:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Γι'αυτο οι ομορφοι εσωτερικα ανθρωποι,δεν συγκρινονται με αυτες που περιγραφεις Πωλινακι!
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Γι'αυτο οι ομορφοι εσωτερικα ανθρωποι,δεν συγκρινονται με αυτες που περιγραφεις Πωλινακι!
Κούκλα μου παντού υπάρχουν καλά. Φτάνει τα αναγνωρίζεις.
Τώρα έχουμε Πάσχα. Μεθαύριο έχουμε σούβλισμα, αρνί, ρίφι, κοκορέτσι, και ότι άλλο ο καθένας έχει να κάνει.
Αυτό δεν είναι ευτυχία? Το να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια γιορτή όπως της αξίζει?
Υπάρχουν ανθρώποι που δεν έχουν καν καθαρό νερό να πιουν και ευχαριστούν τον θεό που τους δίνει κάπιος μια χούφτα ρύζι για να φαν....
Αυτό το ποτήρι πώς το βλέπετε?
Προσπαθω να σκεφτομαι αυτα πριν κλαφτω για αλλη μια φορα για το α ειμαι χοντρη,α δεν εχω ωραιο σωμα κτλ κτλ
συμφωνω,απλα εγω εχω την ταση να με συγκινω παντα με το "καλυτερο",ετσι πεφτω στην παγιδα συχνα να μην αναγνωριζω το "καλο"...
Quote:
Originally posted by absolute
εχεις δικιο Πωλινακι...καλα οσο γι αυτες ειναι απλα τραγικες...βιτρινα,παραστασ η,ενα απλο τιποτα...
Γιαυτό και δεν πρέπει να συγκρίνουμε ποτέ τον εαυτό μας με κανέναν.Quote:
Ο καθένας είναι μοναδικός, είτε όμορφος, είτε άσχημός, χοντρός, λεπτός, κοντός, ψυλός, και ξεχωρίζει για αυτό που είναι.
Χαρίτε την ζωή σαν κορίτσια μου!!!!
Εμένα με διαβάζετε τόσο καιρό, φαντάζομαι θα είδατε ότι πέφτω συχνά, ότι έχω πολλά προβλήματα, κιόμως χαιρομαι. Και χαίρομαι γιατί ξέρω πως ο θεος μας στέλνει μόνο όσα μπορούμε να αντέξουμε, και αφού μου στέλνει πολλά εμένα, τότε συμαίνει πως με εμπιστέυετε, και πως έχει μεγάλα σχέδια για μένα.
Γιατί λοιπόν να μυζεριάζω?
Αυτό που λες εσύ "καλύτερο" έχεις σκεφτεί ποτέ πως και αυτό ίσως σε ζυλέυει και συγκρίνετε μαζί σου, γιατί θεωρεί εσένα "καλύτερη" από αυτό?Quote:
συμφωνω,απλα εγω εχω την ταση να με συγκινω παντα με το "καλυτερο",ετσι πεφτω στην παγιδα συχνα να μην αναγνωριζω το "καλο"...
:smug::smug b::smug::smug b: ΝΑΙ!νομιζω ισχυει και στην περιπτωση μου...Quote:
Και χαίρομαι γιατί ξέρω πως ο θεος μας στέλνει μόνο όσα μπορούμε να αντέξουμε, και αφού μου στέλνει πολλά εμένα, τότε συμαίνει πως με εμπιστέυετε, και πως έχει μεγάλα σχέδια για μένα.
ΑΧ,ΒΡΕ ΘΕΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...
Για μενα "καλύτερο" δεν είναι μια κοπέλλα που έχει τέλειο σώμα, κάπιος ο οποίος έχει πολλά λεφτά, κάπιος ο οποίος έχει τον τέλειο σύντροφο, κάπιος ο οποίος έχει τεράστειο σπίτι χωρίς δάνεια κτλ.
Για μένα "καλύτερο" είναι αυτός που όσα προβλήματα και να έχει, όσα εμπόδια και να βρίσκει στην ζωή του, συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, να χαμογελάει, και να λέει θα τα καταφέρω!!!!
Σε όλους στέλνει κούκλα μου. Και να ξέρεις, όσο σου στέλνει, συμαίνει ότι είναι δίπλα σου, σε παρακολουθεί, δεν σε έχει παρατημένη.Quote:
:smug::smug b::smug::smug b: ΝΑΙ!νομιζω ισχυει και στην περιπτωση μου...Quote:
Και χαίρομαι γιατί ξέρω πως ο θεος μας στέλνει μόνο όσα μπορούμε να αντέξουμε, και αφού μου στέλνει πολλά εμένα, τότε συμαίνει πως με εμπιστέυετε, και πως έχει μεγάλα σχέδια για μένα.
ΑΧ,ΒΡΕ ΘΕΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...
