http://www.youtube.com/watch?v=W_KQCjEP4_A
Αφιερωμένο σε όλες τις κυρίες της παρέας!
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=W_KQCjEP4_A
Αφιερωμένο σε όλες τις κυρίες της παρέας!
ʼβα μου άγγιξες ευαίσθητη χορδή και θα σου εξηγήσω γιατί. Με τον πρώην μου συζούσαμε στην αρχή για 4 χρόνια. Έγιναν διάφορα, δεν τον άντεχα πλέον και χωρίσαμε. Είχαμε τρομερή χημεία στο σεξ και ήταν ο μόνος που δεν είχε πρόβλημα με το σώμα μου το οποίο όταν είμαι αδύνατη, καλή ώρα όπως τώρα, έχει μεγάλη χαλάρωση (και έχω ακούσει πολύ σκληρά και άσχημα σχόλια από πρώην μου που με γέμισαν ανασφάλειες). Οπότε 6 μήνες μετά το χωρισμό μας κι ενώ αυτός ακόμα με τριγύριζε αποφάσισα να κάνω αυτό που λες. Μόνο σεξ και τίποτα άλλο. Αυτός το δέχτηκε και συνεχίσαμε έτσι για 4 χρόνια όπου αυτός δεν έκανε άλλον δεσμό κι εμένα όμως πραγματικά δεν με ένοιαζε γιατί τον είχα ξεπεράσει και δεν τον ήθελα πλέον για σοβαρό δεσμό. Μου πετούσε υπονοούμενα για να είμαστε ξανά μαζί κανονικά αλλά εγώ έκανα πως δεν τον άκουγα. Μετά μου είπε να μετακομίσει στην πολυκατοικία μου για να μην χρειάζεται να πηγαινοέρχεται κάθε τόσο, κι εκεί ήταν το λάθος μου. Μένοντας πάνω κάτω τον έβλεπα συνεχώς και στο τέλος κατέληξε να μένει περισσότερο στο σπίτι μου παρά στο δικό του. Όταν του έλεγα πήγαινε και λίγο στο σπίτι σου μου έλεγε "εδώ είναι το σπίτι μου". Έτσι χωρίς να το καταλάβω και να θέλω να το παραδεχτώ ξανακόλλησα μαζί του. ʼρχισε να μιλάει ξανά σοβαρά για τη σχέση μας κι εγώ βλέποντας ότι τόσα χρόνια δεν έχει προσπαθήσει να βρει κάτι άλλο κι ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε πράγματα που με ενοχλούσαν άρχισα να το ξανασκέφτομαι για σοβαρά. Και τότε είναι που μου την έκανε!! Τώρα μου ξαναπρότεινε να είμαστε πάλι μαζί μόνο για το σεξ εφόσον είμαι αρνητική για σχέση. Νοιώθω πολύ άνετα μαζί του στο σεξ, δεν έχω καθόλου άσχημη ψυχολογία ή ντροπή για το σώμα μου κι ίσως γι'αυτό είχαμε και αυτήν την καλή χημεία. Όμως μου φέρθηκε άσχημα και άδικα. Και δυστυχώς δεν μπορώ να απομονώσω το "λαλάγγι του" από όλον τον υπόλοιπο!!! Εγώ πραγματικά θέλω περισσότερο απ'ότι θέλει αυτός. Αποφάσισα λοιπόν ότι είναι άδικο για μένα να ρίξω τόσο πολύ τον εαυτό μου και να του δώσω αυτό που ζητάει. Θα είναι σαν να μην έκανε τίποτα. Καμμία συνέπεια για την άσχημη συμπεριφορά του και πάλι καλά θα περνάει! Ε όχι. Και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της.
