εγω εχω τοσο αγχος να προλαβω να χασω ενα κιλο που απ τα νευρα μου δεν εχω καθολου ορεξη!
Printable View
εγω εχω τοσο αγχος να προλαβω να χασω ενα κιλο που απ τα νευρα μου δεν εχω καθολου ορεξη!
Quote:
Originally posted by koralaki
ναι το βλεπω οτι πεινας,
γιατι δε δοκιμαζεις ναυξησεις σιγα σιγα τις θερμιδες? ετσι κι αλλιως ηταν πολυ λιγες.
μηπως κ γιαυτο πεινας, λογω υποθερμιδικης διατροφης για μεεγαλο διαστημα...
ευχομαι να περασει συντομα, ειναι τοσο βασανιστικο να πειναμε...
μα δεν καταλαβες... δεν πειναω καθολου... απλα θελω να τρωω...
Dew εισαι μισή ανάσα απο διψήφιο!!! ΓΙΟΥΠΠΙΙΙΙΙ!!Quote:
Originally posted by d3w
Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Είμαι η γνωστή ντιου αλλά είχα πρόβλημα με το να μπω οπότε έκανα νέα εγγραφή.
Μετά από μία αγχωτική εβδομάδα στην κυρα-πρωτεύουσα, είμαι πίσω αλλά όχι για πολύ. Όσο έλειπα η ζυγαριά μου ήταν όμηρος της μάνας μου, αλλά χθες κατάφερα να την απελευθερώσω και σήμερα ζυγίστηκα.
Είμαι ακριβώς 100,0 κιλά και απέτυχα το στόχο της 1ης Ιουλίου αλλά έχω χάσει 1,6 κιλά από τις 27Ιουνίου.. οπότε είμαι ευχαριστημένη.
Συνεχίζω κανονικά πλέον (στην Αθήνα έτρωγα πραγματικά ότι να ναι, προσέχοντας ΜΟΝΟ τις ποσότητες). Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα δω επιτέλους διψήφιο!
Εγώ -200 σημερα κ νιώθω διαφορά!!
Kαλημερα!
Μετα τα χτεσινα ευτυχως μονο +100 γρ
Θα παω να αναψω καμια λαμπαδα.
56.5
105.4
-200 gr
Καλημέρα!Αύριο έχω κι επίσημο ζύγισμα.Να δω εκείνη τι θα δείξει...
Καλημερα κι απο μενα! Σημερα 77,3 αλλα περιμενω να αδιαθετησω, οποτε δεν πτοουμαι...
σημερα 76,5!!!!!!!
σουπερ......!!!
καλημέρα!ειμαι πολύ χαρουμενη!Με εδειξε 57.4 οπότε εχω ισως ελπίδες να χασω μισο κιλάκι ακομα ως το Σαββατο ε?
Ω ναι!
μακαρι!εστω να μαι 56.9999999!!!!!!!!
-200 σήμερα στα 125,3
το τικερακι δεν το αλλαζω μεχρι να κατεβω
ιδια με χθες περιπου 82.7 φαγωμενη ντυμενη κτλ κ αφαιροντας -1 κιλο απο την ενδειξη (600 γρ. τα αθλητικα)
-300 σήμερα,μετά από πολύ ιδρώτα!!!
Αλληλουια! Αλληλουια!
Επιτελους! Χαλαλι την πεινα χτες το βραδυ!
-700 γρ
55.8
Μπράβο Πηνελοπάκι! Πολύ χαίρομαι με την επιτυχία και την αποφασιστικότητα σου.
Τελικά είμαστε οι πρωινές του φόρουμ :)
Ναι σιγουρα! Μμμμ ωρα για πρωινο!
105
-400 γρ
Γραμμάριο γραμμάριο θα τα πετάξω από πάνω μου.Αργώ αλλά εύχομαι να συνεχίσω έτσι!
Καλημέρα!
kalhmera~ ! ανυπομονω να δω ποσο θαμαι σημερα στη δουλεια!
