Αν μπορούσες να δεις το φρυδάκι μου τώρα, δεν θα σου έκανε και τόσο εντύπωση! :D
Printable View
Αν μπορούσες να δεις το φρυδάκι μου τώρα, δεν θα σου έκανε και τόσο εντύπωση! :D
Τζίνα, άκου κι αυτό και θα κουφαθούν και τα υπόλοιπα ζωάκια σου:
http://www.youtube.com/watch?v=94t8LvBPNUk
Έπλενα πιάτα και πήγαινα πέρα δώθε, πέρα δώθε, μετά το ξαναέβαλα, με στεγνά χέρια και τα έδωσα όλα! Μάλλον το'χω τελικά, γιατί μέχρι και το στήθος μου κούνησα, σκύβοντας ελαφρώς, μπροστά στον ανύπαρκτο θαυμαστή μου!
Το άκουσα πριν που διάλεγα για να σου στείλω δουλειά στο σπίτι αλλά τελικά προτίμησα την ελληνική έκδοση. Εγώ κατεβάζω από το You tube τραγούδια μετατρέποντας τα βιντεάκια σε τραγούδια με το freeyoutubetomp3 και μετά τα γράφω σε cd και τα βάζω στο στέρεο. Τον ξέρεις αυτόν τον τρόπο;
Αυτά που ακούω μου φαίνονται κινέζικα... Από τεχνολογία δυστυχώς δε σκαμπάζω και πολλά.
Κάποτε η Ναταλία μου είχε δείξει αφελώς πώς να βάζω σε σας βιντεάκια και τώρα το έχει μετανιώσει πικρά! Δημιούργησε ένα τέρας! Δεν είχα τέτοιο σκοπό, προέκυψε στην πορεία. Και να πω και κάτι? Αν είναι να έχει τέτοια αποτελέσματα, χαίρομαι γι' αυτό. Γιατί ανέβηκες κι εσύ σήμερα. Δε λέω ότι θα το κάνω συχνά, αλλά πού και πού χρειάζεται. Αφού δεν έχουμε χρήματα, να ξεσαλώσουμε έξω, μέσα, με τα ζωάκια μας και το φανταστικό κοινό μας, να μας χτυπάει παλαμάκια.
Τελικά βρήκα τον τρόπο να αποφορτίζομαι. Με το που γύρισα από τις διακοπές, να σου η κατάθλιψη, οι ευθύνες, οι λογαριασμοί, τα τρεχάματα, η έλλειψη φίλων και ευκαιριών, ήρθαν όλα και με τρέλαναν. Σήμερα, φορώντας τη γαλάζια μου πυζάμα, χόρεψα, γυμνάστηκα, τέλος τα δάκρυα και οι αναστεναγμοί. Τι θα κάνουμε? Όπως όλος ο κόσμος κι εμείς. Το πολύ πολύ να μην έχουμε σε λίγο να φάμε, οπότε θα αδυνατίσουμε κιόλας.
Ήρθε το παρεάκι μου, κορίτσια!
Είχε πάει να παρηγορήσει μία κοπέλα, που έχασε πρόσφατα τον άντρα της και είναι στο μαύρο της το χάλι. Έχει γούστο να ξαναπέσω, δεν θα το αντέξω, όχι πάλι.
Θα ακούσω όσα έχει να μου πει για τη συνάντηση και αν δεν βυθίστηκε με τη σειρά του στη στενοχώρια και μου το μεταδώσει, ίσως δώσω μία σόλο παράσταση αυτών που χόρεψα σήμερα.. Αστειεύομαι, άλλο να χορεύεις μόνη και άλλο να ξεφτιλίζεσαι και μάλιστα σε άνθρωπο που μόλις γύρισε από κάτι τέτοιο!
Τα λέμε μετά, φιλάκια!
Μου άνοιξες τα μάτια!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εγώ κατεβάζω από το You tube τραγούδια μετατρέποντας τα βιντεάκια σε τραγούδια με το freeyoutubetomp3 και μετά τα γράφω σε cd και τα βάζω στο στέρεο. Τον ξέρεις αυτόν τον τρόπο;
Χαίρομαι. Αν χρειαστείς κάτι πες μου.
Μπομπώωωωωωωωω!Δεν είναι να σας αφήσω ούτε για λίγο χωρίς επιτήρηση!
