Πω πω μελώσαμε...
Printable View
Πω πω μελώσαμε...
Απίστευτο! Ανακάλυψα κάτι στο οποίο έχω φυσικό ταλέντο! Να παίρνω συνεντεύξεις. Από μικρός είχα το ελάττωμα να κάνω πολλές ερωτήσεις και να διατυπώνω περισσότερες ερωτηματικές προτάσεις απ' ό,τι καταφατικές, γεγονός που δυσχεραίνει την επικοινωνία μου με κόσμο, να όμως κάτι στο οποίο μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο!
οταν θα εχεις χρονο κανε μου και μενα μια (συνεντευξη). με οσο το δυνατον περισσοτερες ερωτησεις μπορεις, θελω να μαθουν ολοι το ποιον μου. τετοιος σουπερσταρ και σπουδαια προσωπικοτητα που ειμαι εδω μεσα σιγουρα θα εχουν καμποσα πραγματα που θελουν να με ρωτησουν αλλα δε το τολμανε. καντο εσυ λοιπον!
μετα τιμης Rocky Marciano (69 νικες κι οχι 49).
σκεφτομαι τις επομενες 2 ωρες πως θα περασουν..
σκεφτομαι τι εχω να πω στο γιατρο.. και πως θα την πεισω να αλλαξω φαρμακα?! :(
Χαχαχαχα, οκ ΚΕΝΟ!! Θα σου στείλω μήνυμα κάποια στιγμή να σου πω κάτι.
μαρκελα κανε λιγο χωρο δεν μπορω να στειλω
σκεφτομαι οτι ο Σατανας ειναι μεγαλος και με εχει βοηθησει πολυ τελευταια. http://www.forums.gr/images/smilies/adore.gif
τιμωρει τις μικρες ελβετιες και μου προσφερει απλοχερα νεες επιλογες. πληθος αναπτυξης, πληθωρα ιδεων. νιωθω πως πρεπει να προσφερω κι εγω αγαπη με τη σειρα μου, και πως υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα να κανει ενας ανθρωπος στη γη, που δε προλαβαινει και δε του φτανει ολη η ζωη.
Πως να ξεμπερδευω με εμένα .
Πονάω τόσο πολύ που δεν ξέρω πλέον τι αποφαση να πάρω. Το πόσο κακό θα κάνω αν κάνω την λάθος ενέργεια..
Ενώ πιο πίσω στη σελ 718 του "τι σκέφτεστε"
που εξετάζεται ...διεξοδικά το ...φλέγον ζήτημα των ...κενώσεων,
το "τι σκέφτεστε" έχει γνωρίσει μια απ' τις καλύτερες στιγμές του...
Εξαρτάται βέβαια με τι σκέφτεται κανείς...