μετα το πρωινο βεβαια κ με ρουχα αλλα τι να κανω!
εδιωξα την ζυγαρια απο το σπιτι!
76,9 σημερα και νιωθω οτι η αντιστροφη μετρηση μολις αρχισε....
΄καλημέρα!χτες σηκωθηκα στις 2 κ ηπια ενα ποτήρι νερο υπαρχει περιπτωση αυτο να επηρεασε καπως τη ζυγαρια?γιατι ειχα σταματησει το φαγητο απ τις 7 κ ενω ξυπνησα με τελεια κοιλια και ενοιωθα οτι εχω χάσει με εδειξε 57.9! δλδ οτι πηρα μισο κιλό!!!
ακριβως ιδια φαση, ειχα παρει τελευταιο γευμα στις 5 το απογευμαQuote:
Originally posted by granita
΄καλημέρα!χτες σηκωθηκα στις 2 κ ηπια ενα ποτήρι νερο υπαρχει περιπτωση αυτο να επηρεασε καπως τη ζυγαρια?γιατι ειχα σταματησει το φαγητο απ τις 7 κ ενω ξυπνησα με τελεια κοιλια και ενοιωθα οτι εχω χάσει με εδειξε 57.9! δλδ οτι πηρα μισο κιλό!!!
(ειχα φαει πολυ ομως)
μετα επινα ολο νερο κ περιε κ ενιωθα σουπερ τελεια.
σημερα το ιδιο, ξυπνησα με απιστευτη χαρα κ αγωνια να ζυγιστω, αλλα ειμαι ακριβως τα ιδια κιλα.
λαβε υποψη σου ομως οτι καλυτερα σωστα ενυδατωμενος οργανισμος
παρα ελαφρυτερος οργανισμος!
παι΄διά είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση.την προηγούμενη εβδομάδα με έδειξε η ζυγαριά 66 κιλά.υπολογίζοντας τις θερμίδες μου και επίσης κάνοντας αρκετές ώρες διάδρομο περίμενα να με δείξει τουλ 66 κ κάτω.αντιθέτως με δείχνει 67,5. τι συμβαίνει.??είμαι ξεφουσκωμένη,η περίοδος μόλις τελείωσε, ενεργούμε μια χαρά.πόσο μπορεί να π΄΄εφτω έξω στο μέτρημα τον θερμίδων μου που δεν ξεπερνάω τις 1700 κ αν τις ξεπεράσω ποτέ δεν πιάνω τις 2300 της συντήρησης? αααχ. σ΄'υμφωνα με τις θερμίδες που υπολογίζω θα πρεπε τώρα ναμαι 65,5 αντίθετα σήμερα μεδειξε 2 κιλά πάνω.
Μη στεναχωριέσαι, συμβαίνει καμιά φορά.
Εξαρτάται και από τη ζυγαριά. Τον προηγούμενο μήνα στη δική μου είχα διαφορά τεσσάρων κιλών σε δύο μέρες. Γίνεται? Δε γίνεται. Κάνε μία αποτοξίνωση με φρούτα και χυμούς σήμερα και αύριο θα δεις τα καλά τα νέα. Αυτό θα κάνω κι εγώ σήμερα. Θα κάνω αποτοξίνωση ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Και αν λυσσάξω, θα φάω σαλάτα και ψωμί. Αν και δύσκολο το βλέπω, ήδη πεινάω πολύ..
Σε μένα πάλι αλλιώς λειτουργούν όλα.Με φρούτα και σαλάτες ήμουν σταθερή, μόλις τσάκισα 4 σουβλάκια έχασα 1.400.Η αναποδιά σ'όλο της το μεγαλείο!
Όταν λες σουβλάκια, εννοείς γύρους?
Γιατί αν είναι τέσσερα σουβλάκια, δεν είναι και καμιά μεγάλη παρασπονδία, κρεατάκι είναι. Τέσσερις γύροι όμως...., αν είναι έτσι, να το εφαρμόσω κι εγώ, η πεινασμένη!
