Μόνο ο Τζόκερ μπορεί να γελάσει όταν πέφτει από ύψος στο κενό.
Μπατμαν
Printable View
Μόνο ο Τζόκερ μπορεί να γελάσει όταν πέφτει από ύψος στο κενό.
Μπατμαν
74 Ο μεγαλοφυής άνθρωπος είναι ανυπόφορος εάν δεν διαθέτει τουλάχιστον άλλα δύο χαρακτηριστικά: ευγνωμοσύνη και καθαρότητα.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Φ. Νίτσε
Σκεφτομαι ακριβως αυτο κ πιστευω οτι κ αλλους που εχουν προδοθει απο διαφορα ατομα στη ζωη τους ισως τους εκφραζει κ ταυτιστουν!!
"I 've made mistakes in my life... I 've let people take advantage of me, and I accepted way less than I deserve...But, I 've learned from my bad choices, and even though there are some things I can never get back and people who will never be sorry, I 'll know better next time and I won 't settle for anything less than I deserve! That 's what I 'm thinking!!"
"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day."
F. Scott Fitzgerald
Έχω φρικάρει από την πολύ μοναξιά, και έχει μπει και σε κίνδυνο η ζωή μου. Μακάρι να ήμουν ένα τέρας με γιγαντιαίο σαγόνι να σας έτρωγα όλους! λολ
"Battle not with monsters, lest ye become a monster, and if you gaze into the abyss, the abyss gazes also into you." -Friedrich Neitzsche
παιζει να χει ξαναμπει αλλα για πολλοστη φορα αυτο που λεει εχει τοσο δικιο και ειναι τοσο εγω...
ναι αυτο ακριβως σημαινει, ειναι το αγαπημενο μου quote απο Νιτσε, και εκφραζει και τη ζωη μου ολη (και γενικα τη ζωη θα ελεγα)...
Αλλάζουν τα χρωματα κάθε μέρα...Σήμερα ...χμ.....λίγο από γκρι.
Λολ αγγλικα δεν ξερεις?? χεχε πλακιζομαι λοιπον θα σου πω εγω πως το βλεπω, πολλες φορες εχουμε την ταση να μυθοποιουμε κ να υπερεκτιμουμε πραγματα κ δεδομενα, βεβαια οσο για αξιες κ ειδικα για την τεχνη οπως λεει, το πραγμα αλλαζει, βεβαια πολλα καθοριζονται κ απο την υποκειμενικη σκοπια του καθενος, κ εντελει να μενουμε με την αρχικη μας θεληση, καπως ετσι το βλεπω εγω, εσυ ??
(αμα βγηκα εκτος πες μου ε?) :)
Δεν ξέρω, δεν έχω κάποια άποψη σε αυτό. Ίσως αν για παράδειγμα δημοπρατηθεί ένα υπέροχο έργο τέχνης κάποιος να σταματήσει να ανεβάζει την προσφερόμενη δική του τιμή για όσο οι προσφορές των υπολοίπων ανεβαίνουν αν δεν μπορεί η δεν θέλει να διαθέσει περισσότερα απόσα είχε υπολογίσει από πρίν.
Λολ αυτο που γραφεις εχει περισσοτερη βαση!! ναι, ετσι ειναι αρκετες φορες!! Αλλα ομως ετσι δεν θα αποκτησει το εργο τεχνης..:P Οποτε που καταληγουμε?? :)
Οτί είμαι άσχημος άντρας γι'αυτό δεν εκτιμάω έργα τέχνης.