Θα τον πιουν οι γερμαναραδες σημερα.
Printable View
Θα τον πιουν οι γερμαναραδες σημερα.
φτου δε δειχνει τη φοτο
Τζίνα τα βάρεσες τα κλαπατσίγκαλα; :lol:
Εδώ ρίχνουν πυροτεχνήματα και γαβγίζουν τα σκυλιά :lol:
Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλοι Ελληνες τριγύρω μου κι άρχισαν κι αυτοί να πανηγυρίζουν!!! Τους πήρα τα αυτιά των από κάτω με τα καπάκια της κατσαρόλας χιχιχι, με πόνεσε ο ώμος μου!
ʼει σιχτίρ ούτε να χαρούμε δεν προλαβαίνουμε με τους παλιοΓερμαναράδες! :mad:
Κοριτσάρες μου, ετοιμάζομαι για κατάκλιση.. Δε νυστάζω, αλλά θέλω να οριζοντιωθώ για να χωνέψω.. Νιώθω δυσφορία και τα νερά δε βοηθούν την κατάσταση.. :mad:
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που αύριο δεν θα έχω να κάνω τίποτα! Θα σηκωθώ, θα κάνω το μπάνιο μου, την καφεδιά μου και θα αράξω... Το σχεδίαζα όλη την εβδομάδα και εννοώ να το ευχαριστηθώ! Ακόμη και τα γεμιστά τα έκανα σήμερα, τάααχα για να μην έχω αύριο μαγειρικές. Για να φάω και σήμερα τα έκανα η φακλάνα!
Καληνύχτα και με τη νίκη!! Ματς, μουτς!!!
Τώρα φωνάζω μαμιέστε!! Δε με νοιάζει όμως το αποτέλεσμα, αρκεί που τους βάλαμε γκολ και που παίζουμε καλά.
Καληνύχτα Αβουλίνι και καλή τεμπελοξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνύχτα Αβουλίνα και με προσοχή βάλε κάνα μαξιλάρι παραπάνω μην σου έρθουν τα γεμιστά επάνω :). Καλή ξεκούραση και καλές τεμπελιές!!!
Μας πήρανε φαλάγγι, θα ξεμείνω από βρισιές στο τέλος! Μου'ρχεται να πάρω έναν κουβά νερό και να ρίξω στους από κάτω!
και εδω χαμος γινετε πηγε η κορη μεσα μολις μπηκε το γκολ και αφου φαγαμε το αλλο αρχισε ο μικρος να τη λεει γκαντεμο και να φυγει και οσο καθοταν τοσο γκρινιαζε για να φυγει τελικα ηρθε εδω και ηρεμισε αλλα φαγαμε και αλλο τωρα και μολις παει μεσα τωρα της λει φυγε απο εδω θα φας παντοφλα........
Αφού παίζουνε όλη την ώρα μπροστά στο τέρμα μας λογικό είναι να μπούνε και κάποια γκολ, μόνο άμυνα παίζουμε γκαμώτο.
:lol: Πλάκα έχουνε Καλλιόπη!
Τα νεύρα μου,:flaming::flaming::flaming: τι ρεζιλίκια είναι αυτά!!!!!
Ααα εγω κοιταω csi δεν θα σπασω εγω τα νευρα μου με το ποδοσφαιρο.
Πάω να κάνω κάνα μπανιο να μου φύγει η σύγχυση :flaming::flaming:
Είμαστε μανάρια όμως, δείχνει κάτι κούκλους Ελληνες βαμμένους με τα χρώματα της σημαίας μας, σκέτα λουκουμάκια! Ενώ όταν δείχνει τους Γερμαναράδες είναι όλοι κρυόκ@λοι.
Σαν ξεπλυμένοι είναι οι Γερμαναράδες!!!!!
Ελα μωρέ σήμερα δεν παίζουμε καλή μπάλα όταν έρχονται στο δικό μας τέρμα μαζεύονταιι όλοι αλλά όταν πάμε στι δικό τους τέρμα μόνο ένας δυο Έλληνες υπάρχουν, καλά το βλέπω κ εγώ που είμαι άσχετη αλλά το λέει κ ο σπήκερ πως δεν παίζουμε καλή μπάλα!!!
Ελλάκη καλό μπανάκι
Καλέ τι έγινε? πλάκωσαν οι σειρήνες των πυροσβεστικών, ενα στενό πιο κάτω απο το σπίτι μου είναι η πυροσβεστική!
