Ωραία η ιδέα του Λίλα, έτσι θα τραγουδήσετε και σε άλλες πίστες. :lol: Να πας παδί μου, να πας, αφού πρόκειται για την καριέρα σου. :lol:
Printable View
Ωραία η ιδέα του Λίλα, έτσι θα τραγουδήσετε και σε άλλες πίστες. :lol: Να πας παδί μου, να πας, αφού πρόκειται για την καριέρα σου. :lol:
:lol: :lol: Αυτό είναι το λιγότερο, μην τις δώρισε για να σώσει τις τίγρεις να λες! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Τι χειροτερα τζινακο???με τρομαζεις.λες να πηρε και τις 27 κουτες και τις 2 τηλεορασεις μαζι της και να τις κανει βολτες περα δωθε να παρουν τον αερα τους????
Αααα συγνωμη αυτο το ειχα ξεχασει με τις τιγρεις.αχ με τα ξενοδοχεια εχω ψυχικο τραυμα.οταν ειχαμε παει σ/κ με τον πρωην στην αιγινα μεναμε σε ενα ξενωνα και ας πουμε οτι εγω συμφωνουσα μεγαλοφωνος με τον συνομιλητη μου και σε καποια στιγμη οι διπλα μας χτυπαγαν τον τοιχο και φωναζαν εχουμε και παιδια κοπελια.
Αυτό είναι ένα θέμα Λίλα, κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι να είχε περάσει από τον όροφό σου ο Ηρώδης. :lol:
Αααα καλα το πιο θεικο ειναι αλλο.οταν μετακομισα στην αθηνα την πρωτη χρονια ανεβηκαν οι γονεις μου και ο αδερφος μου για να κανουμε χριστουγεννα στην αθηνα.σε καποια στιγμη ακουγονται φωνες απο παντου και πολυ δυνατα.πεταχτηκαμε ολοι γιατι νομιζαμε οτι κατι εγινε.τελικα η διπλανη συζητουσε σαν τρελη.
Λιλάκι πάω να ξαπλώσω γιατί αύριο θα σηκωθώ νωρίς. Πολλά φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια. Καληνύχτα.
Καληνυχτα τζινακο και λοιπες τσουπρες μου!!!! Σας <3 που θα ελεγε και η βασιλικα.
Λίλα αμήχανη κατάσταση να ακούτε την υψίφωνο με τους γονείς σου μαζί!
Κορίτσια μου, με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω ότι το τεμπελοπρόγραμμα βαίνει καλώς. Έκανα σχεδόν όλες τις δουλειές, ώστε το πολυπόθητο ΣΚ να είναι ανάλαφρο και ελεύθερο υποχρεώσεων.
Εννοείται ότι είχα και τις δυσάρεστες στιγμές. Είχα την έμπνευση να τηλεφωνήσω στους δικούς μου και φυσικά ήταν στο κακό τους το χάλι. Παραπονιόντουσαν γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν τόσα μόνοι τους, στην ηλικία τους και τους είπα να βάλουν μία τελεία και ότι θα πάω μόλις μπορέσω, γιατί τώρα είναι αδύνατον. Δε γίνεται να είμαι κοντά τους και νιώθω κάπως γι' αυτό. Ξέρω ότι για μένα χτυπά η καμπάνα και ότι θα τα επωμιστώ όλα, αλλά, λυπάμαι, έχω κι εγώ μία ζωή να ζήσω, όσο κακό και εγωιστικό και αν ακούγεται..
Όσο έκανα δουλειές, άκουγα μουσική. Τελευταία άκουσα αυτό, http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A
Παρασκευή, ξημερώνει Παρασκευή, γιούπιιιι!!! Η τελευταία μέρα της δουλειάς και η πρώτη του τεμπελοπρογράμματος!
Ας γίνω λίγο νέα.. http://www.youtube.com/watch?v=6pCZMrySFYo
Καληνύχτα, κορίτσια μου, θα τα πούμε αύριο!
Καλημέρα όλη μέρα.
Καλημέρα πέρα για πέρα! Έφυγα να ετοιμαστώ θα αργήσωωωω!
Τζίνα με τσαμπουκα!!!!
Καλημέρα Ελάκι, καλή δουλίτσα.
