι "τους μισώ τους κοιλιακούς!" αλλά εμπνεύστηκα από όλους εσάς παίδες που κάνετε συχνά και είπα να κάνω μια ύστατη προσπάθεια να τους εντάξω στο πρόγραμμα. Το ξέρουμε όλοι ότι δεν πολυπαίζει να κρατήσει :P , μέχρι και ο γυμναστής που ερχόταν δίπλα μου και ξέρει ότι είμαι κυρίως aerobics girl αστειευόταν τραγουδώντας "από το μασάζ στη yoga και απ' τη yoga στο μασάζ, στο πα και στο ξαναλέω το στραβό κορμί δεν 'σαζ" :P:P:P
αχαχαχαχαχαχαχα!!!
τελεια το ασμα του γυμναστη!!!
τελειοι επισης κ οι κοιλιακοι στη μπαλα-δεν ειναι?
μ εχουν παρει χαμπαρι οτι μονοαυτους κανω κ μου βαζουν μονο τετοιους πια :D
εγω σημερα λιγο χορο μονο.... το πολυ 30 λεπτα... :(
χαχα, smart οι μόνοι τέλειοι κοιλιακοί είναι, θα έλεγα, εκείνοι του Brad Pitt στο Fight Club :starhit: , αλλά οκ και στη μπάλα του πιλάτες καλοί είναι, έχει ένα ενδιαφέρον όσο να πεις γιατί προσπαθείς ταυτόχρονα να ισορροπήσεις πάνω στη ρημάδα τη μπάλα :P
στο 3 το εχω και το τελευταιο καιρό στο 3,5 αλλά με κάπως αργή ταχύτητα , βασικά προσπαθω με την ζώνη που φοράω και μετράω παλμούς να είναι 140-155 bpm μαξιμουμ , χθες και σημερα καθολου τζυμ καθότι παλι με γυροφέρνει ίωση να δουμε που θα παει αυτή η κατάσταση φέτος:sniffle:Quote:
Originally posted by smart
pagkratie σε τι αντισταση το εχεις? στο 1? αν ναι, δοκιμασε στο 2! καμια σχεση οι θερμιδες!!
τοτε θα προτεινα αν στοχος σου ειναι να καψεις λιπος να το βαλεις στο 1 η στο 2 κ να αυξησεις την ταχυτητα...
περαστικα σου :)
ουτε εγω τζυμ, πολυ τρεξιμο σημερα :(
αχ ... αυτό είναι πονεμένη ιστορία ...τα γόνατα βλέπεις , πρέπει να τα προσέχουμε και αυτά μην πάθουν κανένα τραλαλά όπως το υπόλοιπο σύστημα φέτος...chi va piano si va lontano (όποιος πάει αργά πάει μακριά):wink1:Quote:
τοτε θα προτεινα αν στοχος σου ειναι να καψεις λιπος να το βαλεις στο 1 η στο 2 κ να αυξησεις την ταχυτητα...
περαστικα σου :)
ουτε εγω τζυμ, πολυ τρεξιμο σημερα :(
Χαίρετε,
σήμερα περπάτημα γρήγορο εξω γύρω στα 45', φαντάζομαι γύρω στα 4+ χλμ.
Απόφάσισα να ξεκινήσω πέρα απ'ότι κάνω αυτό κι αυτό και έκανα σήμερα τα initial tests, κυρίως για να έχω κάτι να κάνω τις 15+ μέρες που δε θα πατήσω γυμναστήριο στις γιορτές μιας και αλλιώς μάλλον δε θα έκανα τπτ... και τώρα θα δείξει δλδ αν θα πειθαρχήσω...
Κατάφερα να κάνω 100 συνεχόμενους κοιλιακούς, είμαι στη κατηγορία excellent και θα ξεκινήσω το πρόγραμμα από τη 3η εβδομάδα. Έκανα και παραπάνω αν χρειαζόταν, δε θα δυσκολευτώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα πιστεύω.
Στα push ups δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο, έκανα 20 μόλις και ξεκινάω από τη πρώτη εβδομάδα. Αν καταφέρω να κάνω 100 συνεχόμενα θα το θεωρήσω μέγα επίτευγμα...
πωπω!!
για μενα το να κανει καποιος 100 push ups ανηκει στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας..... τον θεωρω ανυπαρκτο προσωπο!!!!
κατα καιρους ομως μου καρφωνεται στο μυαλο να κανω κ εγω διοτι ειναι η καλυτερη ασκηση που υπαρχει, ,μετα ομως η σκεψη καταχωνιαζεται καπου βαθεια στο υποσυνειδητο.... ΠΟΛΥ βαθεια ομως :D (η μηπως βαθια? κολλησε.... )..
μαζι με τους κοιλιακους καλο θα ηταν να κανεις και ραχιαιους νομιζω..
παγκρατιε φυσικα προσοχη στα γονατα... :) το θεμα ειναι η υγεια !!
εγω σημερα:30' ασκησεις στο νερο , 15' ποδηλατο κ καπου 45'-50' χορο.
40 min ελλειπτικο , υστερα από 3 ημέρες εκτός λόγω των γνωστών προβλημάτων (καταραμένες αρρώστιες νισάφι φέτος) από αύριο λέω να αρχίσω να κάνω βάρη , όχι κάτι το δραστικό μόνο μηχανήματα στην αρχη σε στιλ cross training .
