Θα σε βοηθούσε πάρα πολύ σεμινάρια ο Έλεγχος του Νου η μέθοδος Σίλβα που έχω παρακολουθήσει με επιτυχία. Είναι αποκαλυπτικό. Γίνεται επί πληρωμή και σου ανοίγει ορίζοντες στη διαχείρηση του νου
Printable View
Θα σε βοηθούσε πάρα πολύ σεμινάρια ο Έλεγχος του Νου η μέθοδος Σίλβα που έχω παρακολουθήσει με επιτυχία. Είναι αποκαλυπτικό. Γίνεται επί πληρωμή και σου ανοίγει ορίζοντες στη διαχείρηση του νου
Συνήθως με βοηθουν να ακουω ομιλίες από πατερες τις εκκλησίες... Βρίσκω πολλες απαντήσεις για την ζωή και το πως να διαχειρίζομαι ακόμη και το άγχος.. Στις δυσκολες στιγμές πρεπει να σφυγγουμε τα δόντια και να κάνουμε υπομονή..
Στις δύσκολες στιγμές πρέπει επίσης να γινόμαστε επιθετικοί κατά της πηγής του άγχους και της ανησυχίας.
Το μυαλό μας είναι ένα όργανο που μπορεί να μας καβαλήσει αν του το επιτρέψουμε και να γίνει δυνάστης αντί για δούλος.
Η πειθαρχία της σκέψης είναι προϋπόθεση για την πρόοδο και την ευδαιμονία μας. Η Πειθαρχία της Σκέψης είναι κάτι εύκολο αν συνηθίσεις να το κάνεις. Να σταματάς τη σκέψη και να μετράς μέχρι το δέκα, να αναπνέεις αργά και ρυθμικά μετρώντας μέχρι το δέκα σε εισπνοή και εκπνοή.
Από τους Πατέρες μου αρέσει ο Πάτερ Λίβυος
Στην ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή είναι πολυ δυσκολο να σταματήσεις τις σκεψεις... Επειδή είναι εκεί και επιμένουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο... Το μυστικό είναι η συμφιλιωση με αυτές τις σκεψεις... Αλλά όταν είναι πολυ αποκρουστικές και αντίθετες με το εγώ σου τότε είναι και συμφιλιωση είναι παρα παρα πολυ δυσκολη... Μακάρι να καταφέρω να ξεπεράσω και τις τωρινές ιδεοληψιες και να ξαναβρω λίγη ηρεμία... Είμαι γενικά πολυ ευαίσθητος άνθρωπος παρα είμαι ευαίσθητη..
εμενα μου αρεσει ο πατερ φιλοθεος φαρος!!! πασιγνωστος! και πολλες ομιλιες στο youtube!
Εγώ ακουω και τον πατηρ Αθανάσιο Μητηλυναιο.. Έχει και κάποιες ομιλίες σχετικά με τις εμμονές σκέψεις.. Παρά πολυ ενθαρρυντική ομιλια... Για όποιον ενδιαφέρεται να ακουσει
Λατρεύω τους ευαίσθητους ανθρώπους! Θεωρώ και εμένα ευαίσθητο.
Από σκληρούς ανθρώπους έχω πληγωθεί πολλές φορές και τους μισώ!
Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπινη ευαισθησία!
Πώς θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις τωρινές ιδεοληψίες σου; Πες μου τί σχέδιο έχεις στο νου σου
Θεωρώ την καλυτερη λυση να ησυχάσω να κάνω υπομονή και να μην αναστατωνομαι τόσο με τις έντονες ιδεοληψιες.. Όσο και να με πιανει δηλαδή πανικος κάποιες στιγμές να ησυχαζω και να προσπαθω να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι απλώς σκεψεις ακυνδινες...ετσι θα συνεχίσω... Με ηρεμία όσο μπορώ... Κάποια στιγμή θέλω να πυστευω πως θα φυγουν και αυτές οι ιδεοληψιες... Τώρα σκέφτομαι θετικα, αργότερα μπορεί να πεσω παλι... Αλλά παλι θα ξανασηκωθώ..
Μπράβο Χριστίνα μου, η σκέψη σου είναι σωστή και υγιής!
Είναι απλώς σκέψεις ακίνδυνες, αυτό να θυμάσαι!
Να βάλεις στη σκέψη γκέμια και να την οδηγείς όπου θέλεις εσύ!
Μακάρι να τα καταφέρω... Εσυ εισαι εντάξει;
Ναι καλή μου, είμαι μια χαρά!
Θα πάω για ύπνο γιατί αύριο έχω πρωϊνό ξύπνημα, σου εύχομαι ένα καλό βράδυ!
Καλο βράδυ... Σ ευχαριστώ πολυ που συνομιλήσαμε!!
Σήμερα αισθάνομαι πολυ λυπημένη....
Γιατι Χριστινα;;;Για πες...
Εχουν επιστρέψει κάποιες ιδεοληψιες μου... Και με έχει παρει απο κατω... Μου φέρνουν θλίψη αυτές οι σκέψεις...