Ρε ογκόλιθε εγώ μόνο το δημοτικό έβγαλα από τότε δουλεύω πως περιμένεις να μιλάω
Printable View
Ρε ογκόλιθε εγώ μόνο το δημοτικό έβγαλα από τότε δουλεύω πως περιμένεις να μιλάω
Καλά παιδιά επιτυχημένα
Ο μπιγαλησ μου τους γνώρισε κανε μια αναζήτηση είχε γίνει επιτυχία πριν χρόνια πάτα μπιγαλησ μελισουλα μελισακι
Μπιγαλησ καψουρησ καψουρακοσ
Μπιγαλησ του αιγαιου τα μπλουζ
Την μελισσούλα μελισσάκι την ξέρω και εγώ, έχουμε κοινούς γνωστούς.
Καλά ρε κούκλα πάω πάσο τότε
Να σου πω μια ιστορία ήμουν σε μια ομάδα κάποτε κι έρχεται μια κοπέλα και μας λέει ότι την κορόιδεψε ένας κλπ τι ρωτάει ένας πως τον λέγανε λέει αυτή μπαρμ******λο πεθάναμε στα γέλια δυστυχώς δεν την βοήθησε κανείς γελούσαμε όλοι
χαχαχαχαχαχχα δεν παίζει αυτό.Πρέπει να είχε iq κάτω από πίθηκο.
Σήμερα σκέφτομαι ότι ενώ χτες ήμουν μια χαρά που πέρασα το μάθημα με πήρε η μάνα μου και αντί να χαρεί και να πει μπράβο άρχισε να μου λέει για το άλλο μάθημα που δεν πέρασα.Μετά εγώ της είπα ότι έχω γράψει κάτι (γιατί μου αρέσει πολύ να γράφω,κείμενα και στίχους) και μου λέει "δεν έχω όρεξη, πάρε τη ζωή στα χέρια σου"και άλλα που δεν θέλω να γράψω.Το έκλεισα και δεν με νοιάζει αν παρεξηγήθηκε.Δεν είπα ότι δεν θέλω να πάρω τη ζωή στα χέρια μου απλά θέλω και εκείνη να με ακούει μερικές φορές.Φταίω εγώ μετα που δεν θέλω να της μιλάω στο τηλέφωνο?
Εντάξει μπορεί να είναι χαζό αλλά γιατί δεν με αφήνει να χαρώ ποτέ?
πριν 3 μερες κατεθεσα τα χαρτια μου για να περασω ΚΕΠΑ.μακαρι να παε ολα καλα.
μπορει καποιος που εχει εμπειρια απο επιτροπη να μου πει τι ρωτανε?το εχω αγχος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ :)
Ουφ...αντι να ειμαι χαρουμενη που επιτελους μου εκατσε δουλεια , που η ζωη μου μπαινει σε εναν ρυθμο , εγω καθομαι και χολοσκαω για μαλακιες! Μαλακιες που δεν θα επρεπε καν να δινω βαση. πφφφφφ αυτα σκεφτομαι!
μπραβο μνημονιακι!!!!
με το καλο!!!
ελπιζω να ειναι κατι μονιμο, αλλα και να μην ειναι, καλοδεχουμενο.
παντα θα υπαρχουν και μαλακιες και προβληματα, αλλα ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!
σκεψου επισης την περιπτωση να ειναι το αγχος σου απο τις αλλαγες (τις θετικες) που σε κανει να σκεφτεσαι τις "μαλακιες". καληα ρχη!!