:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Κι αυτό από μακρυά. Σκέψου από κοντά τι κέφι θα κάναμε!!!
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Κι αυτό από μακρυά. Σκέψου από κοντά τι κέφι θα κάναμε!!!
Κατέβασα και το πανζούρι, για να κω...χτυπιέμαι, χωρίς να γίνομαι θέαμα από τους απέναντι!
Κορίτσια, χορεύω!
Από κοντά... άστο πάνω μου!
Καλά ξηγιέσαι. Τι σημαίνει δεν ξέρεις τσιφτετέλι; Ο χορός βγαίνει από μέσα μας. Δεν θα πάμε και στο dancing with the stars.
Εγώ συνεχίζω τον δικό μου χαβά!
Δείτε στο 5.25 :lol::lol::lol::lol::lol: δεν παίζεται ο καμπαμαρού! Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι η μασκότ του φόρουμ :lol::lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=4sDcEwIh-5U
http://www.youtube.com/watch?v=Zfauu...eature=related
Αυτό το cd το αγόρασα κιόλας από μαύρο, δεν έδινα λεφτά για νόμιμη αγορά και φυσικά μου χάλασε στην πορεία. Το έκαψα!
Eli μου, σαν να μου αρέσει τελικά ο καμπαμαρού... Σαν να μου φέρνει κιόλας :dork: Πράγματι, για το φόρουμ μας είναι ότι πρέπει!
Τζίνα μου, ξέρω, δεν ξέρω, δε με νοιάζει! Ό,τι μπορώ κάνω! Λέγοντας δεν ξέρω, εννοώ ότι δεν έχω χορέψει ποτέ δημόσια, μόνο κουνιέμαι στις καρέκλες... Τώρα, όμως, που δε με βλέπει κανείς, τα δίνω όλα! Δώσε!
http://www.youtube.com/watch?v=u3iA-gPgtPo
ʼβα και τα δύο τραγούδια της Κοκκίνου τα έχω χορέψει τρελά. Eli λες το επόμενο όνομά μας να είναι καμπαμαρουρένιες, θα φρικάρει η Ναταλία!!
Η Ναταλία θα μας κόψει και την καλημέρα!
Γλαύκη, μωρό μου, ουου!! Μας καμαρώνεις φαντάζομαι...
Kοριτσακια μου καλησπερα!Μου εχετε λειψει αφου μπαινω σαν κλεφτης κ δεν προλαβαινω να διαβασω ολα οσα θελω.Ο Νικολακης παλι εχει κολλησει με ενα παιχνιδι κ δεν μου δεινει το λαπτοπ.Εδωσα σημερα ομως για φτιαξιμο την μοναδα του υπολογιστη κ αν δεν κανει μια περιουσια η επισκευη σε λιγες μερες θα εχει τον υπολογιστη κ εγω το λαπτοπ.Για την ανεργια μη μιλατε παιδια.Ενας λογος που μπαινω στο φορουμ ειναι για να ξεχναω τα προβληματα.Δουλευουμε μια ζωη,καναμε 3 μαγαζια κ οχι δεν μπορουμε να βγαλουμε μεροκαματο αλλα ουτε τις υποχρεωσεις μας δεν μπορουμε να πληρωσουμε.Ασε που λεγαμε οτι κανουμε κατι για το παιδι μας,που δεν προχωρησε στα γραμματα οπως λενε,κ τελικα το εγκλοβισαμε σε ενα χωρο κ το αφησαμε ατεχνο κ ανεργο σχεδον τωρα πια.Κ αλλες φορες εχουμε περασει δυσκολιες αλλα ειναι η μονη φορα που ο αντρας μου εχει φοβηθει κ γονατισει.Ηταν που ηταν απαισιοδοξος κ γκρινιαρης τωρα η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου.Ευτυχως το αλλο μας παιδι που δουλευει στον ΟΤΕ εκει που φοβομασταν οτι μπορει να απολυθει κ εκει θα ηταν το τελειωτικο χτυπημα,πηρε προαγωγη κ εγινε προισταμενη κ μαλιστα η μικροτερη σε ηλικια που εχει γινει ποτε στον ΟΤΕ τοτε που ειχαμε τη συναντηση στην Αθηνα.Φυσικα δουλευει κ αυτη 12ωρα κ οχι 8ωρα που θα επρεπε κ απο 1 Ιανουαριου εχει κ μειωση μισθου 12%.Το κακο οτι την εχουμε μακρια μας κ μαλιστα τωρα θα παει κ 6 μηνες Γερμανια.