Οι σελίδες τρέχουν ενώ το ρεπερτόριο από την κλασσική μουσική βούλιαξε στην παρακμή!
Με τρόμο βλέπω το δίδυμο ʼβα-Τζίνα να τα βρίσκει σ'επκίνδυνο βαθμό!Μάλλον πρέπει να σας χωρίσω απ'το ίδιο θρανίο...
Τι να πρωτοσχολιάσω που σε πέντε ώρες ξυπνώ κι έχω πολύ μάλιστα τρέξιμο...Θα περιοριστώ τηλεγραφικά στα εξής:
-Απαρατσούκλωτη,ευχαριστώ για το ποιηματάκι των ευχών!Αμήν!Αμήν!Αμήν!Υπέροχ ο με τον αστερίσκο ωστόσο
της "Κυρίας",που δε χωνεύεται με τίποτα από ένα μικρό κι αθώο-ναι,αθώο,δε θέλω γελάκια-κοριτσάκι!
-Αλαλουμένια μου,ευλογημένη χρονιά και σ'εσένα,αγάπη μου,όπως ακριβώς τη λαχταράς για σένα κι όσους αγαπάς!
Συγνώμη για το απόγευμα.Με πέτυχες την ώρα του επισκεπτηρίου της εντατικής.Ελπίζω αύριο να σου τηλεφωνήσω...
-Πωλινάκι,ελπίζω να νιώθεις καλά στο σώμα και τη διάθεση σου και σύντομα να βρεις και πάλι τον πληθωρικό καλό σου εαυτό!
Είσαι στη σκέψη μας!Το ξέρεις πως δεν είσαι μόνη και δε χρειάζεται να περνάς αυτό το δύσκολο διάστημα στην απομόνωση.
Εκτός ασφαλώς αν αυτό πραγματικά νιώθεις να έχεις ανάγκη!Σ'έχω κι εγώ παραμελλημένη τελευταία...Με καταλαβαίνεις,το ξέρω.
-Γλαυκουλίνι μου,θα σου τηλ. με την πρώτη ευκαιρία.Αύριο ελπίζω κι εσένα.Ευχαριστώ και για το μήνυμα και την αγάπη σου και όλα!
Δεν προλαβαίνω ν'απαντήσω!Ακόμα έχω αναπάντητες ευχές καλής χρονιάς να σκεφτείς...Δε σ'αποφεύγω πάντως με την καμία!
Για τα του ταξιδιού μας θα τα πούμε προσωπικά.Θα συζητήσουμε τα ενδεχόμενα ανάλογα σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι.
Και το ένιωθα πως δε με παίρνει να κάνω σχέδια για τόσο μακριά όταν τα κλείναμε τα εισιτήρια!Τέλος πάντων,θα βρούμε άκρη.
Παρεμπιπτόντως,μάστερ σεφ όσο από το τραπέζι οφθαλμολουστήκαμε και μου αρέσεις που όταν λες κορμός,
κυριολεκτείς!Να ξέρω να σου παραγγείλω Πλάτανο Ηρακλή(κοινώς "γηραιό").Αλήθεια τι είναι εκείνο το πράσινο,
που ενώνει τα παντζαραστέρια;Και τι θα πει δε σ'άφησαν να φωτογραφήσεις και τα κυρίως;Να τα χλαπακιάσουν μια χαρά ήξεραν ε;
-Αφές Μπρόγιερ,σας φιλώ γλυκά γλυκά!Κρατάτε σημειώσεις από το σεμιναριο,που χάνω,γιατί θέλω-μόλις ηρεμήσω-τα πάντα όλα!
Κι εσάς σας ευχαριστώ πολύ για τη γλυκειά σας σκέψη και την συμπαράσταση,που μου δείχνετε,όπως και όλοι άλλωστε!
-Γιωτουλίνι μου,θέλω να ευχηθώ στη μανούλα καλά αποτελέσματα στις αυριανές εξετασούλες και σ'εσένα σύντομη
αποκρυστάλωση!Καλύτερα να τα κάνεις σκουλαρίκια παρά να τα έχεις μέσα σου να σε γδέρνουν και να στομώσουν πουθενά!
