χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
Να σε καλά ρε Τζινάκι με έκανες και γέλασα, την εξελίσσεις την ιδέα και σκέφτομαι να συνεταιριστούμε...
Printable View
Να σε καλά ρε Τζινάκι με έκανες και γέλασα, την εξελίσσεις την ιδέα και σκέφτομαι να συνεταιριστούμε...
Το Γιωτάκι μας και η μανούλα της τι να κάνουν άραγε;
Γιώτα μου γυρίσατε από την κλινική; Πως είναι η μανούλα σου; Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα σας.
Σου στέλνω και εσένα γλυκά φιλάκια, αγκαλιές και προσευχούλες :kiss:
Ναι, ναι να συναιτεριστούμε. Και όταν βγάλουμε και μονάδα μέτρησης για τον χώρο που καταλαμβάνει το μυαλό στο κεφάλι μας, με τόσα.......διαμπερή και ακατοίκητα θα κάνουμε χρυσές δουλειές!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Δείκτη νοημοσύνης τρέμεεεεεεε!!!! Εμείς θα βγάλουμε καλύτερη μονάδα μέτρησης και πάχους και εξυπνάδας!!! :lol::lol::lol:
Πραγματικά, δεν είναι να λείψει κανείς από δω μέσα, ούτε για λίγο! Χαμός γίνεται!
Κατερίνα μου, αν ήταν γκομενίστικη η φάση, νομίζεις ότι θα το είχα ξεφτιλίσει έτσι? Μπα, θα ήμουν κυρία, σοβαρή, μετρημένη, ελεγχόμενα σέξυ και πολλά υποσχόμενη, δεν θα κουνιόμουν με τη πυζάμα μου, δεν θα ανέβαινα στις καρέκλες, δεν θα κυλιόμουν στο χαλί! Ναι, το έκανα κι αυτό, προσπαθώντας να αντιγράψω τη φιγούρα της χορεύτριας στο 1.13 λεπτό του βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=94t8LvBPNUk
Πανωλεθρία! Η μέση να μη λυγίζει η άτιμη, ο δε άνθρωπος να λέει "έλα, έλα, σήκω, η μέση σου δεν είναι ζεστή, θα πάθεις τίποτα, θα τρέχουμε στα νοσοκομεία"! Θυμόταν, ο καψερός, ότι έχω πάθει δύο φορές λουμπάγκο! Ξεχείλιζε ο ερωτισμός!!
Πωλινάκι μου, χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου! Κάνεις κάτι καλό για σένα και προετοιμάζεσαι για την ηρεμία, που πρέπει να σε διακατέχει την περίοδο που διανύεις. Συμφωνώ ότι είναι η πιο κατάλληλη εποχή να ασχοληθείς με τις δημιουργίες σου, να μοσχοβολήσει το σπίτι σου και να επεκτείνεις την επιχείρησή σου. Και, που ξέρεις? Μπορεί να μην ξαναχρειαστεί να δουλέψεις όταν με το καλό γεννήσεις. Όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα, μην το ξεχνάς αυτό και μη μου αγχώνεσαι για πράγματα που δεν είναι στο χέρι σου να τα ελέγξεις.
Eli μου, το τραγούδι που έβαλες είναι από τα αγαπημένα μου. Η κοπέλα αυτή μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι όμορφη, ταλαντούχα, έχει υπέροχο στυλ, φαίνεται καλό παιδί, κάνει απίστευτα πράγματα καλλιτεχνικά, έχει μαγική φωνή! Πόσο χώρο καταλαμβάνει αυτή η φοβερή μουσική επιλογή?
Τζίνα μου, σκοπεύεις να μου δώσεις την κομψή κυρία που κάθεται σταυροπόδι (κοκεράκι νομίζω πως είναι, αν και με μπερδεύει λίγο η ψηλόλιγνη φιγούρα της) ή πρέπει να πάρω και τον κύριο καλλικάντζαρο μαζί? Μήπως και με το γατούλη μαζί θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα? Τι νομίζετε δηλαδή, επειδή εσείς βρήκατε τρόπο, μέσω συνεταιρισμού, να βγάλετε τρελό χρήμα, εμένα θα με αφήσετε απέξω?