Τζινακι μου πολυ με συγκινησες με το ποιημα που εγραψες για το Ναταλακι μας.Δεν μπορει να βγει απο το μυαλο μου το τι περναει κ επειδη εχω χασει το μπαμπα μου ξερω ποσο οδυνηρο ειναι.Ειναι θαυμασιο παντως το συναισθημα που βγαζει,το πως εκφραζεται για τη μαμα της.Πρεπει να ειναι θαυμασιος ανθρωπος.
Γιωτουλινι μου ευχομαι κ σε σας οτι καλυτερο.Ποτε δεν θα μπορεσω να καταλαβω γιατι καποιοι ανθρωποι πρεπει να υποφερουν ετσι κ γιατι καποιοι πρεπει να φευγουν σε μικρες ηλικιες.
Αφες Μπρογιερ οσο για σας οταν ερθω στην Αθηνα θα εχουμε οργανωμενο μαθημα μαγειρικης ζαχαροπλαστικης μονο που θα σας στοιχισει λιγο ακριβα σαν μεγαλος σεφ που ειμαι!Στη Τζινα θα ερθει φτηνοτερα αφου συνοδεια μαμας θα με μαθουν να φτιαχνω λαλαγκοοργανα που δεν ξερω!ΝΟ 4 παρακαλω!Σας φιλω γλυκα ολες κ την αγαπημενη μου που δεν εχει μπει καθολου κ ευχομαι να μην ειναι χειροτερη η κατασταση.
Γλαύκη μου συγχαρητήρια για την προαγωγή της κόρης σου. Τουλάχιστον είναι ένας καημός λιγότερος. Προκειμένου να μου μάθεις να φτιάχνω αυτόν τον υπέροχο κορμό σου κάνω και λαλάγγι 8, 9, 10 ότι νούμερο θέλεις!
Χαρά μου, κι εμείς ξεκινήσαμε απαισιόδοξα σήμερα, αλλά στην πορεία ανεβήκαμε, ελπίζω...
Τώρα που μου έστειλε η Τζίνα και δουλειά για το σπίτι, καταλαβαίνεις....
Τελικά όλοι ή μάλλον οι περισσότεροι κρύβουμε μέσα μας ένα γυφτούλι, είμαι σίγουρη! Θυμάμαι το Νο3, όχι λαλάγκι, τραγούδι, το είχε σαν ήχο κινητού ένας πρώην γκόμενος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνό του, ντρεπόμουν και έτρεχα να κρυφτώ! Τώρα όμως? Θα ήθελα να μπορούσε να με δει από μια μεριά!
Τον κορμό θα μου τον κάνει η χαρά μου και θα τον φάω όλον μόνη μου!
Τζίνα, μπορείς να μου κάνεις ένα λαλάγγι Νο5? Το ξέρω πως είμαι υπερβολική, αλλά τώρα αυτό χρειάζομαι. Μετά, θα σου ζητήσω και το Νο3, που νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω γενικά. Αν και δε θυμάμαι ακριβώς, παίζω στο Νο3 και στο Νο4.
Καλα εχω βαλει 8 τραγουδια + τον Καμπαμαρου που ειναι απιστευτος,δεν τον ηξερα Ελι,να παιζουν ταυτοχρονα!Γινεται το ελα να δεις!Αβουλινι σε εσωσε η Αρβανιτακη κ το θα σπασω κουπες!Θυμισε μου να στις βρεξω τελος του μηνα που θα ερθω Θεσσαλονικη.....