4 καλαμακια θα εννοει... 720 θερμιδες δηλαδη...
θα προσπαθη΄σω.ααααχ!
4 σουβλάκια εννοώ,το ξυλάκι με το κρεατάκι περασμένο.Στη Σαλονίκη σουβλάκια τα λέμε...
Το αιώνιο μπέρδεμα!!!
Και μάλιστα χοιρινά,ούτε καν κοτόπουλο
Μα το χοιρινό έχει τη νοστιμιά!
Τι κοτόπουλα τώρα και αηδίες.. Ή την κάνεις τη ζημιά ή δεν την κάνεις.
-500 σήμερα :D
Γεια σας, παιδάκια, είχα ξαναέρθει και πέρυσι μια βολτούλα και τώρα είπα να ξαναπεράσω μπας και σοβαρευτώ, χαχαχαα!
Πριν από ενάμιση-δύο χρονάκια είχα φτάσει γύρω στα 74 κιλά με ύψος 1,61. Δεν το λες και σούπερ, το ΒΜΙ ήταν νομίζω στα υπέρβαρα. Το ιδανικό μου βάρος είναι 58-61 γιατί έχω βαρύ και φαρδύ σκελετό. Επειδή βαριέμαι πάρα πολύ τις διαίτες, δεν μου αρέσουν καθόλου τα φρούτα και έχω μια τάση προς την ακατάσχετη λαιμαργία, δεν μπορώ να πειθαρχήσω διατροφικά. Ανακάλυψα λοιπόν τη γυμναστική και μάλιστα στο σπίτι. Το μόνο όργανο που έχω είναι ένα στατικό ποδήλατο. Μέσω ίντερνετ, βρήκα πληροφορίες γύρω από απλές ασκήσεις τις οποίες κάνεις εκμεταλλευόμενος το σωματικό σου βάρος. Συνδύασα τέτοιες ασκήσεις φτιάχνοντας ένα δικό μου πρόγραμμα και τις συμπλήρωσα με ποδηλατάκι.
Κάνοντας επί περίπου δύο χρόνια γύρω στα 40 λεπτά γυμναστική [τα 20 είναι απλές ασκήσεις και τα υπόλοιπα ποδήλατο] τέσσερις φορές την εβδομάδα και προσπαθώντας να μην ξεφεύγω τρελά με τις θερμίδες [αλλά χωρίς να θυσιάζω σουβλάκια, πίτσες και λοιπά χωρίς τα οποία δεν ζω, τελείωσε], κατάφερα να χάσω ένα δεκαράκι κιλά στο πολύ κουλ. Είμαι σε τρελό κέφι, μου κάνουν ακόμα και ρούχα που φορούσα στα 61 επειδή έχει σφίξει το σώμα με την άσκηση, αλλά σκέφτηκα ότι αν έκανα λίιιιιγο κράτει ακόμα διατροφικά, τώρα θα είχα γίνει Bar Rafaeli με τόση γυμναστική για τα δικά μου δεδομένα επί δύο χρόνια!
Είπα λοιπόν να έρθω σε σας μπας και με στρώσετε. Έστω να φτάσω σε αυτά τα κωλοεξήντα που έχω πάνω από εφτά χρόνια να τα δω.
Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί, πρώτη μέρα περιόδου δυστυχώς και χωρίς να έχω πάει τουαλέτα και το αποτέλεσμα ήταν...
...65,7!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! όχι, εντάξει, δεν πολυφρίκαρα γιατί στην περίοδο γίνομαι μπαλόνι γενικώς. Μια φορά με είχε δείξει πάνω από τρία κιλά περισσότερα σε μια μέρα, τότε ήταν θαύμα πώς γλίτωσα το εγκεφαλικό χχααααχαχαχα! Από αύριο μπορεί να θέσω και στόχο για τα εξήντα, αλλά κάτσε να προσαρμοστώ λίγο πρώτα. Σας φιλώ και καλή επιτυχία σε όλους, είτε θέλετε να χάσετε, είτε να πάρετε. Το μυστικό είναι μόνο η συνέπεια και η επιμονή απ' ό,τι είδα από τη δική μου εμπειρία.