Καλημερα αγαπημενες!!!ελακιον καλη δουλιτσα!!!τζινακιον πλακωσε κανενα διευθυντη τραπεζης αν σε τσαντισει πολυ.
Καλημέρα Λιλάκι, προς το παρόν θα πλακώσω το λαλάγγι που ήθελε να πάμε νωρίς κι ακόμα δεν έχει φανεί.
Nα σας πω κ εγω καλημερα αφου καληνυχτα δεν σας ειπα γιατι ο γιος μου δεν μου εφερε το λαπτοπ κ στον υπολογιστη εκανε καταληψη αυτος κ δεν προλαβα.Ελακι καλη δουλιτσα!Τζινακο με θαρρος κ ο Θεος βοηθος!Λιλακο εισαι για μεγαλες πιστες βλεπω!
Καλημερα κοριτσαρες μου.Ελι καλη δουλεια,Γλαυκη ελαχιστες μερες εμειναν ετσι? Τζινα μου αμα δεις τα ζορια βαλε τις φωνες στην τραπεζα κ ξεκινα απο το λαλαγγι πρωτα για να παιρνεις φορα:smilegrin: προσπαθησα να σε παρω εχτες αλλα δεν ειχα καρτα.Αν μπορεσω θα σε παρω απο τη δουλεια σημερα εστω κ για λιγο.Φιλακια σε ολες σας κ ευχες για μια καλη μερα.Αντε Παρασκευη επιτελους.
Καλημέρα 31+σήμερα και Μαράκι.
Καλημερούδια όμορφες!
Χθες βράδυ δεν μπόρεσα να είμαι τελικά μαζί σας...
Δε βγήκα έξω αλλά μου προέκυψαν άλλα...Τέλος πάντων...
Από μια ματιά,που έριξα,δεν έγινε το πάρτυ των στάσεων!
Θα μου πείτε,καλύτερα να τις εφαρμόζουμε παρά να τις δηλώνουμε...
Ερώτηση προς αφές και Μακ:βρίσκομαι σ'ένα τρυφερό τετ α τετ
με τα δύο μπουκαλάκια.Αφού μου έβγαλε τα μάτια το ένα
μου είπε πως με θέλει να το πάρω μέσα μου προ φαγητού,
το άλλο όμως,το ζωντανό,μου κάνει το δύσκολο και μου λέει
μόνο πως θέλει δροσιά γιατί ζεσταίνεται εκτός ψυγείου.
Δεδομένως και τςη προχωρημένης ηλικίας της μνήμης μου,
υπενθυμίστε μου,σας παρακαλώ,τον ορθό τρόπο αλλοτρίωσης μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Αφήνω κάποια φιλιά και για τις υπόλοιπες
μαζί με τις ευχές μου για ένα γλυκό κλείσιμο μιας ζεστής εβδομάδας!
Τελικά δεν θα πάω σήμερα τραπεζοβόλτα διότι ευτυχώς μου έκοψε και πήρα τηλ. κι αυτός με τον οποίο μιλάω μετατέθηκε. Πάλι καλά δηλαδή γιατί ήταν τουλάχιστον ηλίθιος! Μίλησα με μία άλλη κοπέλα και μου είπε να πάρω βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, να της την πάω και να κάνουμε νέο αίτημα και για τα 2 δάνεια. Μου είπε ότι τώρα τελευταία έγινε αυτό και ζητάει η τράπεζα βεβαίωση ανεργίας και έχει και ειδικό έντυπο που αφορά τους ανέργους και θα το συμπληρώσουμε όταν πάω. Για να δούμε, ίσως τώρα καταφέρω κάτι γιατί ο προηγούμενος υπάλληλος ήταν για τα μπάζα αλλά δεν υπήρχε και άλλος να απευθυνθώ. Μάλλον είναι για το καλό μου που μετατέθηκε! Εν τω μεταξύ το λαλάγγι ακόμα να έρθει, συνεπέστατος κι αυτός.
Καλημέρα Ναταλία. Με φειδώ και σύνεση η αλλοτρίωση, πάρε πρώτα τις οδηγίες από τα κορίτσια και μετά συνεχίζεις το τρυφερό τετ α τετ.