Δε μπορώ να μη γελάσω, κορίτσια, δε μπορώ να μη βρω σε όλα την πηγή του γέλιου!
Έβλεπα ξανά το βίντεο που έβαλε η Eli και δείτε τι γίνεται στο 1.47 λεπτό!
Μπροστά σε ένα ωραίο κτίριο, θα μπορούσε στη φαντασία μου να είναι βιβλιοθήκη, μουσείο ή κάτι παρόμοιο, είναι μια αυτοσχέδια μπάντα. Τρεις μποέμ τύποι τραγουδούν, χορεύουν, δημιουργούν. Παραδίπλα σίγουρα υπάρχουν κάμερες, μικρόφωνα και ο λοιπός εξοπλισμός. Η κοπέλα τα δίνει όλα και διακηρύσσει με πάθος και βραχνή φωνούλα ότι θέλει να πεθάνει με το χέρι στην καρδιά!
Τότε περνάει ο μα..άκας και δείτε τα μούτρα του! Σφυρίζει αδιάφορα, λες και δε συμβαίνει τίποτα! Βγήκε να λιαστεί, ο τύπος!Τον σώζει που λίγο μετά ρίχνει μια ματιά, αλλά, στου κουφού την πόρτα! Πού είναι οι εκπομπές τύπου ράδιο αρβύλα, να του βάλουν ένα βέλος κατακόκκινο πάνω από το κεφάλι και να σχολιάσουν τα δικά τους?
Για του λόγου το αληθές:
http://www.youtube.com/watch?v=tIUtcaUjTgA
ʼβα μου είσαι μεγάλο νούμερο! :lol::lol::lol: πάλι καλά δεν έμεινες στο πάτωμα μαζεμένη σαν τα όργανα γυμναστικής που διπλώνουν και μπαίνουν και κάτω από το κρεβάτι! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Πραγματικά, δεν είναι να λείψει κανείς από δω μέσα, ούτε για λίγο! Χαμός γίνεται!
Κατερίνα μου, αν ήταν γκομενίστικη η φάση, νομίζεις ότι θα το είχα ξεφτιλίσει έτσι? Μπα, θα ήμουν κυρία, σοβαρή, μετρημένη, ελεγχόμενα σέξυ και πολλά υποσχόμενη, δεν θα κουνιόμουν με τη πυζάμα μου, δεν θα ανέβαινα στις καρέκλες, δεν θα κυλιόμουν στο χαλί! Ναι, το έκανα κι αυτό, προσπαθώντας να αντιγράψω τη φιγούρα της χορεύτριας στο 1.13 λεπτό του βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=94t8LvBPNUk
Πανωλεθρία! Η μέση να μη λυγίζει η άτιμη, ο δε άνθρωπος να λέει "έλα, έλα, σήκω, η μέση σου δεν είναι ζεστή, θα πάθεις τίποτα, θα τρέχουμε στα νοσοκομεία"! Θυμόταν, ο καψερός, ότι έχω πάθει δύο φορές λουμπάγκο! Ξεχείλιζε ο ερωτισμός!!