Που λέτε όταν τον γνώρισα ήμουν στα πιο αδύνατα μου, ήταν καλοκαίρι και είχα φτάσει σχεδόν 65 κιλά η αθεόφοβη με την δίαιτα του γιαουρτιού, δηλαδή έτρωγα ένα μεγάλο vitaline την ημέρα και ένα ακόμη γεύμα κάτι λίγο. Είχα γίνει μία Θεά! Εκείνο τον χρόνο είχα γνωρίσει τον άντρα μου (τότε γκόμενος - απωθημένο) και περίμενα να κατέβω στην Μύκονο για διακοπές και να τον συναντήσω γιατί αυτός έμενε και δούλευε εκεί. Και ήθελα να πάω στα καλύτερα μου! Μόλις είχα χωρίσει και από μία μακροχρόνια σχέση και ποιος με έπιανε!
Έτσι στις ομορφιές μου που τριγυρνούσα και εγώ με μπάνισε ο κύριος (ο πρώην), δούλευε σερβιτόρος σε ένα καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου ήμασταν θαμώνες και άρχισε να με λιγουρεύεται. Με πλησίασε που λέτε και με πολιορκούσε για βδομάδες, εγώ εκεί στην κοσμάρα μου, μου άρεσε μεν αλλά από την άλλη μόλις είχα χωρίσει και περίμενα να πάω και Μύκονο να δω τον Γιώργο που είχα να τον δω σχεδόν ένα χρόνο και μου τρέχανε τα σάλια. Τον άφησα λοιπόν στα κρύα του λουτρού και πήρα το πλοίο για το νησί να πάω να συναντήσω το απωθημένο μου. Δεν τα είχα υπολογίσει καλά όμως μιας και όταν έφτασα στο νησί επειδή ήταν δεκαπενταύγουστος ο Γιώργος ήταν στα πρόθυρα υπερκόποσης και το μόνο που δεν τον ένοιαζε ήταν τα γκομενιλίκια και το σεξ :grind: και έφαγα ένα φτύσιμο απερίγραπτο! Ρίχνω ένα τεράστιο καυγά μαζί του και τον ξεγράφω. Να φανταστείτε κάναμε 2 χρόνια να ξαναμιλήσουμε :grind:.
Γυρνάω πίσω από τις διακοπές μου και ο άλλος με περίμενε στο λιμάνι :lol::lol:! Για να μην τα πολυλογώ από εκείνο το βράδυ αρχίσαμε να βγαίνουμε και ουσιαστικά μέσα σε λίγες μέρες είχαμε κανονική σχέση. Πέσαμε κυριολεκτικά και οι δύο με τα μούτρα στο μέλι :lol:, ήταν και το Νο4 που είχε κάνει την διαφορά τι να πω :lol::lol:. Όλη η σχέση ήταν μία φουρτούνα από πολύ σεξ και πολύ φαί ρε παιδιά τι να σας πω! Τα κάναμε όλα σε υπέρμετρο βαθμό. Εντομεταξύ ο κύριος ψηλός, γυμνασμένος, ψιλογομαράκι και έτρωγε τον άμπακο! Αλλά αυτός δούλευε σερβιτόρος άρα έτρεχε και πήγαινε και γυμναστήριο. Εγώ από την άλλη η μόνη δραστηριότητα άσκησης ήταν το σεξ. ʼλλο που δεν ήθελα και εγώ ακολουθούσα στα φαγοπότια... Και έτσι αρχίσανε να μπαίνουν τα κιλάκια. Τι ταβέρνες και εστιατόρια είχαμε επισκεφτεί μέσα σε 2 χρόνια δεν σας λέω! Όταν άρχισα να παχαίνω του κακοφάνηκε όσο δεν φαντάζεστε! Ε τι περίμενε και αυτός ο Χριστιανός ότι θα έμενα μινιόν με τόσο φαί; Μέσα σε 2 χρόνια σχέσης είχα καταφέρει φτάσω από τα 65 κιλα στα 93! Το τι ξεφτίλισμα είχα φάει από τον άχρηστο δεν λέγεται! Το σεξ από εκεί που ήταν θεϊκό κατάντησε να είναι καταναγκαστικά έργα. Μάλιστα από την απογοήτευση του που είχα παχύνει τόσο