Quote:
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
Γειά σας κορίτσια!
Σας διαβάζω εδω και λίγο καιρό και παίρνω απίστευτο κουράγιο. Εχω κι εγω πολυκυστικές ( όλο το πακέτο...)
αλλα δεν ήξερα τί ρολο παίζει η διατροφή σ αυτό. Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα το πρόγραμμα της Penny και είδα οτι μου ταιριάζει. Δεν πεινάω καθόλου! Επίσης έχω να φάω γλυκό πάνω απο εβδομάδα και δεν μου έλλειψε . Σήμερα ζυγίστηκα αλλά έχασα μόνο μισό κιλό και ψιλοαπογοητεύτηκα.. Κανένα κολπάκι? Να σημειωσω πως είμαι 22 χρονων έχω ύψος 1.65 και πήγα απο τα 60,5 στα 60. Στόχος μου είναι τα 55.
Τελος θέλω να ρωτήσω τί παραγγελνετε όταν βγαίνετε έξω για καφέ ή ποτό. Εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα χυμό αμίτα ή φυσικό αλλά χτες πήρα perrier με στυμμένο λεμόνι. Καμιά άλλη ιδέα??
Καλώς μας ήρθες κορίτσι με τα πολλά ονόματα! Χαίρομαι που εδώ βρήκες απαντήσεις σε ερωτήματα που σε τυρρανούσαν όπως όλες μας! Χαίρομαι επίσης που σε βοηθά η διατροφή.. και είναι γεγονός πως είναι εύκολη και δεν κουράζει! Όσο γι αυτά που ρωτάς.. νομίζω πως η απώλεια του μισού κιλού είναι απόλυτα φυσιολογική δεδομένου ότι τα κιλά σου δεν είναι πολλά και οτιδήποτε πιο απότομο ίσως να σου δημιουργούσε προβλήματα στο μεταβολισμό.