Όσο για το τραγούδι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, αλλά όταν διάβασα και τα λόγια ε τότε το λάτρεψα! Βλέπεις δεν ξέρω και εγώ Γαλλικά καρδιά μου οπότε θέλω υπότιτλους χεχεχε. Αυτή η γυναίκα φαίνεται να τραγουδάει μέσα από την ψυχή της και αυτό με γοητεύει :)
Αν ήμουν εκεί, Eli μου, μπορείς να φανταστείς ότι θα γινόμουν μέλος της μπάντας! Ή έστω θα τους χαμογελούσα, θα τους έλεγα κάτι, να εκφράσω το θαυμασμό μου ή τουλάχιστον θα έκανα αυτή τη χειρονομία :thumbup:
Όσο για χθεσινά χορευτικά μου, θα έπρεπε να μείνω στα πατώματα! Θα είχα μια καλή δικαιολογία για όλες τις αγγαρείες, σαν αυτή που ακούγεται στο 0.38 λεπτό, από το παρακάτω βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=G7rm1Citfrs
Το κοκεράκι θα στο δώσω σίγουρα γιατί είναι κουφό οπότε θα συγκινήσει περισσότερο. Και ο καλικάντζαρος ίσως βοηθούσε γιατί αφού κλωτσάει κανονικά με τα πίσω πόδια θα του βάλουμε στολή ποδοσφαιριστή και θα έχεις και θέαμα.:starhit:Quote:
Originally posted by Ava
Τζίνα μου, σκοπεύεις να μου δώσεις την κομψή κυρία που κάθεται σταυροπόδι (κοκεράκι νομίζω πως είναι, αν και με μπερδεύει λίγο η ψηλόλιγνη φιγούρα της) ή πρέπει να πάρω και τον κύριο καλλικάντζαρο μαζί?
Αν ήμασταν εκεί μαζί θα χτυπούσαμε ρυθμικά παλαμάκια ʼβα μου :)
Ο τυπάκος ο αδιάφορος εντομεταξύ παρέμεινε στο πλήθος μετά με την ίδια ψιλοαδιάφορη φάτσα :lol:
Ακριβώς γι'αυτό πρέπει να προσέχεις τα κυλίσματα στα χαλιά!!! Εκτός αν είσαι σαν τη μητέρα μου που ξέρει να κάνει ενέσεις και όσες φορές έχει πάθει λουμπάγκο σε ορθή γωνία κάνει μόνη της ένεση και επανέρχεται.Quote:
Originally posted by Ava
Όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα
Ευτυχώς που είναι κουφό και δεν θα υποφέρει από τα κλαρίνα το καψερό το ζωάκι :lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Το κοκεράκι θα στο δώσω σίγουρα γιατί είναι κουφό οπότε θα συγκινήσει περισσότερο. Και ο καλικάντζαρος ίσως βοηθούσε γιατί αφού κλωτσάει κανονικά με τα πίσω πόδια θα του βάλουμε στολή ποδοσφαιριστή και θα έχεις και θέαμα.:starhit:
Νομίζω πως με την κομπανία της αρκουδίτσας άβας, του κουφού κοκερακίου και του καλικανταρο-ποδοσφαιριστή, θα κάνουμε πάταγο!
Σκέφτομαι μάλιστα να εμπλουτίσω το πρόγραμμα, να αντιγράψω την κυρία:
http://www.youtube.com/watch?v=iugwYQfZIl4
Το σκυλάκι - ποδοσφαιριστής θα κλωτσάει προς τα πίσω, η γυναίκα - αρκούδα - Μαραντόνα προς τα εμπρός, θα γίνουμε Νο1 στη ζητουλιά, αλλά τουλάχιστον θα προσφέρουμε υπερθέαμα!!
Αν ήμασταν με την Eli στη Γαλλία, στο κανονικό θέαμα, θα το καταδιασκεδάζαμε, είμαι σίγουρη! Ο τυπάκος, λυπάμαι που το λέω, είναι για τα πανηγύρια! (μίλησε η αρκούδα).. :lol: :lol:
Διαφωνώ. Δεν είπαμε με το που θα έρθει ο άνθρωπος να σε βρει στα πατώματα ανάσκελα αλλά όχι και σοβαρή και μετρημένη. Να είσαι ο εαυτός σου τόσο όσο.......Quote:
Originally posted by Ava
Κατερίνα μου, αν ήταν γκομενίστικη η φάση, νομίζεις ότι θα το είχα ξεφτιλίσει έτσι? Μπα, θα ήμουν κυρία, σοβαρή, μετρημένη, ελεγχόμενα σέξυ και πολλά υποσχόμενη