πολύ μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο και με είχα υποστεί και ψυχική και σωματική κακομεταχείριση ειδικά πάνω στη σεξουαλική μας σχέση. Ήταν τραγικός και εγώ αντί να τον χωρίσω τον άχρηστο εκεί καθόμουν και υπέμεινα όλα τα μαρτύρια στα οποία με υπέβαλλε. Να σημειώσω εδώ ότι ενώ νοιαζόταν για μένα και ήταν πολύ τρυφερός, από την άλλη είχε ψύχωση με τις αδύνατες γυναίκες και ενώ ήταν ερωτευμένος μαζί μου, γι'αυτό και δεν χωρίζαμε, από την άλλη χαλιόταν με την οπτική εικόνα μου. Εγώ από την άλλη ένιωθα τόσο ένοχη που είχα παχύνει που πίστευα ότι μία τέτοια συμπεριφορά μου άξιζε και ήταν φυσιολογική!!! :mad::flaming:
Ώσπου τελικά μετά από 2 χρόνια σχέσης έρχεται ένα βράδυ σπίτι μου με τα αυτιά κατεβασμένα και μου ξεφουρνίζει ότι με έχει κερατώσει με μία γκόμενα που γνώρισε στο μαγαζί που δούλευε. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά δεν μπορούσε να μου το κρατήσει κρυφό. Βασικά έψαχνε αφορμή για να χωρίσουμε. Έτσι του έδωσα τα παπούτσια στο χέρι. Για 2 βδομάδες ήμουν ένα απόλυτο ράκος. Έκλαιγα όλη την ώρα, έπινα πολύ, λυπόμουν τον εαυτό μου και θύμωνα ταυτόχρονα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είχα χωρίσει νωρίτερα και ότι όλο αυτό δεν μου αξίζει. Σηκώθηκα στα πόδια μου, πήρα μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών, άδειασα το σπίτι μου από όλα τα πράγματά του και πήγα και τα πέταξα έξω από το σπίτι του. Ξεκίνησα να βγαίνω έξω με τις φίλες μου, ξεκίνησα γυμναστήριο, έκανα διατροφή και για πάρα πολύ καιρό φαιρόμουν κάπως απαξιωτικά σε όλους τους άντρες και ήμουν ιδιαίτερα κυνική και με πολλή φαρμάκι μέσα μου. Βασικά είχα γίνει και εγώ άντρας στην σκέψη, είχα τους άντρες μόνο για σεξ και ικανοποίηση και συναισθηματικά δεν έδινα και δεν ήθελα να πάρω τίποτα. Θυμάμαι εκείνον τον καιρό ένιωθα στεγνή μέσα μου, σαν να μου είχανε ρουφήξει όλη μου την ενέργεια και είχα μείνει ένα άδειο κουφάρι.
Σιγά σιγά βέβαια το ξεπέρασα και τα βρήκα με τον εαυτό μου.
Τζίνα, όχι κορίτσι μου, προς Θεού, μην του επιτρέψεις να μπει με κανέναν τρόπο στη ζωή σου. Αν αυτό είναι εφιτκό, κόψε του και την καλημέρα. Όχι για ένα ρημαδολαλάγκι να τα χάσουμε κι όλα! Να το έχει το λαλάγκι του και να το χαίρεται, αλλά μακρυά από σένα!
Επίσης ξέχασα να σας πω ότι είναι ψηλός (θέλω μόνο ψηλούς άντρες τρομάρα μου) και το σώμα του είναι το αντίθετο από το δικό μου, είναι πέτρα. Οι κοιλιακοί φέτες και τα πόδια κι ο κω@@@ του σκληρά σαν τοίχος χωρίς να τα σφίγγει. Δεν υπάρχει!! Πρόσωπο δεν έχει πολύ ωραίο αλλά τι να το κάνεις το πρόσωπο εκείνη την ώρα..... Με κολάσατε μέρα που είναι. Πρέπει να επαναφέρω στο μυαλό μου τα άσχημα για να συνέλθω!!!
Θα συμφωνήσω με την ʼβα. Τζίνα μου έχεις δίκιο που δεν του δίνεις καμία ευκαιρία να μπει στην ζωή σου, μακριά μακριά μακριά!
"Ε όχι. Και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της. " :thumbup::thumbup::thumbup:
Και εμένα ο πρώην ενώ από φάτσα δεν έλεγε ήταν ψηλός 1,90 και κορμάρα και με προσόντα, τι να το κάνεις όμως; Με την συμπεριφορά του μου δημιούργησε σεξουαλικά προβλήματα και απωθημένα στο τέλος. Να τα χέσω και τα κορμιά και τα μεγέθη αν ο άλλος είναι μαμάκας. Αφότου χώρισα είχα τουλάχιστον 6 μήνες προβλήματα γυναικολογικά, τι κολπίτιδες τι τραχιλίτιδες είχα γίνει κολλητή με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ! Και δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι όλα αυτά τα είχα πάθει από την ψυχολογική κατάπτωση και από την ψυχολογική κακοποίηση στο σεξουαλικό τομέα.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Επίσης ξέχασα να σας πω ότι είναι ψηλός (θέλω μόνο ψηλούς άντρες τρομάρα μου) και το σώμα του είναι το αντίθετο από το δικό μου, είναι πέτρα. Οι κοιλιακοί φέτες και τα πόδια κι ο κω@@@ του σκληρά σαν τοίχος χωρίς να τα σφίγγει. Δεν υπάρχει!! Πρόσωπο δεν έχει πολύ ωραίο αλλά τι να το κάνεις το πρόσωπο εκείνη την ώρα..... Με κολάσατε μέρα που είναι. Πρέπει να επαναφέρω στο μυαλό μου τα άσχημα για να συνέλθω!!!
ʼμα κολάζεσαι φάε ένα λαλάγκι :lol:Quote:
Eli μου, δεν θα έπρεπε να το περιμένεις αυτό? Εννοώ όταν ένας άντρας σε περιμένει πώς και πώς, να πέσετε στο κρεβάτι, να φάτε, να πιείτε, να βγάλετε γούστα, περιμένεις από αυτόν και την ιδιαίτερη λεπτότητα? Δε νομίζω.. Θα μου πεις, κι εσύ πέρασες καλά, κι εσύ το γλέντησες, αλλά πώς γίνεται να βάλεις αυτό το γα@%%#νο το φρένο όταν χρειάζεται?
Ψύχωση με αδύνατες γυναίκες, αυτά τα ακούω βερεσέ! Απύθμενη βλακεία και κενό αέρος είχε ο τύπος και οι αδύνατες γκόμενες ανέβαζαν τα ποσοστά του στην πιάτσα, αυτό ήταν όλο. Λέω τώρα, εκ των υστέρων και έξω από τη σχέση, ότι έπρεπε να δεις την κατάσταση όπως ακριβώς ήταν: Σεξ, φαί, γλέντι, τίποτε άλλο. Είμαστε και συναισθηματικές, όμως, οι άχρηστες, και γι' αυτό την πατάμε έτσι!
Να δοξάζεις καθημερινά το Θεό και να κάνεις και δέκα μετάνοιες για τον αντρούλη που έχεις στο πλευρό σου! Όλα τα άλλα, άστα να χαθούν, μαζί με αυτούς που τα προκάλεσαν! Τον άντρα σου και τα μάτια σου!
Είδες Eli που αν είναι να γίνει κάτι τότε θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Ήταν γραμμένο να είσαι με τον άντρα σου κι έτσι κι έγινε! Καλό θα ήταν βέβαια να μην έχεις περάσει όλη αυτή την άσχημη εμπειρία και να ήσουν με τον άντρα σου από τότε στη Μύκονο αλλά κι αυτό έγινε για κάποιο λόγο, ίσως σε έκανε σοφότερη και πιο δυνατή.
Δυστυχώς οι άσχημες εμπειρίες μας και οι ανασφάλειές μας μας κάνουν να ανεχόμαστε πολλές φορές άσχημες συμπεριφορές. Αυτό έκανα κι εγώ, ανεχόμουν πράγματα που δεν ήθελα επειδή δεν με έκρινε ποτέ. Τόσα χρόνια μαζί είχα παχύνει και αδυνατίσει πολλές φορές. Δεν μου έλεγε ποτέ τίποτα. Ούτε γιατί τρώω, ούτε γιατί πάχυνα, απολύτως τίποτα. Και το σεξ δεν άλλαζε είτε ήμουν παχιά είτε αδύνατη. Ίσα ίσα που μου έλεγε να πάμε με την παρέα του για μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να τρέχει τίποτα, όπου δεν πήγαινα φυσικά. Πολλές φορές αναρωτιόμουν αν ήταν τυφλός! Αν δεν είχα τις ανασφάλειες για το σώμα μου (που άρχισε να μου τις δημιουργεί αυτός που ήμουν παντρεμένη και ντρέπομαι να πω τι μου έλεγε και μετά συνέχισαν και άλλοι) δεν θα χρειαζόταν να κάνω ηλίθιες παραχωρήσεις.
Ήμουν μικρή και άπειρη ʼβα μου και δεν είδα τι μου ερχόταν κατακούτελα! :shocked2:Quote:
Originally posted by Ava
Eli μου, δεν θα έπρεπε να το περιμένεις αυτό? Εννοώ όταν ένας άντρας σε περιμένει πώς και πώς, να πέσετε στο κρεβάτι, να φάτε, να πιείτε, να βγάλετε γούστα, περιμένεις από αυτόν και την ιδιαίτερη λεπτότητα? Δε νομίζω.. Θα μου πεις, κι εσύ πέρασες καλά, κι εσύ το γλέντησες, αλλά πώς γίνεται να βάλεις αυτό το γα@%%#νο το φρένο όταν χρειάζεται?
Ψύχωση με αδύνατες γυναίκες, αυτά τα ακούω βερεσέ! Απύθμενη βλακεία και κενό αέρος είχε ο τύπος και οι αδύνατες γκόμενες ανέβαζαν τα ποσοστά του στην πιάτσα, αυτό ήταν όλο. Λέω τώρα, εκ των υστέρων και έξω από τη σχέση, ότι έπρεπε να δεις την κατάσταση όπως ακριβώς ήταν: Σεξ, φαί, γλέντι, τίποτε άλλο. Είμαστε και συναισθηματικές, όμως, οι άχρηστες, και γι' αυτό την πατάμε έτσι!
Να δοξάζεις καθημερινά το Θεό και να κάνεις και δέκα μετάνοιες για τον αντρούλη που έχεις στο πλευρό σου! Όλα τα άλλα, άστα να χαθούν, μαζί με αυτούς που τα προκάλεσαν! Τον άντρα σου και τα μάτια σου!
Στην τελική ο τύπος δεν με αγάπησε ποτέ το ξέρω, ήταν ρηχός και ανίκανος να αγαπήσει πραγματικά. Με είχε για να με κυκλοφορεί στους δρόμους και να κάνει το κομμάτι του και τα γούστα του στο κρεβάτι. Και εγώ πέρασα καλά δεν λέω αλλά μόνο τον 1ο χρόνο ο επόμενος είναι από ο πιο τραυματικός που έχω ζήσει και μου πήρε χρόνια να συνέλθω και να το βάλω πίσω μου. Τώρα είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με μία τύπισσα η οποία είναι μινιόν, μεγαλύτερή του, και αφού κάνανε το 1ο παιδί τους μετά πήγε και έκανε λίφτινγκ και προσθετική στήθους :lol:. Ποιος ξέρει τι ανασφάλειες έχει ή της δημιουργεί για να πάει και να κάνει αισθητικές επεμβάσεις από τη στιγμή που η γυναίκα είναι και μία χαρά, γιατί την έχω δει... Τέλος πάντων αυτοί είναι καταδικασμένοι μία ζωή να είναι έρμαια της εξωτερικής τους εμφάνισης μιας και η εσωτερική βελτίωση και ανάπτυξη προϋποθέτει και μυαλό που αυτοί δεν έχουν.
Δυστυχώς τελείωσαν τα λαλάγγια. Κάποια τα έφαγα και άλλα τα έδωσα σε φίλες μου μαζί με τις ανάλογες ευχές!! Πάντως εγώ έφαγα το Νο4 και τον κόμπο.Quote:
Originally posted by Eli
ʼμα κολάζεσαι φάε ένα λαλάγκι :lol:Quote:
Ναι πράγματι, πολλές φορές λέω ότι η αποτυχημένη μου αυτή σχέση ήταν η σοφία που έπρεπε να αποκτήσω για να ξέρω πως να χειριστώ τον Γιώργο όταν τελικά αρχίσαμε να ξαναέχουμε επαφές. Γιατί και η σχέση μου με τον Γιώργο δεν ήταν ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα το αντίθετο μάλιστα ήταν κακοτράχαλος και με πάρα πολλά εμπόδια. Πολλά εκ των οποίων τα έβαζε ο ίδιος στην αρχή για προστασία, μην τυχόν πληγωθεί. Η εμπειρία μου όμως από την προηγούμενη, αποτυχημένη σχέση με βοήθησε να χειριστώ την σχέση μου με τον Γιώργο πολύ σωστά και τελικά να καταφέρουμε να είμαστε μαζί.Quote:
Είδες Eli που αν είναι να γίνει κάτι τότε θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Ήταν γραμμένο να είσαι με τον άντρα σου κι έτσι κι έγινε! Καλό θα ήταν βέβαια να μην έχεις περάσει όλη αυτή την άσχημη εμπειρία και να ήσουν με τον άντρα σου από τότε στη Μύκονο αλλά κι αυτό έγινε για κάποιο λόγο, ίσως σε έκανε σοφότερη και πιο δυνατή.
Και ναι τον προσέχω σα τα μάτια μου γιατί είναι ο μόνος άντρας στην ζωή μου που κατάφερε να με αγαπήσει σε ότι κιλά και να ήμουν και ποτέ μα ποτέ να μην με προσβάλλει ούτε καν με το βλέμμα του! Σημειωτέον ότι και ο Γιώργος ενώ με είχε γνωρίσει αδύνατη και παρόλο που στην πορεία πάλι πάχυνα ποτέ μα ποτέ δεν με πρόσβαλλε!
Ακούστε τώρα ιστορικό: Ο Γιώργος με γνώρισε στα 70 κιλά, το πρώτο καλοκαίρι που βρεθήκαμε το 2000, το 2001 το καλοκαίρι με είδε στα 65κιλά και μετά κάναμε 3 χρόνια να ξαναβρεθούμε μέσα στα οποία είχα βάλει 28 κιλά και έχασα τα 23. Οπότε όταν με ξαναείδε το 2004 ήμουν και πάλι σχεδόν αδύνατη. Μετά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας και επειδή και πάλι έκανα το λάθος να κόψω το γυμναστήριο και να αρχίσω τα φαγοπότια μετά από χρόνια έφτασα μέχρι και τα 105 κιλά! Και παρόλα αυτά ποτέ δεν είχα αρνητική αντιμετώπιση από την πλευρά του σε σημείο να απορώ!
Μόλις κατάβρεξα τα ζωάκια μου με τον αγιασμό που μου έφερε το πρωϊ η αδερφή μου. Την αρρωστουλακοκερίνα μου την έβρεξα πιο πολύ για να είναι καλά και να την έχω και φέτος δίπλα μου. Τώρα βάζω και λίγο αγιασμό στα μαλλιά μου που έχουν αραιώσει τα άτιμα και παίρνει ταξί η μία τρίχα για να πάει στην άλλη! Καλά που είναι σγουρά και το καλύπτω κάπως.