Όλα καλά κορίτσια μου!!!
Χριστίνα δεν θέλω να σε ρωτήσω τι ακριβως είναι αυτο που σε βασανίζει γιατί δεν θέλω να το βλέπεις γραμμένο.
Αλλά άστο βλέπεις τελικά και έξω βγαίνεις χωρίς να σε κάνει απολύτως τίποτα .Οπότε όλα καλά θα είναι!
Printable View
Όλα καλά κορίτσια μου!!!
Χριστίνα δεν θέλω να σε ρωτήσω τι ακριβως είναι αυτο που σε βασανίζει γιατί δεν θέλω να το βλέπεις γραμμένο.
Αλλά άστο βλέπεις τελικά και έξω βγαίνεις χωρίς να σε κάνει απολύτως τίποτα .Οπότε όλα καλά θα είναι!
Χαιρομαι που είσαι καλά!!
Είναι μια συγκεκριμένη ιδεοληψια που μου κολλησε από ένα ποστ μιας κοπέλας που είχα διαβασει... Και δυστυχώς μου κολλησε και μένα αυτή η φοβία... Φοβάμαι μην αρχίσω να μπερδευω την πραγματικοτητα με τις αναμνήσεις και μην αρχίσω να πυστευω ότι έκανα κάτι το οποίο δεν έχω κάνει... Αστα δράμα η υπόθεση.. Είναι παραλογες και επίμονες σκέψεις που κολλησε το μυαλό μου... Μου προκαλουν δυσφορία και που και που στεναχώρια... Μακάρι να ηρεμησω κάποια στιγμή... Γενικά είμαι πολυ αγχώδης άτομο από μικρή... Ναι βγαίνω αλλά όταν έρχομαι σπίτι συνήθως θα με πιασουν οι σκέψεις παλι... Αλλά τι να κάνουμε... Κάποιες φορές το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή...
Χριστίνα δες στο δικό μου ποστ λίγο αν μπορείς..
Χριστίνα είδες το μύνημα.? Αν θες στείλε στο eimail
Το είδες το μύνημα γτ το έσβησα το mail
Κύκνος από το 2011 έχεις ανοίξει αυτό το ποστ μπράβο κρατάει ακόμα!
Κυκνε μου προσπάθησε αυτές τις ώρες να έχεις κάτι ευχάριστο να κάνεις για να μην αισθάνεσαι έτσι .
Μόνο έτσι το καταπολεμάει το μυαλό μας.Οσο το σκέφτεστε τόσο δυναμώνει...
Τα ζωάκια είναι ψυχοθεραπεία πραγματικά !
Έχουμε εδώ και ένα μήνα περίπου και εμείς μια φατσούλα στην οικογένεια μας που μου έχει πάρει τα μυαλά στην κυριολεξία !!
Δεν υπάρχει αυτή η ψυχούλα !Πόση χαρά και γέλιο μας δίνει με τα παιχνίδια του !!!
Παίξε με τις γατούλες σου κορίτσι μου και μια χαρά θα περάσει η ώρα!!!
Μυπως γνωρίζει κανείς γιατι δεν με αφήνει να στείλω μήνυμα εδώ ?
Εχω και θυληκες και αρσενικές είναι πολλες επειδή μενω στην υπαίθρο... Εχω και 2 μικρά σκατουλακια... Είναι τόσο γλυκά... Ειδικά τώρα αυτές τις μέρες που πιανει το κρυο έρχονται και κάθονται πανω μου για να ζεσταθουν... Μια μέρα ένα μικρό γατάκι μπήκε μέσα στην τσέπη από την ζακέτα μου και κοιμήθηκε χαχα :)