th deph parakalw
Printable View
th deph parakalw
Nα επισκεφθω τη χωρα των Λωτοφαγων!!!!!
να απορροφηθει καπου το μυαλο μου τελειως να μη σκεφτομαι αρνητικα. με καποιον ανθρωπο θα επρεπε λογικα, αλλα καταντησαν ολοι και ειδικα ολες μια απογοητευση. θα θελα να ξαναπιασω και κανα βιντεοπαιχνιδι, αλλα εκτος του οτι δεν εχω καινουργιες κονσολες, μονος δε λεει να ξεκινησεις τπτ απολυτως.
να γινοταν μια φορα αυτο που θελω... μια....
ουτε εγω ξερω τι θελω....ειμαι σκ@τα
1,68...δεν ειμαι χοντρη η λογικη αυτο λεει, αλλα επειδη υπηρξαν περιοδοι που κοντεψα να φτασω τα 60 με τα βουλιμικα μου και ηταν απο τις χειροτερες περιοδους της ζωης μου δε θελω να τις ξαναζησω!! εχω υπαρξει και 45, γενικα εχω σκαμπανεβασματα, αλλα στα 48 θα ημουν ευχαριστημενη..
Το ιδανικο βαρος για μια μεση γυναικα ειναι 10 κιλα κατω απ'το υψος της και για εναν μεσο ανδρα 5 κιλα κατω απ'το υψος του. Αρα καταλαβαινεις οτι βασει λογικης, θα επρεπε να παρεις κιλα και οχι να σε πιανει το παραπονο που δεν εχεις χασει κι αλλα...
Καταλαβαινω ομως απολυτα οτι για εναν ανθρωπο που εχει διατροφικη διαταραχη ειναι δυσκολο να βγει απ'το προβλημα και να σκεφτει λογικα... σ'αυτο θα πρεπει να σε βοηθησει ο ψυχιατρος ή ψυχολογος που σε παρακολουθει!
με παρακολουθει ψυχιατρος και ημουν καλυτερα για ενα διαστημα αλλα αυτες τις μερες, με αφορμη το ζυγισμα, εχω δεινοπαθησει με εμετους, καθαρτικα και ολα τα ψυχολογικα συνακολουθα! το θεμα θα μου πεις ειναι η λανθασμενη αντιληψη που εχω για το σωμα μου και η χαμηλη αυτοεκτιμηση.. αλλα 10 κιλα κατω απο το υψος μου ειλικρινα θα μου φαινομουν θεοχοντρη, δε θα το αντεχα με τιποτα γιατι το εζησα!!!!
Εγω νομιζα και για τους αντρες ,10 κιλα κατω απο το υψος τους...πρεπει να ανησυχω?