Τώρα που είπα για κόσμημα θυμήθηκα που έχω τόσες μέρες που είδα το υπέροχο καρδουλένι λαδί κολιέ της Κατερίνας
και δε σου γκρίνιαξα που δε μου έκανες κι εμένα τόσες μέρες!Φαντάσου πόσο δεν είμαι ο καλός πρήχτης μου εαυτός!
Και μη μου πεις πάλι για το σιντί!--->A! THIS! LAST YEAR!
-Aβουλίνι,που μας ήρθες ορμητική να καλύψεις το κενό όσων ημερών απουσίαζες!Λουσμένο μου με την τελευταία σταγόνα,
τώρα που μου στήθηκες ένα κ@λαράκι δίπλα της Γιώτας,μια που το έχεις πλέον γοητευτικό και συμβολίζον σεξουαλικά υπονοούμενα(69),
δώσε ένα ποσοστό απ'ό,τι βγάλεις και για μας που έχουμε πολλά έξοδα εκεί που μπλέξαμε και το δικό μου δε βγάζει ούτε τον ορό!
Φαίνεται λόγω όγκου το περνούν για σκόπελο που πρέπει να αποφύγουν και πέφτουν μετά στα δικά σας στημένα κ@λαράκια!
-Αγγελουδάκι μου,ωραία σας μπήκε κι εσάς ο χρόνος,βλέπω!Λυπάμαι πάρα πολύ για τη σημαντική κι αιφνίδια απώλεια σας,
που δε δείχνει να τη χωρά η λογική!Ποιός ξέρει τι εγκλήματικές αμέλειες έχουν χωρήσει για να καταλήξει η γυναίκα τόσο αινιγματικά!
Αλήθεια,έχετε βγάλει κάποια άκρη;Εντοπίσατε τους υπευθύνους;Ο καλός σου πώς το τακτοποίησε μέσα του;Εσύ,βράχος δίπλα του ε;
Αναφορικά με τα παραλειπόμενα τώρα,να υποθέσω πως η θανούσα ήταν μοναχοκόρη;Ο πατέρας του καλού σου;Ζει;Τι γίνεται μ'εκείνον;
Η δική μου σκέψη για το λεπτό ζήτημα της γιαγιάς είναι να μένει στο σπίτι της,στη σειρά της,εκεί που επιθυμεί και αν δεν υπάρχουν
άλλοι συγγενείς που να ζουν εκεί κοντά να την έχουν κατά νου τους,να ζητήσετε από κάποια γειτόνισσα ή φίλη της σε καλή όμως κατάσταση
να έχει το νου της,να της κάνει κάποιες ώρες παρέα τις καθημερινές,να τακτοποιεί ό,τι χρήζει φροντίδας και τα τρία εγγόνια
να μοιράζονται την αμοιβή της.Εναλλάξ δε,να πηγαίνετε τα Σαββατοκύριακα εκεί μαζί της,να της ψωνίζετε και να της κάνετε παρέα.
Θα σας πέφτουν τρία Σαββατοκύριακα το δίμηνο!Από το να την έχετε σπίτι σας και να μην είναι ούτε εκείνη ούτε εσείς καλά,
νομίζω πολύ μικρό το τίμημα.Τον οίκο ευγηρίας τον θεωρώ πολύ σκληρό κι απρόσωπο πράγμα,ειδικά τώρα
που η γυναίκα έχασε τόσο ξαφνικά το παιδί της και σίγουρα θα της είναι αφόρητα δύσκολο να συνεχίζει να ζει!
Κάπου εδώ λέω να κλείσω για απόψε...Φιλάκια πολλά πολλά σε κάθε ζευγάρι αγαπημένων μαγουλακίων!
Και σ'όσες δεν αναφέρθηκα προσωπικά,όσες έχουν καιρό να μπουν να ξέρουν πως δεν τις ξεχνώ ποτέ
και σαν τον πατέρα του άσωτου υιού έχουν το μεγαλύτερο μέρος έγνοιας μου και προσμένω επανεμφάνιση τους!
Ωραίο τηλεγράφημα!Ο ορισμός της συντομίας!ΣΤΟΠ!
:thumbup: Καλή ποιητική καριέρα,απαρατσούκλωτη!Quote:
Ναταλία είπα να σου αφιερώσω την αρχή της ποιητικής μου καριέρας...
