Emeis eimaste oi therapeia tous, agapiti Dalia.
Giauto k dialeksan na mas akoune gia tin ipoloipi zoi tous
Printable View
Emeis eimaste oi therapeia tous, agapiti Dalia.
Giauto k dialeksan na mas akoune gia tin ipoloipi zoi tous
ο Γιαλομ το προτυπο του δρ μου πηγαινε ο ιδιος για ψυχαναλυση για να δει τη σχεση που δημιουργειται μεταξυ ασθενους κ θεραπευτη
ανυπομονω τοσο για την αυριανη μερα..
οχι τοσο για την αλλαγη χαπιου ουτε τοσο για να δω αν επιτελους χαμπαριασει η μανα μου τι μου συμβαινει αλλα για να ψυχαναλυθω!!!
δεν μπορω να τα κρατησω αλλο μεσα μου θα με πνιξουν!!
α ρε γιατρε ποιος να πιστευε με την ξενερα που ειχα 10 λεπτα πριν το πρωτο ραντεβου οτι θα φτανα σε αυτο το σημειο
αλλωστε δεν εχω να του πω κ πολλα...
ξερω οτι θα με κοιταξει κ θα καταλαβει αυτο το ΟΥΦ
σαν μηχανη μπουκωμενη νιωθω κ ξερω οτι θα επανεργοποιησει την θεληση μου να ξεμπικαρω κ να μαλω μπροστα
με εχει κατατρομαξει αυτη η απομονωση
οσα κ να γραφω ΝΑ ΜΙΛΑΩ με το στομα μου βαριεμαι
η Ιωαννα της σιωπης ενα πραγμα
αρχισα παλι να σκεφτομαι οτι βλαπτω ολους οσους ειναι γυρω μου με αυτην την υπερευαισθησια μου,
η οποια με κανει δυσκατανοητο πλασμα κ βγαζω οργη κι αυτη η οργη...πληγωνει
ευτυχως σημερα δεν ξεσπασα καθολου στο μικρο
Quote:
Originally posted by interappted
κι αυτο το μια στις 15 ....
ουτε ο γιος μου θυμαται σε 1 βδομαδα τι εχουμε πει..
κι εγω οσο παω σε συνδιασμο με τον απολυτ5ο καυσωνα τρελλαινομαι παραπανω
να χεσω τα λευτα!!!
ε ρε κ να χαμε το χρημα λεει να χαμε κ τους ψυχιατρους πλουσιους θα καναμε
εδω εμενα δεν μου φτανε η μια τη βδομαδα!!!!
Λένε ότι στον απόλυτο καύσωνα πρέπει να προσέχουμε τα χάπια.Ρε δεν ήταν πρόπερσι που είχα βγει στο λιοπύρι για 3 ώρες και γύρισα σπίτι και δεν ήξερα που ήμουν;Είχα φοβηθεί.....Όλο το απόγευμα σε φάση αφασία κύλησε.....Γι\'αυτό προσοχή σε εμάς με τα χάπια που παίρνουμε.Κι εμένα η δοκτορίνα ενημέρωσε την μαμά αλλά για να γίνει πιο ομαλή η μεταξύ μας επικοινωνία.Έχει γίνει ομαλότερη αλλά αυτό το αίσθημα αδιαφορίας το νιώθω στο πετσί μου...Γονείς με τα λάθη τους.....Χμμμμ...Σε θεωρεί επικίνδυνη η μαμά σου;Για τον εαυτό σου να πω ναι αλλά γι\'αυτήν;Φοβάται μην την σκοτώσεις;Χαχα....Ρε που\'ναι τα δυνατά παληκάρια να μη φοβούνται που τους παιδεύουμε λιγάκι;Να πουν αυτή θα την στρώσω!!!!
Ε,ναι.Ορίστε...Βρήκες τη λύση.Σου λέω το ζώδιο φταίει αγάπη......Άσε τους γιατρούς να χτυπιούνται....ΤΟ μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να αλλάξεις τη μέρα που γεννήθηκες...Χαχα...Quote:
Originally posted by Dalia
Δεν τα πάω καλά με τα ζώδια,δεν τα ήξερα αυτά.Quote:
Originally posted by kassi_21
Εγώ πιστεύω ότι ο Αιγόκερώς μου φταίει για τα δεινά μου.Σκατοζώδιο.
Και έλεγα τι φταίει,τι φταίει που είμαι έτσι.Τώρα τουλάχιστον θα ξέρω,θα κατηγορώ το ζώδιό μου. :p
Κυρία μου την Ιωάννα γεννήσατε όχι τον Βαβύλη....Quote:
κι αυτο το μια στις 15 ....
ουτε ο γιος μου θυμαται σε 1 βδομαδα τι εχουμε πει..
