μη στεναχωριεσαι μπορει ο οργανισμος σου να δωσει μετα την εβδομαδα....φαε περισσοτερα φρουτα-περπατησε λιγο παραπανω.οσο πιο κοντα στα ιδανικα κιλα μας φτανουμε τοσο πιο δυσκολα θα χανουμε.
Printable View
μη στεναχωριεσαι μπορει ο οργανισμος σου να δωσει μετα την εβδομαδα....φαε περισσοτερα φρουτα-περπατησε λιγο παραπανω.οσο πιο κοντα στα ιδανικα κιλα μας φτανουμε τοσο πιο δυσκολα θα χανουμε.
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΕΧΩ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗ
ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...ΙΣΧΥΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...
Quote:
Originally posted by cat82
είχα κάνει το καλοκαίρι,οταν με μετρησαν σε ενα ινστιτουτο που είχα κερδίσει ένα δωρο. καλό νούμερο είχε βγει,συνολικά στο σώμα ίσως δεν έχω πολυ λίπος,αλλά δε θα επρεπε να μετρούν τις προβληματικές περιοχές ξεχωριστά??Quote:
Originally posted by penelope1985
πρεπει να κανεις λιπομετρηση για να δεις τι ποσοστο λιπους εχεις σιγουρα.
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ Η ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΛΑ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ "ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ"...ΤΣΙΜΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΝΑ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ!!!!!!!
Quote:
Originally posted by ioulia
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ! ΕΙΜΑΙ 1.75 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 98 ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (μετα γεννας). ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 82 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ LIPOTOX! ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 34...ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ!!!ΧΑΧΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΙΤΑΣ (ΠΕΙΝΑΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΩΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ....ΤΡΩΣ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΧΕ "ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.."ΑΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!....ΥΠΟΜΟΝ� � ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!
..ΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΗΣΑ..ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΠΙΑ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΗΠΙΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 3:21 ΜΜ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!ΣΜΟΥΤΣ
αυριο κλεινω μια εβδομαδα με χαπια μονον! να σας ρωτησω κατι ? συγνωμη κιολας για την ερωτηση αλλα πρεπει να ξερω: εχει καμια σας με τα χαπια προβλημα δυσκοιλιοτητασ? συγνωμη αλλα ειναι πολυ σημαντικο να το ξερω γιατι εδω και μια εβδομαδα που λαμβανω τα χαπια εχει επειδεινωθει το προβλημα μου και κανονικα δεν θα επρεπε. ξαναζητω συγνωμη κοριτσια αλλα πρεπει να ξερω. ευχαριστω...
καμμία φορά έχω[ αφοδευση μέρα παρά μέρα] ,αλλά τρώμε με αυτήν τη διαιτα τόσο λίγο που το βρίσκω λογικό. της ίδιας έντασης πρόβλημα είχα ακόμα κι οταν ετρωγα τον αγλέορα,τότε μαλιστα η κοιλιά μου πρηζόταν αφου ετρωγα πολύ!Quote:
συγνωμη κιολας για την ερωτηση αλλα πρεπει να ξερω: εχει καμια σας με τα χαπια προβλημα δυσκοιλιοτητασ?
H περίπτωσή μας είναι απόδειξη ότι τα κάθε χάπια λειτουργούν τελικά διαφορετικά στον καθένα μας...εδώ και πέντε χρόνια που γέννησα έχω αποκτήσει πρόβλημα δυσκοιλιότητας....ε, με τα λιποτόξ σχεδόν λύθηκε...τι να πω;;;;;;;Quote:
αυριο κλεινω μια εβδομαδα με χαπια μονον! να σας ρωτησω κατι ? συγνωμη κιολας για την ερωτηση αλλα πρεπει να ξερω: εχει καμια σας με τα χαπια προβλημα δυσκοιλιοτητασ? συγνωμη αλλα ειναι πολυ σημαντικο να το ξερω γιατι εδω και μια εβδομαδα που λαμβανω τα χαπια εχει επειδεινωθει το προβλημα μου και κανονικα δεν θα επρεπε. ξαναζητω συγνωμη κοριτσια αλλα πρεπει να ξερω. ευχαριστω...