χιχι και να σε παρακινήσω για παρατσούκλι γιατί το στερητικό σύνδρομο συνεχίζεται:
Ξέρω μία σωστή Κυρία που τη λένε Ναταλία,
έχει χιούμορ, είναι ωραία κι όλοι τη θέλουν για παρέα.
Έχει πείσμα, έχει θάρρος, και είναι όλων μας ο φάρος.
Μα πάνω απ'όλα είναι ΑΞΙΑ γιατί,
φροντίζει με περίσσεια αγάπη το Ντουλί.
Εύχομαι το νέο χρόνο, να μη ζήσει άλλο πόνο,
και αντί για Γολγοθά να έχει γαλήνη στην καρδιά.
Θεέ μου κάνε ένα θαύμα να της φύγει αυτό το τραύμα,
και δώσε της πάλι τη χαρά με τους δικούς της αγκαλιά.
Αυτός ο μύθος με το επίπεδο μου έχει καταντήσει αηδία!Πώς χτίστηκε ούτε που ξέρω!Quote:
Originally posted by Ava
Εγώ, Ναταλία μου, σου αφιερώνω όσα αγγίζουν τη δική μου καρδιά και ας μην είναι του επιπέδου σου.
Ελπίζω να φτάνει ως εκεί η αγάπη μου, αυτό θέλω να σου μεταγγίσω. ʼκου λοιπόν:
http://www.youtube.com/watch?v=uOtL9...eature=related
Εγώ πάντως βροντοφωνάζω πως δε διαβάζω,δεν έχω γνώσεις ούτε μνήμη ούτε τίποτα!
Φτάνει και παραφτάνει!Σ'ευχαριστώ για όλες τις αφιερώσεις!Υπέροχη μουσική!Μου έβαλες και το αγαπημένο μου κομμάτι
από την ωραία κοιμωμένη(όταν είμασταν παιδιά είχαμε δίσκους με κλασσικά παραμύθια επενδυμένα με κλασσική μουσική
κι είχα κολλημένη εκεί στο χορό αυτό τη βελόνα συνέχεια!) καθώς κι εικόνες που με γύρισαν στο ταξίδι στη Ρωσσία με το Ντουλί μου...
Το παραπάνω κομμάτι της Ρεμπούτσικα,από τη μουσική επένδυση της σειράς που έβλεπε κι η μαμά
("η αίθουσα του θρόνου"με το πρωτάκουστο τότε-για μένα τουλάχιστον-υπέροχο όνομα "Γλαύκη")
της το τραγούδισα στη χθεσινή επίσκεψη,που της αρέσει και που μας το αφιέρωσες.Πού και πού φάλτσαρα από λυγμό
συγκίνησης,αλλά δεν πειράζει.Την ταξίδεψα ελπίζω σε όμορφα λιβάδια με ηλιοτρόπια,ζεστά καλοκαίρια κι αγνούς έρωτες...
:thumbup:Quote:
Originally posted by Eli
Όσο για σένα ʼβα μου που ήσουν το σπίρτο για όλο αυτό το κατεβατό :bigsmile: από το λίγο που σε έχω γνωρίσει, νιώθω ότι είσαι ένας άνθρωπος με σπάνια καρδιά και μία πολλή γλυκιά ψυχή και σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια βρίσκεσαι πολύ υψηλά στην δική μου κατάταξη. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, η δουλειά σου, το μέρος που ζεις, τα κιλά σου, είναι η βιτρίνα σου. Όποιος δεν κάνει τον κόπο να κοιτάξει λίγο πιο βαθιά, δικό του χάσιμο ;). Έχεις απίστευτο πηγαίο χιούμορ, δεν φοβάσαι να τσαλακώσεις τον εαυτό σου, είσαι ψυχή ρομαντική και λίγο παιδική και παιχνιδιάρικη, τι όμορφα προσόντα όλα αυτά! Αυτά τα λίγα από το μέσα σου εγώ έχω γνωρίσει και με γοητεύουν τόσο πολύ! Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι να μην με παρεξηγήσεις για όσα γράφω :blush:
http://img88.imageshack.us/img88/420...8529412102.jpg
Quote:
Ο πρώην άντρας μου ήταν μουσικός κι έγραφε μουσική εδώ και στη Βιέννη για θέατρο, κινηματογράφο κ.α.
