ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΝΗΦΟΡΑ!! ΔΙΕΝΥΣΑ 5 ΧΙΛ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑ 330 ΘΕΡΜΙΔΕΣ.
Printable View
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΝΗΦΟΡΑ!! ΔΙΕΝΥΣΑ 5 ΧΙΛ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑ 330 ΘΕΡΜΙΔΕΣ.
10' διαδρομο
10' ελεπτικο
10' ποδηλατο
βαρη
45 κοιλιακους
50' περπατημα
Originally posted by eleni1201
80'??? Μπράβο Πρινσες!!!
Σήμερα 50 λεπτά αερόβια και 15 λεπτά ασκήσεις για όλο το σώμα:smilegrin:
πειτε οτι στην αθηνα ειναι ανοιχτα τις κυριακες τα γυμναστηρια να σκασω!!!
εμας εδω ΠΟΤΕ!
:(
Σημερα 0 γυμναστικη, κοιμομουν!
χαχαχαχα εμενα μου ειπε ο γυμναστης ακομα κ ανοιχτα ναμασταν (που απαγορευεται λεει)
δε θα με αφηνε 1 φορα τη βδομαδα να γυμναζομαι.
επιβαλλεται λεει να ξεκουραζεται το σωμα.
Ομως εγω θα προτιμουσα αυτη η 1 φορα τη βδομαδα ναταν αλλη μερα κ οχι Κυριακη που συνηθως εχω λιγο χρονο εξτρα...κ που εχω φαει κ θελω να κανω καυσεις να νιωσω καλα...
τελοσπαντων
απορω με τοσα ουζα, γλυκα κ φαγητα κ 12 ωρες υπνο πως αυριο θαρχισει παλι το τρεξιμο.
κ ΟΚ αυτο θαρχισει, εγω θακολουθησω?
ποιο σκυλι?
πες η σουπεργουμαν καλυτερα...οτι ειμαστε!
ρε συ τι ρυθμοι ειναι αυτοι πια, δε προλαβαινουμε να ζησουμε,
τωρα ειμαι δουλεια κ αναπολω τα χθεσινα κ
σκεφτομαι οτι οχι δεν εκανα υπερφαγικο, βγηκα εφαγα ηπια κ περασα ομορφα.
για μενα ηταν χαρα οχι λυπη, κ δε θα με ριξει, απλα ετσι επελεξα κ τωρα ξανα σε διαιτα.
ολα στο μυαλο ειναι.
αυριο βεβαια θα λυσσαω απτην πεινα κ θα σερνομαι στο γυμναστηριο...
Quote:
Originally posted by koralaki
πειτε οτι στην αθηνα ειναι ανοιχτα τις κυριακες τα γυμναστηρια να σκασω!!!
εμας εδω ΠΟΤΕ!
:(
Σημερα 0 γυμναστικη, κοιμομουν!
Ναι και Κυριακη!
'Εχω αρκετό καιρό να πάω γυμναστήριο...3 μήνες...βέβαια το καλοκαίρι κολύμπαγα πολύ δεν χρειαζόταν....και γενικά έχω γρήγορους ρυθμούς γιαυτό και κουράζομαι στην σκέψη ότι στο τέλος της ημέρας θα συνεχίσω το τρέξιμο....προτιμώ χουζούρι και φαί:bouncing::bouncing::bouncing:
αλλά αναρωτιέμαι τι συχνότητα την εβδομάδα να αρχίσω πάλι για να το αυξήσω σταδιακά και να αυξήσω τον μεταβολισμό μου που θα μπλοκάρει κάποια στιγμή με την μείωση θερμίδων?
δεν κάνω τις υπερβολές που έκανα τον χειμώνα 1μιση ώρα διάδρομο με 6 χλμ/ώρα και άλλη μισή ώρα ποδήλατο ή ελλειπτικό νομίζω οτι οφελεί καλύτερα ένα 45' διάδρομο και 20' ελλειπτικο ή ποδηλατο...ή είναι λίγο:question::question::question:
το έχω και εγώ αυτό γενικά για το σώμα μου γιατί είμαι και 1,74 και έχω και πλάτες και φοβάμαι μην γίνω σαν τον σβατζενεγκερ σε σχέση όμως με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης γι αυτό δεν κάνω καθόλου..λέω να πέσω πρώτα στο 70άρι(αχ μακάρι:starhit::starhit::starhit: )Quote:
Originally posted by Ciciliana
ποδηλατο δε κανω εχω κολλημα στο κεφαλι οτι θα πρηστουν τα ποδια μου
)
για το ποδήλατο που λές νομίζω δεν ισχύει εκτός αν βάζεις μεγάλη αντίσταση σε σταθερή βάση..αλλιώς αερόβια άσκηση που τονώνει το καρδιοαναπνευστικό και καίς θερμιδούλες παραμένει...;);););):spin::spin::spin::sp in:
παιδια αμα ηταν ετσι δε θα χρειαζονταν ειδικες διατροφες κ ασκησεις ωστε να χτισει κανεις "τεραστιο¨" σωμα με ογκο
κ παρα πολυ ιδρωτα (και αν) μετα απο χρονια στα γυμναστηρια!
τα βαρη ειναι απαραιτητα ωστε να μη χανετε μυς κατα τη διαιτα κ να ανεβαζετε το μεταβολισμο σας μακροπροθεσμα!
μονο με την αεροβια τα αποτελεσματα ειναι προσκαιρα κ μαλιστα η απωλεια σε κιλα μεγαλυτερη αφου χανετε κ μυς...
καλη συνεχεια σολους, αυριο επανερχομαι κ γω στη σωστη γυμναστικη, επιτελους τελειωσε η περιοδος, νομιζω!
περαστικα...ουφ παλιοπεριοδος
καλημερα καλη βδομαβα να εχουμε ... με γυμανστικουλα.. και σωστη διατροφη...
καλη εβδομαδαααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα
αυτη την εβδομαδα θα τα δωσω ολα στο τζιμ, ολα.
δε θα χρειαζεται να μαγειρευω κ καθε μερα κ θα πεσει εκει η προσοχη μου!
Και εμενα ηρθε η μανουλα και μου εφερε αρκετα φαγητακια...
οποτε μπροω να τρωω τα γευματα μου κανονικα και οχι να φτιαχνω οτι να ναι για να φαω... :P
θελω να δω αν θα καταφερω αυτη την βδομαδα να παω και τις 5 μερες γυμναστηριο... ( 3 πιλατες+ 2 βαρη)
και εγω πολλες φορες δεν εχω διαθεση.
για μενα το ζητημα ειναι να σηκωθω απο τον καναπε και να ντυθω.. :P
μολις παω στο γυμανστηριο ολα οκ μετα.. βαριεμαι λιγο στιν αρχη αλλα περναει ο χρονος χωρις να το καταλαβω!