καλα κατσε να φας ενα καλαμακι κοτοπουλο θεικο εδω στο νησι να σου φυγει η μαγκια αβα!Quote:
Originally posted by Ava
Μα το χοιρινό έχει τη νοστιμιά!
Τι κοτόπουλα τώρα και αηδίες.. Ή την κάνεις τη ζημιά ή δεν την κάνεις.
ποιο χοιρινο!
κοτοπουλο rules
papa kalwsirthes κ με το καλο να υγει η περιοδος κ τα κιλα!
εμ πρωτεινη,Quote:
Originally posted by nera
Σε μένα πάλι αλλιώς λειτουργούν όλα.Με φρούτα και σαλάτες ήμουν σταθερή, μόλις τσάκισα 4 σουβλάκια έχασα 1.400.Η αναποδιά σ'όλο της το μεγαλείο!
παιδια τα φρουτα κ οι σαλατες ειναι για να μας χορταινουν,
να παιρνουμε φυτικες ινες κ βιταμινες.
χωρις κρεας ομως δεν αδυνατιζουμε,
κακα τα ψεμματα!
ακομα κ οι διαιτολογοι σου λενε κρεατικα...
Ευχαριστώ, κοραλάκι, το ίδιο εύχομαι και σε σένα. ʼσχετο, αλλά τρελαίνομαι για καλαμάκι κοτόπουλο. Μα για καλό ήρθα εδώ μέσα; :-D
αχαχαχαχαχαχ
εγω εχω φαει του σκασμου κ μιλω εκ του ασφαλους! :P κ μαλιστα ολα τα αγαπημενα μου φαγητα!
Έρχομαι να ενισχύσω το ..μύθο του σουβλακιού -500 σήμερα, 63,9 με βραδυνο 2 καλαμάκια κοτόπουλο κ μία πίτα σκέτη!
χαχαχαχαχ βουρ στο...σουβλακι παιδια!
μου φαινεται αποψε θα τσιμπησω κανενα καλαμακι κοτοπουλο μια που θα κανω φρι ντει.
ακομα δεν αρχισα, ολο παρασπονδιες κανω, κ θελω κ φρι ντει ::D
αδιαθετησα ομως κ δε θα πιεστω!
Βουρ koralaki!!! Μέχρι κ τρία εχω τσιμπήσει βράδυ (=καταπιει σα γλάρος από την πείνα) κ πάλι είχα χάσει.. ΕΓΓΥΗΣΗ! :PQuote:
Originally posted by koralaki
χαχαχαχαχ βουρ στο...σουβλακι παιδια!
μου φαινεται αποψε θα τσιμπησω κανενα καλαμακι κοτοπουλο μια που θα κανω φρι ντει.
ακομα δεν αρχισα, ολο παρασπονδιες κανω, κ θελω κ φρι ντει ::D
αδιαθετησα ομως κ δε θα πιεστω!
Παιδιά, ας μη γελιόμαστε. Και τρία, ακόμα και τέσσερα καλαμάκια κοτόπουλο αν φάει κανείς χωρίς όμως ψωμί και παπάρα στη χωριάτικη, δεν είναι κανένα σοβαρό ποσοστό λίπους ή θερμίδων. Στεγνό άσπρο κρέας στη σχάρα είναι! Λέω να μην τα φοβόμαστε.
σαφως καθαρη πρωτεινη ειναι... δεν μας βλαπτουν καθολου
Γιατί όχι παπάρες?
Έχω λίγους μήνες που ανακάλυψα τη χαρά της σαλάτας και το καλύτερό μου είναι όταν βουτάω (λίγο στην άκρη) το ψωμάκι στο ελαιόλαδο. Λατρεμένη γεύση. Δε λέω να φας ένα καρβέλι βουτηγμένο στο λάδι, αλλά λίγο λαδάκι δε βλάπτει.