Πολύ κουλτούρα σου λέω! Είχε ένα υπέροχο στούντιο ηχογραφήσεως στο σπίτι μας ...
--->Trois Couleurs : Bleu
Αχ!Αυτό σου το παρεάκι!Quote:
Originally posted by Ava
Ήρθε το παρεάκι μου, κορίτσια!
Είχε πάει να παρηγορήσει μία κοπέλα, που έχασε πρόσφατα τον άντρα της και είναι στο μαύρο της το χάλι.
Όταν λέμε "παρηγορήσει" δε φαντάζομαι να υπερβάλουμε ε;
Αλίμονο του!
Καλημερούδιαααααααααααααα !
Έλα,χουζουρλούδες να σηκωνόμαστε...Μια θετική-ελπίζω-μέρα ξημέρωσε για τα καλά!Εσείς;Ακόμα παπλωματάτες;Θα σας μαλώσω!
Αγαπούλα? Καλημέρα! Τι χαρά που σε βρίσκω εδώ!
Εύχομαι σήμερα να ξημερώσει για σας μία καλύτερη μέρα από τη χθεσινή και από τις προηγούμενες γενικώς. Τα δεδομένα στους ασθενείς αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες και αυτό γίνεται και προς το καλό! Θυμάμαι και τα δικά μου τώρα μαζί σου. Είχαμε δει την προηγούμενη μέρα το μπαμπά, σε χάλι μαύρο, δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και όταν μου είπε ο γιατρός πως είναι καλά, δεν κρατήθηκα και του είπα, πλάκα κάνετε γιατρέ, φυτό είναι ο άνθρωπος, πού το βλέπετε το καλά? Και είχα βάλει τα κλάμματα και με έβγαλαν έξω από την εντατική, γιατί εκεί απαγορεύονται οι συγκινήσεις. Την επόμενη μέρα πήγα, με βαριά καρδιά και είχε γίνει θαύμα! Επικοινωνούσε με το περιβάλλον και πήγαμε μετά με τη μαμά και το γιορτάσαμε με μία σόδα σε ένα κλασικό καφέ, δεν θυμάμαι όνομα, παλιό, σε όροφο, στην παραλία, πάνε και μεγάλοι άνθρωποι εκεί. Το ωραιότερο ποτό που ήπια στη ζωή μου! Μακάρι να πιούμε όλοι μαζί σήμερα, για τη βελτίωση της υγείας του Ντουλακίου!
Χθες το πάρτι συνεχίστηκε! Είχα πολύ πλάκα! Ήρθε το παρεάκι, είδα πως ήταν καλά, αφού και η χήρα ήταν καλά και φυσικά τα έδωσα όλα! Του είπα ότι χορεύω από το απόγευμα, έτσι, χωρίς λόγο. ʼρχισα τα άτεχνα τσιφτετέλια μου και ο άνθρωπος άρχισε να σταυροκοπιέται!
- "Ιησούς Χριστός νικά! Δεν σε έχω ξαναδεί έτσι! Έλα να σε μυρίσω... Μπα, εγώ ήπια δύο ουισκάκια, εσύ τι έπαθες"?
- Τίποτα, πειράζει που χορεύω?
- "Όχι, βρε παιδί μου, αλλά δεν σε ήξερα για τσιφτετελού"...
- Πολλά δεν ξέρεις για μένα..
Εκεί ανέβηκα στην καρέκλα να συνεχίσω. Με άρπαξε από τα χέρια και είπε με τη γλυκειά φωνή που χρησιμοποιούμε όταν απευθυνόμαστε σε παιδιά στην ηλικία ή στο μυαλό, "έλα, κατέβα σιγά σιγά, μην πέσεις και έχουμε άλλα"
Και τότε είπε τη θανατηφόρα ατάκα "Αυτό θα το εκμεταλλευτώ, έλα όπως είσαι, θα σε βγάλω έξω, να μαζέψουμε κανένα φράγκο"!
Υποθέτω πως τελικά δεν έχω τόσο ταλέντο στο τσιφτετελίζειν, όπως νόμιζα....
Φιλάκια και καλημέρες και στην υπόλοιπη παρέα!