κι εγω οσο παω σε συνδιασμο με τον απολυτ5ο καυσωνα τρελλαινομαι παραπανω
να χεσω τα λευτα!!!
ε ρε κ να χαμε το χρημα λεει να χαμε κ τους ψυχιατρους πλουσιους θα καναμε
εδω εμενα δεν μου φτανε η μια τη βδομαδα!!!!
Φαντάζεσαι;Γιατί μπήκες ψυχολογία;Για να εξελίξω τα ψυχολογικά μου σπουδάζοντάς τα........Ή θα πετάγεσαι και θα λες την απάντηση..\"Μα πώς το ήξερες αυτό;\"\"Είναι απλό.Το έχω.\"Quote:
Originally posted by Dalia
Εγώ πάλι ήθελα να γίνω ψυχολόγος (το ψυχίατρος μου φαινόταν πολύ δύσκολο) μάλλον επειδή είχα από μικρή τα ψυχολογικά και ήθελα να τα σπουδάσω κι όλας για να τα μάθω καλά.Αλλά τελικά κατέληξα να βρίσκομαι κι εγώ στη θέση του ασθενή.:(
οχι μην της κανω κακο αλλα γενικα για μενα κυριως
το ξερω οτι δεν θα στρωσει
η μειωση για αντικατασταση του lyrica k η ζεστη να δεις τι μου κανανε!!!
τρεμω ρε συ
κομπεσερ
θα παω να γκρεμισω καμια οικοδομη στην τελικη
Ναι.Φρόντισε ο γερο-Γιώργος να με ενημερώσει επ\'αυτού.Ότι πρώτα τους επιβλέπει ένας ανώτερος ψυχαναλυτής και τους δίνει δουλειά για το πως να βελτιώσουνε τις αδυναμίες τους και άρα το θεραπευτικό τους έργο.Ο Γιάλομ δεν πήγε μάλλον για να δει πώς αισθάνεται ο ασθενής αλλά ως υποχρεωτικό κομμάτι της δουλειάς του...Έστι πιστεύω...Η ψυχίατρός η δικιά μου λέει ότι αναλύεται χρόνια.Φαντάσου αυτή που ήταν υγιής και χρόνια ανάλυση πόσα χρόνια θέλουμε εμείς...Ώρε κλάψε με γεροπλάτανε....Quote:
Originally posted by Tass
Μου φαίνεται πως όλοι όσοι θελήσαμε στην ζωή μας να βρεθούμε στην θέση του ψυχίατρου ή του ψυχολόγου καταλήξαμε στην θέση του ψυχοαναλυόμενου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Να σας πω όμως κάτι ρε παιδιά? Ακόμα και οι ψυχολόγοι/ψυχίατροι χρειάζονται ψυχανάλυση και μάλιστα περισσότερο από μας... Το ξέρατε?
Ε,ας είμαστε και κάπου χρήσιμες.Γαμώ τα χάπια όσο βοηθάνε απ\'τη μία τόσες παρενέργειες φέρνουν απ\'την άλλη και χείριστη όλων η νύστα.....Οι άλλες ας πούμε πως διαρκούν μόνο στις αρχές της λήψης και φεύγουν σε βδομάδες-μήνα..Η υπνηλία και η κόπωση εκεί......Quote:
οχι μην της κανω κακο αλλα γενικα για μενα κυριως
το ξερω οτι δεν θα στρωσει
η μειωση για αντικατασταση του lyrica k η ζεστη να δεις τι μου κανανε!!!
τρεμω ρε συ
κομπεσερ
θα παω να γκρεμισω καμια οικοδομη στην τελικη
Όταν λες τρέμεις εννοείς από ταχυπαλμία και ανεβασμένη πίεση;
ταχυπαλμια στο φουλ κ τεντωμενα νευρα εχουν αρχισει να κανουν σπασμους αυτο εννοω
και αυπνια ρε συ
δεν κοιμαμαι με τιποτα λεμε
στην μπριζα στην τσιτα σε οτι θες αλλα ανακατεμενα με μουγκαμαρα
dld otan den pairnete xapia pos antidrate an epitrepetai?
δεν το ρισκαρω γιατι περνω πολλα
αντικαταθλιπτικα, σταθεροποιητη διαθεσης, κ το βραδυ βενζοδιαζεπινες
μια φορα που ξεχασα να παρω τα αντικατθλιπτικα εοαθα μεγαλη ζημια
ταχυπαλμιες, δεν μου εφτανε ο αερας, πονουσε η ψυχη μου
απλα απο οτι εχω καταλαβει τον εναμιση χρονο που περνω φαρμακα καποιες φορες σε πιανουν κ εισαι καλυτερα κ καποιες αλλες βαρανε παρενεργειες κ εισαι..