χμ..............δυσκολο αλλα και παλι δεν ξερω....Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αυτό που λες εσύ "καλύτερο" έχεις σκεφτεί ποτέ πως και αυτό ίσως σε ζυλέυει και συγκρίνετε μαζί σου, γιατί θεωρεί εσένα "καλύτερη" από αυτό?Quote:
Καθόλου δύσκολο. Απλά εσύ δεν μπορείς να το αναγνωρίσεις.Quote:
χμ..............δυσκολο αλλα και παλι δεν ξερω....Quote:
Μην το παρετε στραβα αυτο που θα πω αλλα υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στη ζωη, κανεις ενα μεγαλο κωλοδαχτυλο και προχωρας
Και πριν σκευτει ο καθενας το οτιδηποτε η πει απο μεσα του " ναι μιλαει και το μιτσοκολο παντρεμενη ευτηχισμενη και εγκυος" απ τα 15 μου μεχρι προτεινος , τωρα ειμαι 28 την εβγαζα στα νοσοκομεια. Χαμογελαστε και ξεκολληστε πραγματικα η ζωη θελει κοτσια , πιαστε την απ τα @@ και προχωρηστε
Καλο πασχα αλικακι μου να εχουμε με υγεια!!! :) :D
Θενκς!!! Το ξέρω!!!!!Quote:
Originally posted by AliceSante
Quote:
Για μενα "καλύτερο" δεν είναι μια κοπέλλα που έχει τέλειο σώμα, κάπιος ο οποίος έχει πολλά λεφτά, κάπιος ο οποίος έχει τον τέλειο σύντροφο, κάπιος ο οποίος έχει τεράστειο σπίτι χωρίς δάνεια κτλ.
Για μένα "καλύτερο" είναι αυτός που όσα προβλήματα και να έχει, όσα εμπόδια και να βρίσκει στην ζωή του, συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, να χαμογελάει, και να λέει θα τα καταφέρω!!!!
:thumbup: polinaki moυ είσαι απόλαυση!!!!
Καλημέρα μιτσοκολο μου!!!!!
καλημερααααααααααααααα :)
Ελα ρε ψυχη που εισαι;; Καλημερα!!
εχει καταπληκτικη μερα :)
εκει τι καιρο εχετε?
Καλημερουδια Πωλινακι μου! Πλησιαζουν και τα γεννεθλια σου ε; Ψηνεσαι να τα κανουμε μαζι καπου στη μεση; Για λιγοτερα εξοδα ξερεις :P xaxaaxa η τσιγκουνια σε ολο της το μεγαλειο :lol: :lol:
13/5 ειναι τα δικα μου! ολες μαζι να τα κανουμε
Και δω κλικακι απιστευτη μερα. !!! Αντε κοπιασεεεε χεχεχε
ηδη εχει ψιλοφτιαξει η διαθεση μου κοριτσια!!επειδη μιλησα μαζι σας!!μιτσοκολο ΔΕΝ υπαρχεις(κωλοδαχτυλο μερα που ειναι??:lol::lol: )!!λαικ!!!
σιγα σιγα σας αποχεραιτω!!εμεινε και το καθαρισμα στη μεση,κλασσικα...
σας φιλω!με υγεια!καλη μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Ναι!!!!!! 4 Μαίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Καλημερουδια Πωλινακι μου! Πλησιαζουν και τα γεννεθλια σου ε; Ψηνεσαι να τα κανουμε μαζι καπου στη μεση; Για λιγοτερα εξοδα ξερεις :P xaxaaxa η τσιγκουνια σε ολο της το μεγαλειο :lol: :lol:
Μωρέ ας ήμουνα ελλάδα και τα κάναμε όπου ήθελες!!! Αλλά εγώ θα έφτιαχνα την τούρτα!!!!
Ασε φτιάχνω μια τούρτα για τα γενέθλιά μου, πρώτη φορά ασχολούμε με τούρτες, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό!!!! Την μέρα των γενεθλίων μου που θα είναι τελειωμένη η τούστα, θα σας την δείξω!!!!
Προς το παρόν έχω φτιάξει την διακόσμηση!!!!
πολυ χαιρομαι που νιωθεις καλητερα! ειδες? μωρε ολοι ζορια τραβαμε το θεμα ειναι να την παλεψουμε!
καλα βρε και συ κρατησου λιγο μετα το Πασχα κανεις κωλοδαχτυλο :lol: :lol: :lol: :lol:
clikaki η Πωλινα 2 εσυ 15 και γω 24 ειμαστε τα κοριτσια του Μαη βλεπω ε? χαχαχαχ
http://www.youtube.com/watch?v=qao3PbT6aT4
α σορρυ στις 4! εγω φτιαχνω χρονια τουρτες , αμ τι πως νομιζεις οτι εχτησα αυτην την κορμαρα? :lol: :lol:
φετος με το καλο θα την κανω σοκολατα-φραουλα
Μιτσοκολο μου 4 Μαίου οχι 2!!!!
Αλλά και πάλι κορίτσι του Μαη και ταυράκι!!!!
ναι ναι το διορθωσα παραπανω , εγω διδυμακι , και στα κιλα και στο ζωδιο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τούρτες φτιάχνω, αλλά δεν έφτιαχνα με σχέδια!!!!! Απλά τούρτες με σαντυγί από πάνω κτλ. ξέρεις απλά πράγματα. Φέτος με έπιασε να φτιάξω με ζαχαρόπαστα, και με 3d σχέδια !!!