Πάω ΟΑΕΔβόλτα, θα σας δω αργότερα.
Ναταλι μου για να μην μπερδευεσε βαλε και τα δυο μπουκαλακια στο ψυγειο ,αλλωστε τωρα ειναι καλοκαιρι. Το μπουκαλακι της solgar V2000, ειναι οι πολυβιταμινες σου και παιρνεις ενα χαπι μετα το κυριως γευμα σου -ποτε με αδειο στομαχι.
Το αλλο μπουκαλακι ειναι το ζωντανο( προβιοτικο) και το παιρνεις νυστικη και τρως μετα απο 1-2 ωρες . Αρχικα ενα το πρωι ενα το βραδυ για μια εβδομαδα και μετα ελλατωσε το σε 1 την ημερα αφου προβλεπω οτι στην εβδομαδα θα εχεις στρωσει.
Καλη επιτυχια καρδια μου!
οντως υπαρχει αυτη η διαδικασια με πιο ευνοικους ορους. Οταν αποδειξεις οτι εισαι ανεργος με καρτα απο ΟΑΕΔ σου κανουν καλυτερες διευκολυνσεις. Καλη επιτυχια Τζινα ευχομαι να βγαλεις ακρη με την καινουργια!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τελικά δεν θα πάω σήμερα τραπεζοβόλτα διότι ευτυχώς μου έκοψε και πήρα τηλ. κι αυτός με τον οποίο μιλάω μετατέθηκε. Πάλι καλά δηλαδή γιατί ήταν τουλάχιστον ηλίθιος! Μίλησα με μία άλλη κοπέλα και μου είπε να πάρω βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, να της την πάω και να κάνουμε νέο αίτημα και για τα 2 δάνεια. Μου είπε ότι τώρα τελευταία έγινε αυτό και ζητάει η τράπεζα βεβαίωση ανεργίας και έχει και ειδικό έντυπο που αφορά τους ανέργους και θα το συμπληρώσουμε όταν πάω. Για να δούμε, ίσως τώρα καταφέρω κάτι γιατί ο προηγούμενος υπάλληλος ήταν για τα μπάζα αλλά δεν υπήρχε και άλλος να απευθυνθώ. Μάλλον είναι για το καλό μου που μετατέθηκε! Εν τω μεταξύ το λαλάγγι ακόμα να έρθει, συνεπέστατος κι αυτός.
Καλημέρα κορίτσια!!!
Τί μου κάνετε?
Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον άντρα μου ότι δεν μου αρέσω πια γυμνή, και ότι θέλω οποσδήποτε να χάσω ακόμη 10 κιλά, (μιας και έχω πάρει και έχω πάει σχεδόν 88 και πάλι) και να κάνω και πλαστικές γιατί δεν βλέπομαι. Και μου έλεγε πως εκείνου του αρέσω όπως είμαι, και πως για εκείνον είμαι πολύ ωραία, και πως ούτως ή άλλως μόνο εκείνος με βλέπει γυμνή, και ντυμένη είμαι μια κούκλα που πολλοί θα ήθελαν δίπλα τους. (Ω ναι!! Ο άντρας μου τα είπε όλα αυτά!!!!)
Και τώρα με πήρε τηλέφωνο και μου αφιέρωσε Το ωραιότερο πλάσμα του Πανταζή και μου λέει "Σαν απάντηση των όσων λέγαμε το πρωί μωρό μου, και να θυμάσαι πως Σαγαπάω"
πωλινα μου τι τρυφερος που ειναι ετσι να ειναι παντα! ευχομαι κ να ειστε παντα αγαπημενοι :)
όμορφα όλα αυτά Πωλίνα μου, είναι σημαντικό να ξέρεις οτι ο άντρας σου σε θέλει και του αρέσεις . Πιο σημαντικό βέβαια είναι να αρέσεις και σε εσένα. Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις μέσα σου. Εμένα μου πήρε πολύ καιρό με καθημερινή συζήτηση με τον εαυτό μου να συμβιβαστώ με την εικόνα μου , τα καλα μου και τα οχι τοσο καλα μου και να έχω ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου.