Αααα δεν σας είπα ένα βράδυ είχα βγάλει βόλτα την αμαζζόνα μου κ την πέρασα έξω απο την πυροσβεστική εκεί που λέτε ήτανε τρεις πυροσβέστες κ άρχισαν να παίζουνε μαζί της, άλλον που δεν ήθελε κ εκείνη κ εγώ:rolleyes: αλλά δεν ήτανε κανένας ωραιός κατι πουρά ήτανε γύρω στα 50 ,τωρα όμως το ανακάλυψα κ όταν ξανάρθει θα την πάω απο εκεί μια βόλτα
Μα καλά βρε σοκολατίτσα, έχεις τέτοια φωλιά δίπλα σου και την αφήνεις ανεκμετάλλευτη; :lol:
Το είχα ξεχάσει γιατι με το αυτοκίνητο δεν πολυπάω απο εκείνη τη πλευρά, επίσης είχα ξεχάσει πως το καλοκαιράκι το βράδυ την αράζουν έξω, εμ γι΄ αυτό η αμαζόνα μου είναι λαγονικό όλα τα ξετρυπώνει
Που να τα ξέρω εγώ αυτά που σε έστελνα στα πάρκα με τη σκυλίτσα σου μήπως βρει καμία φωλιά! Κι εσύ την είχες έτοιμη, χτισμένη δίπλα σου! Αχ, έχουν μέσα στην Πυροσβεστική κι αυτόν τον ωραίο σωλήνα που γλυστράνε επάνω για να κατέβουν από τον έναν όροφο στον άλλο και είναι σαν το pole dancing; :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
κατσε καλά θα ξυπνήσω τη μανα μου απο τα γέλια :lol:
Εγω φαντασιωνομαι τη μάνικα..............
Δεν πειράζει, ας την ξυπνήσεις κι εσύ μια φορά, όταν σε ξυπνάει αυτή στο εξοχικό από τα χαράματα για να ποτίσει τα αγγουράκια είναι καλά;; :lol: :lol:
Κοριτσάκια μου θα σας καληνυχτίσω και εγώ! Λέω να ξαπλάρω να χαζέψω τβ και μετά νανάκια!
Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά! Μάκια μάκια και πολλά τζινάκια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ;)
πες τα, πες τα!!!!!!
Καληνυχτα κοριτσαρες μου!!!!παω για υπνο.
:lol: :lol: Το ξέρεις αυτό που λένε όταν κάποια όμορφη κοπέλα φοράει κόκκινα ρούχα "φωτιά στα κόκκινα, κι εγώ πυροσβέστης" και η κοπέλα απαντάει "κι η μάνικα στον κ@λο σου"! :lol:Quote:
Originally posted by break
Τζινάκια Έλλη μου!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: Το ξέρεις αυτό που λένε όταν κάποια όμορφη κοπέλα φοράει κόκκινα ρούχα "φωτιά στα κόκκινα, κι εγώ πυροσβέστης" και η κοπέλα απαντάει "κι η μάνικα στον κ@λο σου"! :lol:Quote:
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ δεν την φαντασιωνομαι σ΄αυτο το σημείο:lol:
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση, περαστικά και πάλι στη μπίρι μπίρι. Ελάκι χαίρομαι που δεν θα δουλέψεις το σ/κ κι έτσι θα κάνεις τις σπιτοδουλειές σου και δεν θα μείνει μόνος του κι ο Γιώργος. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Τζινάκια ΛΙλούκο
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ δεν την φαντασιωνομαι σ΄αυτο το σημείο:lol:
Αύριο πουρνό πουρνό με την αυγούλα έχει κτηνιατροβόλτα, θα έρθει η αδερφή μου να με πάρει στις 8.30, βέβαια τέτοια ώρα που ξύπνησα το βράδυ, δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ, προβλέπω να τον ξενυχτάω τον μακαρίτη! Πάω όμως να ξαπλώσω κι εγώ να δω τι βι. Σοκολατίτσα και υπόλοιπα κοριτσάκια σας καληνυχτώ. Φιλάκια.
Τζινάκια πολλά!!!!!
Eli να μην το ξεχάσω, εάν έχεις το τηλ. της Αγγελικούλας και μπορείς κάλεσέ την αύριο να μάθουμε τι κάνει.
Καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσια!Δεν ημουν στην παρεα σημερα γιατι ηταν εδω φιλοι του γιου κ εβλεπαν τον αγωνα αλλα κ γιατι μου εχει στειλει ο αδελφος μου το βιβλιο που γραφει τωρα κ το διαβαζω για να κανω κριτικη κ διορθωσεις.Φιλια ....