boo φάε λίγο έστω και με το ζόρι.Δεν σε έχουμε για να μας πέσεις κάτω.
Printable View
boo φάε λίγο έστω και με το ζόρι.Δεν σε έχουμε για να μας πέσεις κάτω.
πως να φας αμα δεν πεινας?ολο καφεδες και χυμους ειμαι και τρωω 1 φορα μονο το απογευμα..
ξεκινησα το aloperidin 1η φλεβαρη.μετα απο 10 μερες μου κοπηκε η ορεξη.σχετιζεται?
και με στεναχωρει αυτο μηπως με παρει η κατω βολτα παλι και γινω ακτινογραφια παλι..εχω προσπαθησει πολυ να παρω κιλα.ειμαι 1.72 και τωρα ειμαι στα 51 κιλα ενω ημουν 54..
Είσαι πολύ λίγα κιλά.Μπορεί να φταίνε και τα φάρμακα αλλά μην πίνεις πολύ καφέ γιατί κόβει την όρεξη.
τι να πω...ολοι παχαινουν με τα φαρμακα κι εγω αδυνατιζω...αμα σου λεω οτι ειμαι αναποδος ανθρωπος..ακομα και σε αυτο αναποδη ειμαι!
Χαχα ναι βλέπω την υπογραφή.Μην ανησυχείς και εγω με τα αντικαταθλιπτικά αδυνάτισα ενώ οι περισσότεροι λένε παχαίνουν.Εμένα βέβαια κουτί μου έκατσε χαχαχαχα.Είναι πως θα τον πιάσει κάθε οργανισμό.
Λοιπόν σήμερα έγινε το θαύμα των θαυμάτων. ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΘΗΜΑ δεν πήγε τελικά χαμένη αυτήν η εξεταστική.
...πόσο απελευθερωτικη ειναι η συντριβή καθε αυτο-εικονας που προερχεται απο τον περιγυρο,η επικρατηση της επιθυμιας για αυτοδιάθεση
Η αυτόεικόνα δυναμιτίζει αναταράξεις στο εγώ που σκοπό έχει την αντανάκλαση του είναι σε ατραπους ξενουσ και συνάμα δύσβατουσ στο εμείς για την ακρίβεια το εξανδραποδιζουν εισ το διηνεκεσ αυτά είναι εγγυημένα μου τα είπε ψυχίατρος
τα μονα κιλα που πηρα ποτε μου απο τα φαρμακα ηταν οταν πρωτοπηρα remeron.ειχα παρει 10 κιλα απο τα 44 πηγα 54 και οταν το σταματησα τα ξαναεχασα..μετα σιγα σιγα εφτασα παλι τα 54.τωρα που το ξαναπαιρνω δεν αυξηθηκαν παλι τα κιλα.εμεινα στασιμη.
και τωρα με το aloperidin παλι μου κοπηκε η ορεξη..
εκτος κι αν φταει τιποτα αλλο και μου κοβεται η ορεξη.δε ξερω πραγματικα
μπραβο!
Μου τα είπα ένα γνωστός της κόρης του περιπτερά που είναι καψούρης καψούρακοσ με μια μέλισσουλα μελισσακι που ακούγανε κάποτε του Αιγαίου τα μπλουζ και τα λέγανε κι έτσι τα άκουσα κι εγώ
χααα-χα καλα μαθε πρωτα να τονιζεις τις λεξεις και να βαζεις σημεια στιξης και ασε την ειρωνια γιατι τα γενικοτερα γλωσσικα skill σου ειναι για εκπομπή του Αλέφαντου