15΄ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!!! 300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!
ουάου... :thumbup:εγώ χρειάζομαι γύρω στην μισή ώρα για αυτό . πολύ καλό νούμερο ... σήμερα 30 λεπτά ελλειπτικό 330kcal σύμφωνα με το μηχάνημα , smart μπορείς να μου πεις τι μάρκα είναι το ελλειπτικό που κάνεις , το gym που πηγαίνω έχει μηχανηματα freemotion.Quote:
15΄ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!!! 300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!
την επομενη φορα θατο κοιταξω :)
επειδη ειναι θεμα κ αντιστασης κ ταχυτητας,κανω συνηθωςστο 2 κ πανω απο 8,5..
με την ιδια ταχυτητα ανκανωστο 1 καιγονται οι μισες ενω αν κανω στο 3 οι διπλες... εκει ομως ειναι δυσκολο να κρατησω τετοια ταχυτητα γιατοση ωρα κ την ταχυτητα τη θελουμεγιατι καιγεται -λεει-λιπος :S
αλλωστε με μικροτερη ταχυτητα παλι μειωνονται οι θερμιδες...
σημερα:
30΄ελλειπτικο 500 θερμιδες (διαφορα στην αντισταση)
κοιλιακοι-ραχιαιοι-χερια-στηθος
Χθες καμιά ώρα περπάτημα
Σήμερα κοιλιακούς και push ups
ελλειπτικο 40 λεπτά , 420kcal συμφωνα με το μηχανημα . νομιζω από τις απανωτές ιώσεις έχω χάσει την αντοχή μου παρόλο που μυικά είμαι πιο ξεκούραστος , από πλευράς αντοχής έχω χάσει και κουράζομαι πιο ευκολα , μάλλον πρέπει να ξαναρχισω το περπάτημα και μετά να συνεχίσω το gym
γιατι δε δοκιμαζεις να μην κανεις τοση ωρα συνεχομενα ελλειπτικο?
πχ μπορεις να κανεις 15΄λεπτα, να κανεις κοιλιακους-ραχιαιους, αλλα 10 λεπτα, νακανεις πχ χερια στηθος κ μετα αλλα 10 λεπτα. (η οσο χρονο εσυθες).
αλλωστε η εναλλαγη αεροβιας αναεροβιας δινει καλυτερα αποτελεσματα κ εχεις κ κερδος οτι αναπτυσσεις το μυικο ιστο με μακροπροθεσμα οφελη :)
Aχ άτιμες ιώσεις!
Σήμερα περπάτημα καμιά ώρα
και εσύ υιέ μου Βρούτε???Quote:
Originally posted by filipparas
Aχ άτιμες ιώσεις!
Σήμερα περπάτημα καμιά ώρα
Όχι όχι εγώ είμαι ακόμα υγιής! Αλλά πολύς κόσμος είναι κρεββατωμένος...
Σήμερα
Πρωί: Κοιλιακούς και push ups
Γυμναστήριο:
35' διάδρομο, 5.4χλμ, ~400 θερμίδες
+Στήθος, τρικέφαλους
Καλησπέρα ! Ξεκίνησα δίαιτα εδω και 2 εβδομάδες είμαι 97.5 κιλά στα 90-85 κιλά πιστεύεται οτι είναι καλύτερα να ξεκινήσω γυμναστική ?
Γιατί όχι από σήμερα δλδ;
Δεν είναι ανάγκη να πας και να κάνεις κάτι με πολύ μεγάλη ένταση αν η δυσική σου κατασταση είναι μετρια( τι νομίζεις δλδ, όλοι οι υπόλοιποι εδώ είμαστε τίποτα αθληταράδες; ). Εγώ θα σου προτείνω να ξεκινήσεις με περπάτημα από αύριο κιόλας αν δε θες να κάνεις κάποιο άλλο είδος άσκησης ακόμα και σιγά σιγά μπορείς να κάνεις και οτι άλλο σ'αρέσει.
e.pap δεν πιστεύω πως πρέπει να κατέβεις κιλά για να αρχίσεις γυμναστική!οποιοδήποτε είδος άσκησης ,ακόμα και το απλό περπάτημα ,είναι καλύτερο από το τίποτα.Οι αντοχές που θα έχεις ακόμα κ στα κιλά που είσαι τώρα είναι καθαρά θέμα οργανισμού,αν ξανα έχεις γυμναστεί στο παρελθόν,πόση όρεξη έχεις και όχι τόσο στο αν είσαι 85 ή 90 κιλά.Στα κιλά που είσαι εσύ τώρα εγώ μπορούσα και περπάταγα σχετικά άνετα 4 χλμ χωρίς να κουράζομαι και μπορούσα να κάνω και aqua aerobic πάλι χωρίς ίχνος κούρασης όσο ήμουν στην πισίνα,μετά ένιωθα πτώμα για μία ωρίτσα αλλά ερχόμουν στα ίσια μου.Ειλικρινά πιστεύω το πόσο θέλουμε κάτι παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο όταν μιλάμε ειδικά για ανθρώπους γύρω στα 100 κιλά:cool: