Originally Posted by
Marilou
Πολυ χαίρομαι που πήρες αυτο που χρειαζόσουν έστω και απο εδώ!
Φυσικα και θα ξαναγίνεις ο χαρούμενος άνθρωπος που ησουν !
Και στο λεει ένας άνθρωπος που παντα ημουν η χαρά της ζωής σε πολλά πράγματα,με τις ανησυχίες μου βέβαια,τα σκαμπανεβασματα μου αλλα με πολυ χιούμορ και καλή διαθεση τα αντιμετώπιζα μεχρι που για ενα διαστημα ειχαν χαθει τελειως όλα αυτα ..
Μετα παλι σιγα σιγα επανήλθαν ή καλύτερα επανήλθα εγώ !Και αφου μπορώ εγώ και όποιος αλλος τα κατάφερε μπορείς και εσυ !
Αλλωστε νεο παιδι εισαι !!!!ξέρεις τι έχεις να ζήσεις ακόμα?Τα πιο όμορφα έρχονται να το ξερεις ;)
Μην τα αφεησεις να σε προπερασουν ..κοιτα να τα σταματήσεις και να τα ζήσεις !
Ασε αυτη την μπαλίτσα να ξεδιπλώνεται για αρχη μέσα σε μια όμορφη αγκαλια !Ειναι φάρμακο η αγκαλια για όποιον την αναζητα αλλα και γι αυτόν που την προσφέρει.
Φανταζομαι η μαμα σου παρ ολο την ηλικια σου θα ειναι πάντα διαθέσιμη να στην προσφέρει!Αρκει μόνο να την ζητησεις !
Γιατι εχουμε-έχετε και ενα εγωισμο οτι μεγαλώσαμε και σιγά μην χωθούμε στην αγκαλιά της ...
Γελαω με την κορη μου που πλεον οταν θέλει να συζητήσουμε κατι και ειναι αρκετά προβληματισμενη δεν έρχεται κατευθείαν να με αγκαλιάσει ....ερχεται κάθεται διπλα μου και με κοιτάει με το βλεμμα που εχει ενα κουταβάκι .....
Εκει καταλαβαινω οτι εχει ανάγκη την αγκαλιά μου και την συζήτηση και ας μην την ζητάει ευθέως ....βλέπεις μεγαλώσαμε πλεον και νοιώθουμε οτι παταμε γερα στα ποδια μας και ολα τα γνωριζουμε :cool:κάνει βηματάκια και αναπτυσετε περισσοτερο ο εγωισμος ....
Πιστεύω και η μαμά σου να ειναι εκεί για εσένα !