Τόσο όσο, συμφωνώ με αυτό. Γιατί αν έχω κέφια και με αφήσω ελεύθερη.... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Printable View
Τόσο όσο, συμφωνώ με αυτό. Γιατί αν έχω κέφια και με αφήσω ελεύθερη.... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Από αύριο ξεκινά η αγγαρεία και δεν έχω και τη δικαιολογία "των λουμπάγκων μου" να με γλιτώσει..
Πρέπει να ξεστολίσω τη Χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή. Έχω ψιλοαγχωθεί, αλλά λέω σιγά σιγά και όλα θα γίνουν. Ξεκίνησα ήδη άτυπα εδώ και δυο μέρες να ξεστολίζω. Στο δέντρο έχω κρεμασμένα άπειρα καραμελένια μπαστουνάκια, οπότε.... χμ, τα ξεστολίζω, θα μπορούσε να πει κανείς! Καταντράπηκα όταν η γυναίκα που καθάρισε το σπίτι μου είπε γελώντας ότι βρήκε στο κρεβάτι μου καραμέλες.. Παίρνω το βράδυ τρία τέσσερα μπαστουνάκια, τα σπάζω, παίρνω και το βιβλίο μου και του δίνω και καταλαβαίνει! Αλήθεια, έχετε τίποτε για ξεστόλισμα? :lol:
Έλα μωρέ ʼβα κι εσύ, γιατί ντρέπεσαι; Καραμέλες βρήκε η γυναίκα δε βρήκε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά! Βαριέμαι τρελά να ξεστολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν το αφήσω μέχρι το Πάσχα και του κρεμάσω κόκκινα αυγά και κουνελάκια πειράζει;;
Κι ένα τσουρέκι στην κορυφή του δέντρου αντί για αστέρι;;;
Τζίνα, μήπως είσαι μέσα στο μυαλό μου? Αυτή τη σκέψη με τα αυγά, τα κουνελάκια και τα κοτοπουλάκια την έκανα κι εγώ!
Όσο για το τσουρέκι, δε νομίζω ότι θα έμενε για πολύ στην κορυφή...
Είναι μεγάλο το δράμα μου! Μακάρι να είχα μόνο το δέντρο.. Πέρυσι ξεστόλιζα για ώρες και είχα τα μισά από όσα φέτος. Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι χριστουγεννιάτικο που δεν βρίσκεται εδώ μέσα! Για κερασάκι στην τούρτα, μου έκαναν δώρο και χριστουγεννιάτικες πυζάμες! Τι άλλο μένει? Ένα χριστουγεννιάτικο βρακί μήπως?
Όσο για το κρεβάτι, ντράπηκαααα.. Έχω και ιδέα: Αν ποτέ παντρευτώ, θα σας καλέσω να μου κάνετε το κρεβάτι (το μισώ αυτό το έθιμο). Θα γίνει πρωτοπορία! Αντί για χρήματα (ο λόγος της αντιπάθειάς μου), θα ρίχνετε πάνω γλυκά!
Ξεσαλωμένα μου γεια σας!
Αβα, ξεστόλισμα από το σ/κ, τώρα που το σκέφτομαι είχα στολίσει 17 Νοέμβρη η αθεόφοβη, κοντεύω δυο μήνες με σπίτι αηβασιλιάτικο!
Τζίνα, θεά Τζίνα, που με έφτιαξες με το προγραμματάκι mp3 converter και δεν χορταίνω να κατεβάζω μουσικές! Και πάνω που είχα απελπιστεί με την έλλειψη του gamato , ήρθες εσύ και τα φώτα σου! Και αύριο των φώτων, τυχαίο?
Για αυτό σου αφιερώνω τα ανάλογα κάλαντα!
http://youtu.be/5RqXjlqBCaA
Η μανούλα καλύτερα, την είδε γιατρός και μας έστειλε σπιτάκι μας, τη Δευτέρα με το καλό θα της κάνουμε εισαγωγή στην κλινική να κάνει όλες αυτές τις θεσπέσιες εξετάσεις που τελειώνουν σε -σκόπηση..
Πωλίνα, έχεις γίνει λακωνική και ανησυχώ, που είναι το Πωλινάκι που κατέκλυζε το φόρουμ με ποστς? Που είναι, οέο?
Ελάκι, μετά τη γαστρεντερίτιδα , ησυχία δεν έχεις ζουζούνα!
Ναταλία, που τίποτα δεν σου ξεφεύγει, θα έρθει και η ώρα που ένα από τα μοναδικά δημιουργήματά μου θα στολίσουν το λαιμουδάκι σου, γκρινιάρη μου εσύ, πάρε και μια αφιέρωση:
http://youtu.be/jFtPvKCc23k
Όσο και να ξεσαλώνω ʼβα και Τζίνα δεν τις φτάνω με τίποτα!!!
Χαίρομαι που η μανούλα είναι καλύτερα εύχομαι να γίνουν γρήγορα και εύκολα όλες οι εξετάσεις σας και κυρίως να έχετε καλά αποτελέσματα!