Αλόχα. Είχε πολύ κόσμο στον ΟΑΕΔ ως συνήθως περίμενα κανά 20λεπτο με προοπτική να περιμένω κανά δύωρο με τον αριθμό που είχα αλλά άκουσα μία από τις υπαλλήλους να φωνάζει άλλος για βεβαίωση και πήγα τρέχοντας φυσικά και με εξυπηρέτησε. Η βεβαίωση έχει ισχύ έως την Πέμπτη αλλά δε με νοιάζει αφού θα πάω νωρίτερα στην τράπεζα. Όσο περίμενα πετάχτηκα λίγο πιο πάνω στο άλλο κτίριο του ΟΑΕΔ για να ρωτήσω για την κάρτα μου που πρέπει να ανανεωθεί στις 24 Ιουλίου και το πιθανότερο είναι να είμαι στο Δήλεσι τότε. Μπορείς να την ανανεώσεις μόνο 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά. Ρώτησα αν έχει στον Ωρωπό ΟΑΕΔ αλλά μου είπε η κοπέλα ότι έχει στη Χαλκίδα που δεν εξυπηρετεί. Που σημαίνει ότι ή θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 20 Ιουλίου για να την ανανεώσω και μετά να πάω στο Δήλεσι ή να πάω νωρίτερα και να κατέβω Αθήνα για ανανέωση και να πληρώσω και 12 ευρώ σε εισιτήρια πήγαινε έλα. Τελικά βρήκα άκρη γιατί έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια σε συμβολαιογραφείο ξέρω καλά το σύστημα που επικρατεί στις υπηρεσίες και δεν εμπιστεύομαι ότι μου λένε αν δεν το διασταυρώσω. Οπότε όταν πήγα στον προϊστάμενο για να μου υπογράψει τη βεβαίωση ανεργίας τον ξαναρώτησα πως μπορώ να ανανεώσω αφού θα λείπω και μου είπε το απλούστατο ότι σε κάθε Δήμο υπάρχει μέσα ένας αντιπρόσωπος του ΟΑΕΔ που μπορεί να κάνει την ανανέωση, δηλαδή θα πάω στον Δήμο Ωρωπού και θα αναζητήσω τον αντιπρόσωπο. Τόσο απλά! Είναι τόσο δύσκολο να το γνωρίζει αυτό και η υπάλληλος που είναι στις ανανεώσεις οεο;; Βέβαια και πάλι θα πάω νωρίτερα στον Δήμο οπότε αν δεν ισχύει αυτό και δεν βρω αντιπρόσωπο τελικά, να προλάβω να έρθω Αθήνα. Φύλαγε την κάρτα σου να την έχεις ολόκληρη!
Πήγα και από τη μητέρα μου για να περπατήσω λίγο, αλλά η ζέστη έχει αρχίσει και επηρεάζει, όπως κάθε καλοκαίρι, τα πόδια μου και τώρα τα έχω σε μία λεκάνη με παγωμένο νερό και παγάκια γιατί με καίνε πολύ.
γεια σας κοριτσια μου.ειχα τρεχαματα μεχρι τωρα ημουν στο νοσοκομειο.επιασε τη μανα μου ενας πονος στο στηθος και τρεχαμε.τελικα ηταν ενας συνδιασμος ενος φαρμακου που επαιρνε για ενα εξεσμα και κριση πανικου ταυτοχρονα.
αχ αυτο με τα ποδια να καινε... το ειχα και εγω οταν ειχα και τα κιλα μου ( το προδιαβητικο σταδιο που λεγαμε μαλλον....) αλλα οχι πια ευτυχως. Κουραγιο Τζινα μου τουλαχιστον απο αυτο μπορεις να ανακουφιστεις σχετικα ευκολα και γρηγορα.
Παιδια εχω αγορασει κατι μπαρες δημητριακων απο το σουπερ ντουπερ ξηροκαρπαδικο που ψωνιζω, 0,60? η μια απο ρυζι,ξηρους καρπους,χαρουπομελο και ταχινι ( χωρις ζαχαρη) ΤΕΛΕΙΕΣ!!
περαστικα στην μπιρι μπιρι Λιλα
Λιλάκι περαστικά στη μαμά σου, ευτυχώς που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό.
καλησπερα
λιλακι περαστικα στη μανουλα σου!