Τώρα θα κάνω μια διόροφη turvy topsy τούρτα, με δεν θα σας πω τί σχέδια πάνω, και γεύση κρέμα-φράουλα!!!!
ασχετο αλλα κοιμαμε ορθια ολη μερα καθε μερα εδω και 3-4 μερες :lol: :lol: :lol: :lol: Πωλινα ειχες και συ υπνηλια στην αρχη της εγκυμοσυνης σου?
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
clikaki η Πωλινα 2 εσυ 15 και γω 24 ειμαστε τα κοριτσια του Μαη βλεπω ε? χαχαχαχ
http://www.youtube.com/watch?v=qao3PbT6aT4
Ναι μέχρι τον 3 μήνα. το μόνο που με ξυπνούσε κάπως ήταν όταν έπεινα την διαλυόμενη βιταμίνη μου.Quote:
ασχετο αλλα κοιμαμε ορθια ολη μερα καθε μερα εδω και 3-4 μερες :lol: :lol: :lol: :lol: Πωλινα ειχες και συ υπνηλια στην αρχη της εγκυμοσυνης σου?
!!!!!
εμετους ζαλαδες? αλλαγη γευσης? ευχομαι να μη μου κανει εμετους το σκατουλακι μου γιατι καηκα. τρωω που τρωω λιγο?
Μέχρι την 15 βδομάδα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως εκτός από την υπνηλία.Quote:
εμετους ζαλαδες? αλλαγη γευσης? ευχομαι να μη μου κανει εμετους το σκατουλακι μου γιατι καηκα. τρωω που τρωω λιγο?
Μετά, ας μήν το συζητήσουμε καλύτερα!!! Αλλοστε είναι γνωστό ότι ήμουνα 15 βδομάδες στο νοσοκομείο μέσα και ότι γέννησα 30 βδομάδων.
Αλλά σε σένα θα πάνε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ καλα!!
ναι Πωλινακι μου την ξερω την ιστορια σου την ειχαμε κουβεντασει στις αρχες, τελος καλο ολα καλα που λενε και περασμενα ξεχασμενα...
μακαρι να πανε ολα καλα , αυτο το μωρο το θελω οσο τιποτε αλλο, και προσπαθω να φαω καλα και να ξεκουραζομαι οσο γινεται
Ακριβώς κούκλα μου, περασμένα ξεχασμένα αφού τώρα πια έχω έναν υγιή κούκλο!!!!!
Καλά κάνεις, η ξεκούραση είναι το παν. Οχι βάρος, όχι απότομες κινήσεις. Οι πρώτοι 3 μήνες είναι το παν.
Το είπες στην Ναταλία? Πως αντίδρασε? Μίλησα προχθές μαζί της αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθει από σένα!!!
σκεφτομαι δλδ συνειδητοποιω πως δεν εχω φιλους,ουτε εναν.
οκ στη σχολη εχω 1-2 ατομα λεμε τπτ για τη σχολη, μαθηματα κλπ.
αλλα τωρα πχ καθομαι τοσες μερες σπιτι εκτος απο 1-2 βραδια που ήρθε ο φίλος μου (και ευτυχως για κανα 2 ακόμη, το μόνο θετικό!!)
Γενικά δεν εχω προβλημα που εκοψα απο τις παλιες μου φιλες, απλα δεν εχω να μιλήσω σε κανεναν. ωρες ωρες σκεφτομαι πως ειμαι "καταθλιπτική" (όχι τόσο βαρια όσο ακουγεται) πχ μου λενε κατι χαρουμενο κ εγω ή μενω ανεκφραστη ή σπαω ενα γελακι με δυσκολια.
ενω φορες λέω μπα.. δεν ειμαι καταθ/τικη αλλά απλά μοναχική, μου αρέσει η μοναξιά μου, μου δίνει μια ασφάλεια.
και μετά μπουμερανκγ στη προηγουμενη σκεψη.
επίσης δε μου κανει καλό που μενω ξύπνια αυτες τις μερες.
βασανίζομαι με σκέψεις, αλλά απο την 'αλλη γιαυτο δε μπορω να κοιμηθω.
καλημερα και χρονια πολλα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςς εμεις καναμε την πρωτη ανασταση στις 11 και σπασαμε τις σταμνες, χαμοςςς και του χρονου να εχουμε υγεια κοριτσια!
Πωλινακι ναι μιλησαμε και χαρηκε πολυ η γλυκια μου!!! :love:
Sisaki μου μην ανυσηχεις απλα ετσι ειναι ο τυπος σου, δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι! (ευτηχως) :love:
Καλημέρα μιτσοκόλο μου!!!!!!
Το ήξερα πως θα χαρεί πολύ, αχ είναι πολύ καλή και γλυκιά!!!!
Καλημεραααααααααααααααααα αααααα χιχιχι ναι ναι ειναι ψυχουλα απιστευτη!!!!!!!