ʼβα και Τζίνα αντί να σκέφτεστε πως να χάσετε καμιά θερμίδα ξεστολίζοντας και καθαρίζοντας έχετε κατακλύσει το τόπικ με γλυφιτζούρια και τσουρέκια, πάλι καλά ρίχνετε και κανά τσιφτετέλι και καίτε εκεί καμιά θερμίδα :lol:
ʼντε τον πασχαλινό στολισμό τον βρήκατε για το δέντρο, το καλοκαίρι να σας δω πως θα το στολίσετε;;;; Θα κρεμάσετε ομπρελίτσες, αντηλιακά και μία σεζλόνγκ στο πλάι;;;
Χαίρομαι που η μανούλα σου είναι καλύτερα! Αυτές οι εξετάσεις είναι κάπως, όχι λόγω πόνου, μιας και χρησιμοποιείται μέθη, αλλά λόγω του άβολου της κατάστασης.. Θα το ξεπεράσει, όμως, δεν έχει κι άλλη επιλογή.. Φτάνει που είναι καλύτερα.
Αν έχεις φαγώσιμο δέντρο, εδώ είμαι εγώ, αν όχι, ας επιστρέψω στις αγγαρείες μου.. Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδάκι, να το κουνήσω και να μπουν όλα στα κουτιά και στη θέση τους! Τα ψιλοβαρέθηκα κιόλας, μιας και η άλλη αθεόφοβη ζει σε αηβασιλιάτικο σπιτικό από τις 4 Νοεμβρίου! Κάτι έχω αρχίσει να ψιλοκάνω και δεν εννοώ μόνο τα ζαχαρωτά! Πέταξα μια ξεραμένη γλάστρα, που χρησιμοποιούσα τα κλαδιά της ως μίνι δέντρο, έπλυνα τις χριστουγεννιάτικες πυζάμες και τις έβαλα στο συρτάρι, τακτοποίησα τις χριστουγεννιάτικες πιάστρες ταψιών και τα χριστουγεννιάτικα αλατοπίπερα. Έφτασα στο σημείο να στολίσω μέχρι και την κουζίνα και το μπάνιο και τώρα αυτά πληρώνω!
Ουφ πάλι ξεχάστηκα με τις ώρες και ούτε ένα φαΐ δεν έχω μαγειρέψει και θέλω να πάω και γυμναστήριο τρομάρα μου! Αααααχ πλανεύτρες γυναίκες!!!!
Σ'ευχαριστώ Γιώτα μου για την αφιέρωση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου. Αργώ να γράψω γιατί εδώ και δύο μέρες κολλάει συνέχεια το laptop επειδή κατεβάζω διάφορα. Τα νεύρα μου κρόσια και για να μην του κάνω κανένα πεταξοformat από τον 4ο όροφο που μένω, σύνδεσα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο για να μεταφέρω κάποια αρχεία εκεί μήπως και δεν περιμένω 10 ώρες για να διαβάσω τι γράφετε.Quote:
Originally posted by monahoiot
Τζίνα, θεά Τζίνα, που με έφτιαξες με το προγραμματάκι mp3 converter και δεν χορταίνω να κατεβάζω μουσικές! Και πάνω που είχα απελπιστεί με την έλλειψη του gamato , ήρθες εσύ και τα φώτα σου! Και αύριο των φώτων, τυχαίο?
Για αυτό σου αφιερώνω τα ανάλογα κάλαντα!
Κι εγώ αύριο θα κάνω την τυρόπιτα της τεμπέλας. Πρώτη φορά θα κάνω πίτα, έστω και τεμπέλικη. Τι άλλο θα βρω για να γλιτώσω? Όσο για σήμερα, το πρόγραμμα έχει θρίλερ και πίτσα! (μη βαράτε, μόνο δύο, το πολύ τρία κομματάκια θα φάω). Το ένα έργο θα είναι "το μυστικό παράθυρο", κι αυτό, γιατί διαβάζω το βιβλίο και μου φαίνεται ενδιαφέρον..
http://www.youtube.com/watch?v=e5PWbTseMx0
Το άλλο θα είναι έμπνευση της στιγμής.. Ελπίζω να μην απογοητευτώ!
Κατάλαβες τώρα γιατί έκανα sleeve; Δεν είναι ξεκάθαρο;Quote:
Originally posted by Eli
ʼβα και Τζίνα αντί να σκέφτεστε πως να χάσετε καμιά θερμίδα ξεστολίζοντας και καθαρίζοντας έχετε κατακλύσει το τόπικ με γλυφιτζούρια και τσουρέκια
Αχ, μπράβο τέλεια ιδέα! Πρέπει να ψάξω να βρω σεζλόνγκ γιατί δεν έχω, η ψάθα κάνει;Quote:
Originally posted by Eli
ʼντε τον πασχαλινό στολισμό τον βρήκατε για το δέντρο, το καλοκαίρι να σας δω πως θα το στολίσετε;;;; Θα κρεμάσετε ομπρελίτσες, αντηλιακά και μία σεζλόνγκ στο πλάι;;;
Δεν έχω τίποτε από τα δύο! Να βάλω πολυθρόνα με μαγιώ πάνω?
Πω, πω, κορίτσια,ξέχασα τα φρύδια! Τρέχω!!!!