Δυσκοιλια απο σκεψη εντελως. Καλημερα :)
Printable View
Αχλ, if you can't ignore an insult, top it; if you can't top it, laugh it off; and if you can't laugh it off,
it's probably deserved.
Καληνύχτα! :P
PS: το εν λόγω video και αξιολογότατο είναι και food for thought δίνει.
Το αν το κάθε post είναι στο κατάλληλο θέμα ή όχι
είναι δουλειά των moderators
και όχι όσων αυτοδιορίζονται moderators
ενώ ουσιαστικά είναι το περιεχόμενο του video που τους ενοχλεί
κι όχι ...ευαισθησία για το αν το κατάλληλο post είναι στο κατάλληλο θέμα.
εμενα η πολιτικη προπαγανδα με ενοχλει, οι κομματοσκυλοι να κανουν προπαγανδα στα φορουμ των κομματων τους
Το δικαίωμα των μελών του forum να εκφράζουν πολιτικές απόψεις ή όχι
ορίζεται από τη διαχείριση.
Το αν το επίπεδο του forum κατεβαίνει αναρτώντας video με απόψεις των επιφανέστερων οικονομολόγων
-που βεβαίως ανάλογα με το background του εκάστοτε χρήστη χαρακτηρίζονται "κομματόσκυλοι"-
ή ανεβαίνει πληροφορώντας τα υπόλοιπα μέλη του forum για τις ...κενώσεις τους
μένει να τεθεί υπό ...σκέψη... ή κένωση/εκκένωση..
Η επίκληση, και μάλιστα προσχηματικά,
της φίμωσης μελών που εκφράζουν πολιτικές απόψεις
είναι πολιτικότατη άποψη και ενέργεια επίσης,
όσο κι αν για τους οποιουσδήποτε λόγους η επίκληση γίνεται ασυνείδητα (?)...
Το α-συνείδητο συχνά σχετίζεται με το α-σκέπτεσθε...
μετα απο την σκεπτικη δυσκοιλιοτητα λογοδιαροια χαχαχαχα
σκεφτομαι το... καυτατζογλειο, λολ! τρεχτε τρεχτε να προλαβετε. παιζει και τη νεα ταινια του mel gibson σημερα, θα τρεξω κι εγω μη χασω. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που περιμενουν τη δευτερα παρουσια. και πανε και στη τηνο γονατιστοι για ενα θαυμα. καντο θαυμα σου γαμα τους θαυμα παιδι κι ετσι φαση. μονοι τους τ'ακουν μονοι τους τα λενε, γι'αυτο αστους εκει να κλαινε. για μας ολα μοιαζουν safe, innit blud οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι (ugly) ?
Πραγματικά σκέφτομαι το θέμα και έχω μπερδευτεί.Ούτε προπαγάνδα κάνω ούτε κομματόσκυλο ήμουν ποτέ.
http://www.youtube.com/watch?v=Zv7l2-s0z7Q
....σκεφτομαι ποτε πρεπει να παψει κανεις να ειναι παιδι...κι αν πρεπει.......και ποιο εινα το τιμημα...αξιζει;
.......και δυο μακρια δαχτυλα με το κιτρινο σημαδι απο τα πολλα τσιγαρα αναμεσα τους...........και ποσο το λατρευα αυτο το σημαδι......
Σκέφτομαι ότι θέλω να πάω να βρω ένα φιλαράκι μου...
να πιούμε κανά καφέ να τα πούμε και λίγο...
Σκέφτομαι πως όσο και να θες να αλλάξεις στη ζωη σου αμα οι άλλοι δε σε αποδέχονται δε γίνεται τίποτα. Έτσι μενεις σε αδράνεια και εκτος αυτου φορτώνεσαι τον οίκτο και την απογοήτευση της μη αποδοχής.
Σκέφτομαι ότι άλλο η ανταλλαγή πόντων,
άλλο η ανταλλαγή σπόντων,
(σποντών κανονικά),
πόσοι έχουν περάσει σε μια σχολή από σπόντα,
τους μετανάστες πτυχιούχους και τα 5άρια σε μαθήματα μαλακίες που δεν φεύγουν ούτε με μπεταντίν,
και το μπόνους ανταλλαγής πόντων στο καζίνο
αφού οι πόντοι που κερδίζονται μετατρέπονται σε μετρητά...
Ονειροπoλώ και αναπολώ τις εξωτικές παραλίες της Ανάφης
με την ψιλή άμμο -αν και είναι καλύτερο το ψιλό βότσαλο- και τα διάφανα πεντακάθαρα νερά...
Πόσο μακριά είναι από την κόλαση της Αθήνας
και πόσο κοντά στον επίγειο παράδεισο που θέλουμε να επιστρέψουμε
και που δεν απωλέσαμε
αφού πάντα επιστρέφουμε έστω και νοερά...
http://ioannou.files.wordpress.com/2010/07/anafi-3.jpg
Σκεφτομαι το ονειρο που εβλεπα αποψε!! Το πιο τελειο ονειρο εβερ!!!!!!! <3 <3 <3 <3 Και παραδοξως απο οτι συμβαινει με τα ωραια ονειρα, ειχε και διαρκεια και δε διακοπηκε!! Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)