επειδη παρακολουθω τις εξελιξεις,
ο τομεας σου εχει τις καλυτερες προοπτικες απ ολους.
πολυ χαρηκα που τακτοποιηθηκες :)
καλη τυχη και με τους μαλακες σου. οτι θελεις, ξερεις που θα με βρεις ;)
Printable View
Πριν λίγο πήρα το χάπι μου και θυμήθηκα την παρέα μου που είχαμε μαζευτεί πριν λίγο καιρό στο σπίτι ενός φίλου και μας έλεγε ότι για να διώξει μια γκόμενα που δεν την ήθελε πια της είπες ότι παίρνει ψυχοφάρμακα και τον παρακολουθεί ψυχίατρος και εκείνη απομακρύνθηκε....οι φίλοι μου δεν ξέρουν κάτι...τι να πεις και τι να καταλάβουν?παιδάκια
Αλήθεια είπε εγώ σε όσους το είπα απομακρύνθηκαν όλοι
Εμένα πάλι όχι όλοι ευτυχώς, είναι ένα δυο άτομα που ξέρουν την αλήθεια και παραμένουν...τώρα ένας άντρας δεν ξέρω πως θα το πάρει...ας μας πουν οι άντρες που υπάρχουν εδώ, elis πες κι εσύ αν θέλεις...
Κι εγώ πήρα τα χάπια μου με το που ξύπνησα αλλά δεν νιώθω και πολύ καλά, νιώθω πιεσμένη...αλλά δεν μπορούν να κάνουν και θαύματα, το καταλαβαίνω...φταίει και που είχαμε κόσμο κι ένιωθα άβολα λόγω αυτού...
Τι να σας πω εγώ ρε παιδιά που να ξέρω πως θα το πάρουν εγώ ξέρω εξαφανίζονται βρείτε έναν κ ρωτήστε τον
Είναι θέμα ανθρώπου πωσ κάνουμε παρέες γτ κάνουμε εμένα πρωσοπικα δε με πειράζει η γυναίκα μου να παίρνει φάρμακα αρκεί να έχει βασικές ικανότητες να φτιάξει ένα φαι που να τρωγετε να ψήνει ένα καφέ και να είναι καλή παρέα
Το άλλαξα το μύνημα
Ο γιατρος μου μου ειπε οτι κανεις δεν ειναι 100% υγιης. Νομιζω μου το εχουν πει δυο γιατροι. Αρα αυτοι που φοβουνται εχουν χειροτερα ψυχολογικα. Χαχαχαχα
Α, ειδικά στον καφέ έχω ταλέντο... :)
Τώρα για να μιλήσω πιο σοβαρά, ο πρώην μου μου είχε πει μια φορά ότι δεν θα παντρεύονταν κάποια που παίρνει χάπια γιατί θα φοβόταν ότι θα μπορούσε να βλάψει το παιδί τους...τι γνώμη έχετε γι' αυτή την άποψη; Τη συμμερίζεστε ή τη θεωρείτε υπερβολική;