δεν ξερω τι να κανω ! σκεφτομαι να ξεκινησω γυμναστηριο αλλα ο αντρας μου εχει πολυ δουλεια και δεν μπορει να μου κρατησει το παιδακι μασ, ετσι αναβάλλεται απο μερα σε μερα η γυμναστικη. πιστευω οτι και αυτο θα βοηθούσε πολύ! ειναι στιγμες απο την ημερα που ξεκινησα τα χαπια που εχω πολυ ενταση και θελω να την ξεσπασω καπου και στιγμες που πραγματικα σερνομαι και δεν μπορω να κουνηθω.......ειναι και το μικρο μας αρκετα ζωηρο και ολα μαζι συντελουν σε αυτο το αποτελεσμα, εκοψα και τον καφε και πεινω μονον ντεκαφεινε ......που να αντεξω η γυναικα..... Ο αντρας μου μου ειπε κανε οτι μπορεις να αδυνατησεις και να σταματησεις να γρινιαζεις!!!!!!φανταστειτε τι ακουει ο χριστιανος ολη την ημερα εδω και 2 χρονια........ευτυχως που βρηκα και εσας κοριτσια και μ ακουτε γιατι νιωθω καποιες στιγμες οτι δεν με καταλαβαινουν παρα μονον αυτοι που εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα μαζι μου στην περιπτωση μας εσεις.....!σας ευχαριστω
καλημερα οπως καταλαβαίνετε η αγωνία μου μεγάλη, σηκώθηκα πρωι και ζυγίστηκα. αποτέλεσμα 4.2 κιλά κάτω!!!! τελικά κάτι κατάφερα την πρώτη εβδιμάδα! παίρνω κουράγιο και συνεχίζω κορίτσια!!! καλή συνέχει και σε εσάς!!!
μπραβο ιουλια κ εισ κατωτερα!
Φοβερη απωλεια Ιουλια!! Μπραβο!! Δηλαδη επαιρνες μονο τα χαπια (1 το πρωι, 2 το μεσημερι, 2 το βραδυ) και εκανες την διατροφη που ελεγε μεσα ή μονο τα χαπια και πολυ προσεγμενη διατα?? Αχ, πες μου, και τι δεν θα εδινε να ειχα χασει κι εγω σε μια εβδομαδα 4 κιλα!!!Quote:
καλημερα οπως καταλαβαίνετε η αγωνία μου μεγάλη, σηκώθηκα πρωι και ζυγίστηκα. αποτέλεσμα 4.2 κιλά κάτω!!!! τελικά κάτι κατάφερα την πρώτη εβδιμάδα! παίρνω κουράγιο και συνεχίζω κορίτσια!!! καλή συνέχει και σε εσάς!!!
κορίτσια καλησπέρα!! σήμερα τέλειωσε η 1η μου εβδομαδα κ εκανα και τη μερα χαριτος μου!! το πρωι που ζυγίστηκα είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με την ιουλια!!! ελπίζω σημερα στην ελέυθερη μερα να μην το παρακανα και να με παει πολυ πίσω :) brazil εγώ προσωπικά παίρνω κάθε μέρα 3 χάπια μαζί με ενα φακελάκι το πρωί κ κανω ακριβως τη διατροφη!! καλή συνέχεια σ όλοες!! φλκ :)
δλδ σε 6 μερες εχασες 4 κιλα?πω πω μπραβο!πεινουσες η οχι?
έχασα 4μιση περιπου κιλα μαζί με τις 2 μερες της αποτοξινωσης! semie μου πραγματικα δεν πεινασα καθολου! εχω ξαναπει οτι ποτε δεν ετρωγα μεγαλες ποσοτητες, το προβλημα μου ηταν τα γλυκα και γενικα η λιγουρα μου για χαζομαρες! επισης ειχα πει οτι ποτε δεν αντεχα σε διαιτα για πανω απο 2 3 ημερες.. και τωρα απορω ακομα κι εγω η ιδια πως τα καταφερνω!! ειμαι σιγουρη οτι δεν θα συνεχισω να χανω μ αυτο το ρυθμο αλλα ηταν μια τελεια αρχη και εννοειται βοηθησε στην ψυχολογια!! βεβαια εχω ακομα πολυ δρομο μπροστα μου... αλλα ελπιζω :D
πάντως κι εγώ που έχασα πολλά κιλά με την πρώτη βδομάδα,στη δεύτερη έχασα αλλο ένα μόνο.είχα μειωσει τα χαπια σε 3,και το φακελάκι μερα παρα μέρα. αλλά δε με πειραζει,βαρέθηκα να τα παιρνω αυτα τα ρημάδια, εχουν αρχίσει να με αηδιάζουν...θα συνεχίσω την προσπάθεια μου με ελεύθερη διατροφή,με ρυθμό 2,5-3 κιλα/μήνα κι άν κολλήσω βλέπουμε...
καλή δύναμη σε όλες!