παλι εξαφανισμενες ολες????
ναταλακι τι εγινε ακομη στους δρομους εισαι?
ναταλια ενδιαφεροντα αυτα που διαβαζεις μεχρι που σκεφτομαι να ερθω να σε βοηθισω μετα τη νοσηλευτικη που εμπεδωσα καιρος για λιγη εκληματολογια!!!!
γλαυκη μου αντε και κοντευεις και εσυ!
οι αφες σιγουρα δουλευουν και οι 2
μακ????? εβαλες και τα 3 μαγιω στη βαλιτσα και εφυγες????
σοκολατιτσα ασε το κοσμο να λεει εσυ να νιωθεις καλα και ολα θα γινουν!
πολινακι ειδες οταν ο αντρας αγαπαει δεν αγαπαει κιλα η δερμα αγαπαει ανθρωπο!
ava αρχισε το τεμπελιασμα????
Kαλησπέρα ομορφιές μου!
Λιλούκο περαστικά στη μανούλα σου!
Τζινάκο μάλλον σε καλό θα σου βγεί που έφυγε ο ανάποδος, κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα πως οι γυναίκες είναι περίεργες!!!!
Εγώ όταν πάω στον οαεδ της περιοχής μου το λιγότερο τρεις ώρες περιμένω αφού πάω οργανομένη με τα νερά μου, τους χυμούς κ καμιά μπαρίτσα, πικ νικ κάνω :lol:
Κοριτσάκια μου τώρα με τη ζέστη δεν πολυκάθομαι στον υπολογιστή γιατι ζεστένομαι, τη βγάζω στη βεράντα, δεν έχω λαπτοπ :grind:
Εχθές πήγα στο διαιτολόγο κ είχα χάσει 2.5 κιλά :bouncy::bouncy::bouncy:σε μια βδομάδα, αχ ευχηθείτε μου να συνεχίσω έτσι, οχι προς την απώλεια το καταλαβαίνω πως θα μειωθεί ο ρυθμός αλλά ως προς την αποφασιστηκότητα!!!!! Μέχρι τώρα είχα μια τάση αναβλητικότητας, όλο έλεγα έλα μωρέ απο αύριο αχ μακάρι να μου κρατήσει, καλά ε τον ίδιο μου τον ευατό φοβάμαι :crazy::crazy:
Καλλιόπη θα σου δώσουμε κ εσένα το πτυχίο της νοσηλευτική!!!!
Η κόρη πιστοποίηση έδινε?
οχι τελειωσε τη σχολη τωρα αλλα οχι τει διετους και απο 1/8 ξεκιναει πρακτικη
βασικα το επερνα με το σπαθι μου το χαρτι αλλα ειμαι μικρο ακομη και δε μου το δινουν :P
μακαρι να συνεχισεις ετσι αποφασισμενη!
ειναι αρχη αλλα θα φυγουν !
δεν εχεις και πολλα (τι να πω και εγω)!
Quote:
Παιδια εχω αγορασει κατι μπαρες δημητριακων απο το σουπερ ντουπερ ξηροκαρπαδικο που ψωνιζω, 0,60? η μια απο ρυζι,ξηρους καρπους,χαρουπομελο και ταχινι ( χωρις ζαχαρη) ΤΕΛΕΙΕΣ!!
ʼσε πήγα εχθές κ εγώ σ΄αυτό το σούπερ ντούπερ ξηροκαρπάδικο κ μόλις μπήκα μέσα τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, σαν παλαβό έκανα τα κοίταζα όλα κ ήθελα να τα αγοράσω αλλά κρατήθηκα γιατι μετά θα α πήγαινα κ στο διαιτολόγο, οπότε πήρα μόνο τους ξηρούς καρπόυς, τις μπαρίτσες μου (αλήθεια αυτές που τις έχει μαζί με τις άλλες?) κ κάτι παστελάκια! όταν γύρισα στο σπίτι είδα πως είχα αγοράσει 7 διαφορετικά παστέλια, θα έχω για κανα εξάμηνο να τρωω, αλλά ήτανε τόσο ωραία κ μυρίζανε υπέροχα που έλεγα ας πάρω κ αυτό να το δοκιμάσω, όλα για δοκιμή τα πήρα :lol: